5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Sahur
1 kase mercimek çorba, 1 küçük kase şeftali komposto şekersiz
İftar
1 kase mercimek çorbası,2 servis kaşığı bulgur pilavı, 1 servis kaşığı enginar, 1 bardak ayran, şekersiz çay, 1 soda 3 fındık, 4 badem
1.5 litre su
Bölgesel 30 dk, 3 mil leslie 45dk
Emnis Emnis , ummhnisa ummhnisa , Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak , melita09 melita09

Sahur
1 yumurtadan omlet, 1kk tulum, avuç içi kadar tb ekmeği, az maydonoz
İftar
2 kepçe yeşil mercimek, 2 köfte, 2yk fırında ıspanak
1 litre su, şekersiz çay, 1 soda
Emnis Emnis , ummhnisa ummhnisa , pacman pacman , Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak , melita09 melita09
Sahurunda iftarında süper tebrik ederim.. Gitsin kilolar
melita09 melita09 nerelerdesin canım iyimisin kuzum bi ses ver? Kızlar orticimi gören duyan var mı bilgisi olan ? Pztsi tartısını göremedim menüde paylaşmıyor merak ediyorum ortim bir sıkıntı yoktur umarım?
Burdayım ortim evdeyken camları sileyim biraz temizlik yapayım dedim. Kusura bakma seni yalnız bıraktım.... Sen nasılsın..

10.05
İftar
Kıymalı menemen
Cacık
Turşu
Yeşillik

3 lt su

72 mekik
Sahurda ve iftarda kurabiye 😔😔üzgünüm...

Merhabalar çok özür diliyorum internetde sorun yaşıyorum bu gün düzeldi gire bildim siteye kabul edilirmi bilmiyorum
Dün akşam yemeği
Sulu patatesli köfteydi bu kadar sahurda bişey yemedim
Emnis Emnis Mehfam Mehfam

Sahurunda iftarında süper tebrik ederim.. Gitsin kilolar

Burdayım ortim evdeyken camları sileyim biraz temizlik yapayım dedim. Kusura bakma seni yalnız bıraktım.... Sen nasılsın..
İnşallah canım beraber gönderelim kiloları.. Merak ettim canım iyimisin diye kolay gelsin bayram temizliği geleyim yardıma kuzum iyiyim bende yemek telaşı ne pişirsem ne hazırlasam derdi bendede😘

11 Mayıs
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, beyaz peynir, çeyrek simit

Ara
Yeşil çay, 9 adet çilek, 1 tam ceviz, 1 avuç leblebi

Akşam
2 küçük Karnıyarık(fırında, az zeytinyağı ile pişirdim),4 yk makarna(yağsız, tuzsuz), salata

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi

2 LT su
3 mil Leslie

Emnis Emnis ummhnisa ummhnisa Mathildablue Mathildablue

11 mayıs:

Kahvaltı:
az sütle kavrulmuş 4 kaşık yulaf, 5-6 çilek, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı kakao

Ara: yok

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
1 dilim pide (avuç içi kadar)

Akşam:
2 ızgara köfte
1 servis kaşığı yoğurtlu brokoli salatası

Ara:
1 fincan sade türk kahvesi
1 ç.b şekersiz çay

Su: 2 litre
Spor: 3 mil leslie

yarimuhendis yarimuhendis ummhnisa ummhnisa Emnis Emnis

Sabah
1 yumurta
1 buçuk parmak peynir
1 zeytin
2 dilim tb ekmeği
Salatalık ve domates
Öğle
1 avuç kuruyemiş
1 dilim ananas çok tatsızdı
Akşam
Fırında tavuk ve sebze yanında ayran
Şimdi gidip bi şekersiz soğuk kahve yapıcam
Sizleri seviyorum 💚💚
Emnis Emnis

İnşallah canım beraber gönderelim kiloları.. Merak ettim canım iyimisin diye kolay gelsin bayram temizliği geleyim yardıma kuzum iyiyim bende yemek telaşı ne pişirsem ne hazırlasam derdi bendede😘
Rabbim kolaylık versin canım... Teşekkür ederim. 🥰

Kahvaltı: 1 yumurtadan soğanlı omlet, 2 ceviz, domates, salatalık, maydonoz, 1 tane form etimek, kayısı çayı

Ara: 1 yeşil elma

Öğle: 100 gr köfte, 1 bardak az tuzlu ayran

Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, 5 yk pırasa, salata, 2 tane de salata diliminin arasında peynirli bi şey yaptık, ondan yedim. Anlatamadım ama sağlıklı bi şey, problem yok. :KK70:

Spor: 47 (bkz tam 47 :KK70:) dk pilates
Su: 2400 ml

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Emnis Emnis ummhnisa ummhnisa

11 mayıs
Sahur : 1 haşlanmış yumurta, 60gr peynir,5 fındık, salatalık domates, 1.5 dilim tb ekmek ve 2 3 çatal fıstık ezmesi
İftar : yarım kepçe çorba, 1 tabaktan az yağsız tavada pişmiş tavuk,salata,1dilim tb ekmek,1 porsiyon karpuz
Ara : yeşil çay 5 badem,5fındık
Su : 2 lt
Spor : 1500 tane ip ve 2 mile leslie
Emnis Emnis ummhnisa ummhnisa matteroftime matteroftime

X