Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah Yarım omlet 1 çorba kasesi tuzsuz turşu kavurması Ara 3 hurma Öğle 2 tavuk baget 1 dilim ekmek 1 kase salata Akşam 1 avuç tuzsuz fıstık eşimin Doğum günüydü maalesef 1 ince dilim çilekli pasta
Kahvaltı (12.00): 1 yumurtadan lorlu, soğanlı omlet (40 gr lor hakkımı burada kullandım), domates, salatalık, birkaç çatal çökelek yedim (bu da lordan yapılıyor. Hatay'a özgü. İçinde ekstradan salça, baharat falan var sadece), çay
Akşam (18.00): 1 orta boy karnıyarık, 150 gr yoğurt
Su: 2200 ml
Ben gittikçe az yemeye başladım dostlarım. Bu kilo verme hızını yararlı mı zararlı mı bilemiyorum. Ama aç hissetmiyorum çok yani. İyi bi şey diyin lütfen. Bir de yarın kızlarla buluşacağız sonunda. Tavuk ızgara/köfte yiyeceğim. Bir de o gün 3 arkadaşımın doğum gününü kutlayacağız. Bir dilim ev yapımı ıslak kek yemeye söz verdim. Onun dışında akşam da bi şey yemeyip dengelerim diye düşündüm.
Sabah Hiç tahmin edemediğim şekilde dışarı çıkmak zorunda kaldım 1 simit 1 kutu şekersiz icetea 1 parça peynir 1 Magnum Akşam Tavuk sote Ayran Yarım dilim ekmek 4 erik 15 bin adım EEmnisyarimuhendis