Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teyzemin lafı balık burcu alık burcu :)))
Heee oyle de diyollaa ama bosver alık daha iyi
evet ağzına bir vurcak oturcan dimi sonrada adamlara neler diyo ne yapcan sert adamı hiç sevmem
Sonra bdv'den toplariz artik
Zaten sen sertsin, adam da sert olsa evde kan cikar be
Ben de koç burcuyum eşimde koç.
Kızım ise 11 Mayıs boğa
anaaammm oğlum da aslan evimiz ateş topu gibi masallah
Amaniiin eve gel

kızlar biz 3.lük bekliyoruz siz kaçıncı oldunuz ? morordek
Besinci olmusuz da napayim nota ile gelen besinciligi
bende artık bu takımdayımm merhabaaa
Hosgeldin canim kendini tanitir misin :)

rapor ver rapor yaptın mı bakiiim

ben yaptım
4 mil leslie
30 x 5 bacak hareketi
30 x 2 yana bacak hareketi

vs vs....

100 ip atlama yapabildim

çokmuş kız nasıl atladın 100 ip

Kiz betus sana kocaamaann aferin
Bu feyza cadisi da millete laf yetiştirmekten firsat bulabiliyo mu sor bakiym spor yapmaya.. o 100u atladigina dua edin siz..
Kizz feyza hakkaten ne ara atladin sen onu

Kızlar iyi geceler bende hemen menümü paylaşayım
inatettimolacak nilsub morordek
Sabah:1 dl çavdar ekmeği+1 kaynamış yumurta+1/2 kk peynir+5 zeytin+ domates,salatalık,maydonoz,dereotu
Öğlen:1 kase çorba+4 adet fırında köfte+1 kase salata+1 bardak ayran
Ara:1 bardak ayran+1 şeftali
Akşam:1 küçük tabak kıymalı yumurta
Su:3 lt üstü
Spor:1 saate yakın yüzme

Kızlar herşey yolun Daydı çok şükür Rabbime bu ara üst üste geldi bugün annemi kontrole gittik herşey çok iyi dedi kocaman bi oh dedik şükür Allaha sonra babamın karaciğer ultrasonlaronı gösterelim dedik doktorumuza hastaneye gelmişken ciğerde 12 mm kist gözüküyor dedi göğüs hastanesine sevk etti imtihan oluyoruz galiba şükür diyorum sadece ben uğrayamıycam buraya kızlar iki ev idare etmeye çalışıyorum izne ayrılabiliyorsam.izne ayrılmak istiyorum olmuyorsa nasıl olması gerekiyorsa o olsun...
Toparlanıp gelicem inşallaaah
Sağlıkla kalın...
Ve sevdiklerinize sarışın sımsıkı sevdiklerinizin kıymetini bilin ;(
nilsub morordek toplight

Kiz betus sana kocaamaann aferin
Bu feyza cadisi da millete laf yetiştirmekten firsat bulabiliyo mu sor bakiym spor yapmaya.. o 100u atladigina dua edin siz..
Kizz feyza hakkaten ne ara atladin sen onu

dayanamıyom öpcemmm

morordek duyyy duyyyy.... sen daha çemkir.....

Ben de menumu yazayim da beni dovun azcik

sabah:
1 tb ekmegine kasarli tost+haslanmis yumurta

ara: 2 kayisi
ogle:
1 lahmacun + 1 ayran
ara: 2 kayisi
aksam: erkek arkim bana findik ezmesi getirmis karadeniz'den neredeyse tum kavanozu yedim
su>2litre
spor: 5 mil leslie bantlisindan ama oldurdu beni hatun, su leslie kadar iyisi yok ya.
ama aksam kilom 61.3'tu

Hosgeldin canim kendini tanitir misin :)

18 yaşındayım 1 sene önce 53-54 kiloydum ama bu sene üniversite sınavına hazırlanırken 8 kilo kadar aldım.. şuan açken 61 kiloyum. hedefim tekrar 53-54 kiloya dönmek. ve boyum 1.67. bu 8 kilo benim motivasyonumu kırdı her gören kilo almışssınn diyor..

Hoşgeldin canım :)

Çok geçmiş olsun canım.Üstüste gelmiş umarım en kısa zamanda atlatırsınız.İnsanın anne babasının hasta olması nasıl zordur bilirim.Sen içini rahat tut inşallah temiz çıkar sonuçlar.Biz her zaman bekleriz bizede arada haber ver.Kendine iyi bak

Kizlar sizmisim koltukta menuyu de yazayim yaticam hemen ordekcim yazmasin bana ceza sonra
morordek nilsub

Kahvaltidan once
1kayisi 4tane findik

1saat sonra
Menemen yedim biraz
Salatalik peynir 3zeytin cay
Bikac lokma da misir ekmeği tirtikladim

Ogle
Yarim tabak z.yagli fasulye
Biraz b.peynir

Aksam
1avuc kadar üzüm

Su 2lt kadar
Spor igne yedim sayiliyo mu

betul supersin valla ya :)
Y Yuppiyayye canim sana da masallah ya menu super, spora da baslanmis helal olsun!
Evet başladım gibi hergün bişeyler yapmaya çalışıyorum ama inşallah devamını getirebilirim tatlım:) böyle başlayıp başlayıp sporu bırakmaktan sıkıldım.Kendime kızıyorum bu hayatında olması gereken bişey diye herseferinde tembellik galip geliyo.Ama kendime bi düzen oluşturcam artık sağlık için, kilo vermek 2. Planda olacak yine tıpkı diyetim gibi :) kaslarımı geliştirmem lazım çöküşe geçtiğimi hissediyorum.İlerde etrafımda sıkçaa gördüğüm yürüyemeyen teyzelerden olmak istemiyorum bide bu ara duruşum ,postürüm çok bozuldu ya.Eskidende çok iyi değildi ama bu sene acayip kambur duruyorum böyle garip bi duruş.kambur ,kafa önde kollar geride filan işin kötüsü farkettiğimde düzeltemiyorumda resmen iskelet sistemimi bozmuşum bugün ciddi ciddi düşündüm bu olayı hemen çözmem lazım yarında başlıyorum artık platesle sonrada artık bu konuda bana yardımı olacak sporlarıda ekleyerek devam edeyim diyorum.Varmı seninde tavsiyen bu konuda?kızlar fikri olan söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…