Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pasta malzemesi almaya gitcem diye giyindim.annem önce benle pazara gel dedi iyi dedim ordanda markete giderim. sonra pazar arabasını ağzına kadar doldurdu elimede 3 tane dolu dolu poşet verdi bunları eve bırak pazar arabasıyla gel ,ben seni burda bekliyorum dedi. ayağımda topuklularla öldüm. neyse pazara bida gittim. bukezde 20 kilo domates aldı hepsini bana yükledi .topuklularla onlarıda taşıdım eve kadar. bugün ki sporum bu daha bana spor diyeni vururum pasta malzemeleride kaldı zaten şurdan şuraya gidecek hal kalmadı bende

Pasta malzemesi almaya giderken topuklu giymek niye?
Sebebi neydi ki?

haha bazilarinin hayat tarzi boyle mor ordekcim. Benim de topuksuz ayakkabim yok gibi bir sey mesela ama markete giderken spor ayakkabilarimi giyiyorum o ayri :)
ahahah aynen spor da giyiyorumda bugün elime topuklu geldi onu giydim . 20 kilo domates taşıdım diyorum ördek taka taka topukluya takıyo

markete giderken topuklu sandalet giyiyodum işte .çok pis sakata geldim .topuklu olmasının sebebi boyum kısa

haha bazilarinin hayat tarzi boyle mor ordekcim. Benim de topuksuz ayakkabim yok gibi bir sey mesela ama markete giderken spor ayakkabilarimi giyiyorum o ayri :)
Siz de pek kokosmussunuz anacım
Ben topukluyu anca cok yakın birinin dügünü olursa öyle giyerim

26 yaşındayım canım,1.üniversiteyi bıraktım,şimdi 2.ye başlıycam,benim ömrüm okumakla geçicek .çünkü 2sene sonrada tıp düşünüyorum :)
Bölümü mü sevmedin?
Ay ben de ne sorguladım seni bugun :) Ama kendin kaşındın ordege sararım diyerek

Siz de pek kokosmussunuz anacım
Ben topukluyu anca cok yakın birinin dügünü olursa öyle giyerim
Ya ben gecen hafta cesme'de arnavut kaldirimlarda ayagimi bin kere burktugum icin kendime guzel topuksuz sandalet alayim dedim, hic yok resmen dolabimda. Topuklu ince gosteriyor ya baya magic bence :) Ya ben seviyorum topuklu ama haftasonlari ben de biraz snickers, dolgu topuk, sandalet takilmaya basladim; ayaklarim dinlensin istiyorum.

26 yaşındayım canım,1.üniversiteyi bıraktım,şimdi 2.ye başlıycam,benim ömrüm okumakla geçicek .çünkü 2sene sonrada tıp düşünüyorum :)
aa niye neydi ki ilk bolumun? ya ben de ikinci universite dusunmeye basladim bu ara, ne dersin morordek ? ama cok alakasiz bolumler istiyorum tamamen kendim icin

Bölümü mü sevmedin?
Ay ben de ne sorguladım seni bugun :) Ama kendin kaşındın ordege sararım diyerek
sayısalcıydım gittim iktisat tercih ettim sarmadı, bu sene tıp için hazırlandım tutmadı,şimdi 4 yıllık okuyana kadar 2 yıllık okuycam kendi şehrimde okurkende tıp için hazırlanıcam .hem diplomam da olur diye düşündüm . öyle işte :)

ya okumak guzel, rahat bence. Simdi de hayatim cok guzel cok sukur ama o zamanlar genclik ah ah guzel zamanlardi :)

topukluyla kendimi premses gibi hissediyorum ama dışardan bakanda ördek gibi yürüyosun diyor olsun yinede seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…