Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
26 mayıs 11.00 : 1 kupa sütlü nescafe,2hurma,2ceviz 13.30 : 4yk yoğurt,2hurma 15.30 : 1 paket altınbaşak bisküvi,60gr peynir 18.00 : 4yk yoğurt,2hurma Su : 3.5lt Spor : 15bin adım ve 35dk cardio(1 ve 6 nolu spor yapıldı) EEmnisummhnisahzlselpacman
Sabah 1 yumurta 2 parmak az yağlı peynir 2 dilim ekmek 5 zeytin Salatalık ve domates Ara 2 avuç Antep fıstığı Akşam Çıtır tavuk ve biraz patates kızartması
Kahvaltı 1 fincan sütlü nescafe Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 fincan karışık bitki çayı Akşam 2 servis kaşığı taze fasulye, 1 kase cacık 2 litre su 10.000 adım EEmnis , ummhnisa , hzlsel , Kendinin en iyi hali ol
Akşam: 1 kepçe çorba, 1 minik fırında kabak (içi kıymayla dolu, ama şok minnak bir kabak ), 5-6 tane küçük etli sarma. (Ay bunu nasıl söylemeliyim bilmiyorum. Biraz tuvalete çıkma sorunu çektiğim için sarma yedim. Yaprak yardımcı olur diye. )
Kahvaltı: 12:15 65 gram tahıllı ekmeğe tost (içinde lor, bir parça füme ve acuka var) 1 dilim beyaz peynir, 5-6 zeytin, 1 domates, 1 küçük bardak yağsız süt
Ara: 15:30 10-15 tane kiraz
Akşam: 17:30 1 tabak taze fasülye (susuz) 1 dilim tahıllı ekmek, 1 lokma beyaz ekmek birkaç kaşık yoğurt
Ara: 19:00 şekersiz çay, şekersiz türk kahvesi, 1 küçük kare bitter çikolata
Yatmadan yeşil çay içerim
Su: 2 litreyi geçmiştir Spor: 50 dk yoga + 600 ip atlama
Sabah 1 haşlanmış yumurta 7 zeytin 2 küp kaşar peyniri 1 dilim ekmek Öğle 5 yk bamya yemeği Ara 1 avuç tuzsuz fıstık Akşam 2 kepçe taze fasulye 1 kase cacık Ara 1 yeşil elma 3 lt su 10000 adım EEmnisummhnisahzlselDeniz ve Kum
Sabah Filtre kahve, salatalık Ögle 1 h. Yumurta, 5 erik, 1 salatalık, portakal suyu Ara 1 ceviz,1 kuru erik, büyülü bohça beyaz çay Aksam 235 gr tavuk sote, salata Su: 2lt Spor: 19.700 adım EEmnisummhnisahzlselCCagrihilal1
26 mayıs çarşamba Sabah Menemen 1 dilim peynir 5 zeytin salatalık 1 dilim ekmek Öğle 1 kase mercimek çorbası Akşam Taze fasülye yemeği Cacık 3 lt su 10 bin adım EEmnisummhnisaHedef60kgolmakredsonja87
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, iki kaşık lor, bir çatal beyaz peynir, iki çatal çeçil peyniri 1 dilim tahıllı ekmek, 1 kaşık acuka, 1 domates, 6 zeytin, 1 parça füme 1 küçük bardak yağsız süt
Akşam: Yarım tabak taze fasülye 2 parça tavada tavuk (orta büyüklükte) Yarım kase yoğurt 2 çatal fırında sebze
Kahvaltı 1 domates, 1 küçük salatalık, 5 zeytin, 1 kk ezine peynir, 1 yumurtadan omlet Öğle 1 sade türk kahvesi, 1 soda Akşam 1 tavuk baget, 1 kase salata 1.5 litre su 6.000 adım EEmnis , ummhnisa , @hzlsel,Kendinin en iyi hali ol