zeynepcim alınganlık yapmışsın canım ben de okudum mehalimin mesajını akşamüstü
içinde bulunduğun durumdan olsa gerek fazla tepki göstermişsin canım
ayrıca çok güzel bişey başarmışsın tebrikler bak yenmişsin o hastalığı bundan sonası keyfe keder şeyler sıkma canını
kilo dediğin nedir ki alınır verilir
biz takımız neden
birbirimizi anlayabiliyoruz benzer şeyler hissediyoruz kilolarımız konusunda
paylaştıklarımız arttıkça bu yanlış anlaşılmalarda ortadan kalkacaktır eminim
hem sen yediklerini anında yazmak istememişmiydin benden sana söz tüm yediklerini istediğin aman yaz sen ben hepsine topluca yorum yaparım ilk boş kaldığım anda merak etme
ama biraz sabırlı ol olur mu cevaplar için çalışıyorum çoğu zaman yanlız çalışmam gerekiyor çok işim oluyor nefes alacak zaman bulamıyorum bile ev iş çocuk arasında dağılıyorum
eğer sen de istersen ben sana destek olurum bana da iyi gelir bir işe yaramak ben de kısa zamanda toparlanırım sayende hem ben sana msn adesimi ve telefonumu da veririm daha sonra daha fazla şey paylaşmak istersen daha çok görüşürüz yeter ki sen mutlu ve iyi hisset kendini oldu mu canım
ama seni hiç tanımıyorum ben kusura bakma zamanım az olunca eski mesajlarının tamamını okuyamadım biraz anlat kendini sonra ben de anlatırım yaşadıklarımı
paylaşım alanına yazdıklarım şaka gibi ama gerçek 3 ay olmadı daha boşanmaya karar verdim 5 yaşında bir oğlum var hayatımın yükü daha da arttı haşimato tiroidi ve depresyon tedavisi görüyorum nerdeyse 3 yıl olacak yaz gelince yani ama tam atlatamadım depresyon illetini
nereye atlatıyorum bilmem Allaha şikayet olmasın sıra sıra dertlerim bitmiyor biri biterken biri geliyor ama halime şükrediyorum evim var şimdi başımı yastığa koyduğumda huzurla uykuya dalabiliyorum bunun için bile tonla hap yuttum günlerce sabahlara kadar oturmuştum ama geçti eminim senin hayatında da zor zamanlar çok olmuştur anlatırsan rahatlarsın bence ama yine de sen bilirsin tabiki
off offff hatırlamak bile istemiyorum canım yaa ben insanlıktan cıktım valla ben bendegilim artık valla özelden msn adresimi yazayım sana 4senede neler yaşadım anlatayım,dersin bu kız nasıl kaldırmış bunca sıkıntıyı kaldıramadım işte faturası 103 kiloya kadar cıkmam oldu şimdi bıraksam kendimi 2ayı bulmam gene 103 kilo olurum emelcimm.4senede yeniden dirildim,dirildim diyorum cünkü öncesinde canımla ugraştıgım için görüntüm çokta önemli degildi,şimdi durum farklı sıkıntı veriyor bana bu kilomçünkü ben 52kiloda cok güzel manken gibi kızdım okulda pınar altug derlerdi bana,bebek gibiydim valla,hayatımda 52kiloyu gectigimi hiç hatırlamıyorum.şimdi ne makyaj yapıyorum,cekiyorum kumaş pantolonu üstümee,çünkü ancak kumaş oluyor kot giymek hayal bana:))bolboll anne işi kazaklarıda unutmayım:))insanlıktan cıktım.