Sahurunda iftarında süper tebrik ederim.. Gitsin kilolarSahur
1 yumurtadan omlet, 1kk tulum, avuç içi kadar tb ekmeği, az maydonoz
İftar
2 kepçe yeşil mercimek, 2 köfte, 2yk fırında ıspanak
1 litre su, şekersiz çay, 1 soda
Emnis , ummhnisa , pacman , Hedef60kgolmak , melita09
Burdayım ortim evdeyken camları sileyim biraz temizlik yapayım dedim. Kusura bakma seni yalnız bıraktım.... Sen nasılsın..melita09 nerelerdesin canım iyimisin kuzum bi ses ver? Kızlar orticimi gören duyan var mı bilgisi olan ? Pztsi tartısını göremedim menüde paylaşmıyor merak ediyorum ortim bir sıkıntı yoktur umarım?
Yanlış yere yazmışım yaa.Sahurunda iftarında süper tebrik ederim.. Gitsin kilolar
Burdayım ortim evdeyken camları sileyim biraz temizlik yapayım dedim. Kusura bakma seni yalnız bıraktım.... Sen nasılsın..
İnşallah canım beraber gönderelim kiloları.. Merak ettim canım iyimisin diye kolay gelsin bayram temizliği geleyim yardıma kuzum iyiyim bende yemek telaşı ne pişirsem ne hazırlasam derdi bendedeSahurunda iftarında süper tebrik ederim.. Gitsin kilolar
Burdayım ortim evdeyken camları sileyim biraz temizlik yapayım dedim. Kusura bakma seni yalnız bıraktım.... Sen nasılsın..
Rabbim kolaylık versin canım... Teşekkür ederim.İnşallah canım beraber gönderelim kiloları.. Merak ettim canım iyimisin diye kolay gelsin bayram temizliği geleyim yardıma kuzum iyiyim bende yemek telaşı ne pişirsem ne hazırlasam derdi bendede