Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 mayıs cumartesi Sabah Tost mak sebze ızgara yoğurt 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek Ara Sade kahve Ara 1 elma Akşam Izgara tavuk salata 1 bardak ayran 1 dilim ekmek 2 lt su Spor 7 bin adım EmnisummhnisaAAnka
Kahvaltı 3 zeytin, az maydonoz, yeşil nane, kahvaltılık sos 1tk 1 yumurtadan omlet, kayısı çayı, şekersiz çay Öğle Yeşil çay Akşam 1 kase yayla çorbası 2 litre su 10.000 adım Emnis , ummhnisa , Hedef60kgolmak , matteroftime
Sabah 1 tost 3 zeytin 1 çk dut pekmezi domates salatalık Ara 3 kuru erik 2 avuç dut kurusu Öğlen 1 kaseden birazcık fazla kısır 4 petibör Akşam 1 kase yoğurt 2 lt su. Spor yok EmnisCCagrihilal1ummhnisa
Sabah 1 avuç kuruyemiş Öğlen 7 yk taze fasulye 2 yk yogurt Akşam Fırında tavuk 3-4 parça 6 bin adım 2 litre su çok hastaydım iki gündür kızlar Emnisyarimuhendis
17 mayıs menü Sabah 1 dilim kepek ekmeği üzerine yağsız beyaz peynir Biraz salatalık 3 tane çeri domates Yeşil çay
Ara Şekersiz Türk kahvesi 2 bardak çay
Öğlen (saat 5 de yiyebildim yemeğimi) Salatalık ve kıvırcıktan yapılmış salata(çok az zeytinyağı+limon sos) Kepekli çeyrek dürüm içerisinde brokoli ve yağsız beyaz tavuk(tadını sevmedim o yüzden sadece 2 ısırık yedim)
17 mayıs 15 30 : yeşil çay, 1 tane hurma ve 2 ceviz 18.00 : 1 tabak z.yağlı taze fasülye ve 4 yk yoğurt Su : 3lt Spor : 4mile leslie ve 20 dk bölgesel (2 nolu spor yapıldı) EmnisummhnisaHedef60kgolmakKendinin en iyi hali ol