Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
27 mayıs Sabah Yarım omlet 1 dilim ekmek 4 kuru erik salatalık 1 kase yoğurt 1 avuç içi çiğ fındık Ara 1 yerli muz 1 avuç tuzsuz fıstık Öğle yok Akşam 2 kepçe çorba 4 köfte 1 kase cacık 3 lt su 12000 adım EEmnisummhnisahzlselDeniz ve Kum
Ben bugün akşama doğru diyete başladığım için menüm ve sporum tam olmayacak ama yarın tamamen başlamış olacağım Sabah: şekerli çay, 1 yağda yumurta, peynir, domates, 3 dilim ekmek Ara: petitbeurre bisküvi Öğle: kısır, 1 adet lahmacun 2 bardak ayran Akşam: sarma, mercimek çorbası Spor olarak: 1942 adım (saat 16:00) dan sonraki adım sayımdır. yarimuhendisEEmnishzlsel ummhnisa
28 mayıs cuma Sabah Kıymalı yumurta 5 zeytin 1 dilim peynir domates salatalık 1 dilim ekmek Ara sütlü kahve Akşam Fırında zeytinyağlı patlıcan yaptım sonra domatesli biberli sosla karıştırdım fırın şakşuka diyeyim 1 tabak 1 kase yoğurt 2 lt su 11bin adım EEmnisummhnisapacman
28 mayıs Kahvaltı Sütlü nescafe, az leblebi , 1 hurma Ögle 1 k. domates corbası, 1 k. etli patates yemegi Aksam 1 k. mercimek corbası, 1 k. tavuk sote,1 muz Su: 1.5 lt Spor: 15.300 adım EEmnisummhnisaMmonarosaa
Kahvaltı 1 çeri domates, yarım salatalık, 5 zeytin, 1 kk tulum, 1 bardak şeftali suyu ev yapımı az şekerli Öğle 1 kepçe mercimek çorbası, 1 yk patlıcan yemeği, 1 küçük kase cacık Ara 1 sade türk kahvesi, 2 dilim karpuz 1.5 litre su 6.000 adım EEmnis , ummhnisa , hzlselMathildablue