- 20 Şubat 2012
- 43
- 76
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.381
hoş geldin msj atmayınca nereye gitti demiştim bende :)bende artık bu takımdayımm merhabaaa
Geçmiş Olsun Canım dikkat et kendineBeni gömün beni..aglayin unutmayin beni tamam mi.. cam silmeye ciktim kitlendim gene..yine basti hain sari hemsire igneyi..delik desik popisim cok aciyooooo
hoşgeldin canimbende artık bu takımdayımm merhabaaa
Heee oyle de diyollaa ama bosver alık daha iyiteyzemin lafı balık burcu alık burcu :)))
Sonra bdv'den toplariz artikevet ağzına bir vurcak oturcan dimisonrada adamlara neler diyo ne yapcan sert adamı hiç sevmem
Amaniiin eve gelBen de koç burcuyum eşimde koç.
Kızım ise 11 Mayıs boğa
anaaammm oğlum da aslan evimiz ateş topu gibi masallah
Besinci olmusuz da napayim nota ile gelen besinciligi
Hosgeldin canim kendini tanitir misin :)bende artık bu takımdayımm merhabaaa
rapor ver rapor yaptın mı bakiiim
ben yaptım
4 mil leslie
30 x 5 bacak hareketi
30 x 2 yana bacak hareketi
vs vs....
100 ip atlama yapabildim
çokmuş kız nasıl atladın 100 ip
Kiz betus sana kocaamaann aferin
Bu feyza cadisi da millete laf yetiştirmekten firsat bulabiliyo mu sor bakiym spor yapmaya.. o 100u atladigina dua edin siz..
Kizz feyza hakkaten ne ara atladin sen onu
betul supersin valla ya :)
ya bilmem ben cok severim de kendisini <3azcık gıcıklık vardır bizde o da öyle mi?
Hosgeldin canim kendini tanitir misin :)
Ay bilmiyordum canım o zaman bugün öyle yaparım şimdilik aksamida yazayimda yazamamistim daha :) akşam 120 gram tavuk eti bol ekşili yeşillik salatasımenünü ilk yazışın mı canım ? menüler akşam topluca yazılıyor :)
Hoşgeldin canım :)18 yaşındayım 1 sene önce 53-54 kiloydum ama bu sene üniversite sınavına hazırlanırken 8 kilo kadar aldım.. şuan açken 61 kiloyum. hedefim tekrar 53-54 kiloya dönmek. ve boyum 1.67. bu 8 kilo benim motivasyonumu kırdı her gören kilo almışssınn diyor..
Çok geçmiş olsun canım.Üstüste gelmiş umarım en kısa zamanda atlatırsınız.İnsanın anne babasının hasta olması nasıl zordur bilirim.Sen içini rahat tut inşallah temiz çıkar sonuçlar.Biz her zaman bekleriz bizede arada haber ver.Kendine iyi bakKızlar herşey yolun Daydı çok şükür Rabbime bu ara üst üste geldi bugün annemi kontrole gittik herşey çok iyi dedi kocaman bi oh dedik şükür Allaha sonra babamın karaciğer ultrasonlaronı gösterelim dedik doktorumuza hastaneye gelmişken ciğerde 12 mm kist gözüküyor dedi göğüs hastanesine sevk etti imtihan oluyoruz galiba şükür diyorum sadece ben uğrayamıycam buraya kızlar iki ev idare etmeye çalışıyorum izne ayrılabiliyorsam.izne ayrılmak istiyorum olmuyorsa nasıl olması gerekiyorsa o olsun...
Toparlanıp gelicem inşallaaah
Sağlıkla kalın...
Ve sevdiklerinize sarışın sımsıkı sevdiklerinizin kıymetini bilin ;(
nilsub morordek toplight
Evet başladım gibi hergün bişeyler yapmaya çalışıyorum ama inşallah devamını getirebilirim tatlım:) böyle başlayıp başlayıp sporu bırakmaktan sıkıldım.Kendime kızıyorum bu hayatında olması gereken bişey diye herseferinde tembellik galip geliyo.Ama kendime bi düzen oluşturcam artık sağlık için, kilo vermek 2. Planda olacak yine tıpkı diyetim gibi :) kaslarımı geliştirmem lazım çöküşe geçtiğimi hissediyorum.İlerde etrafımda sıkçaa gördüğüm yürüyemeyen teyzelerden olmak istemiyorumbetul supersin valla ya :)
Y Yuppiyayye canim sana da masallah ya menu super, spora da baslanmis helal olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?