- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- Konu Sahibi Gitmezamani34
-
Zuhahahahahaha tipi kestIlk bi normal analiz yapiyor. Sonra diyor ki hadi bakalim en tutkulu halinle icindeki dişiyi tanimla
Cevaplamicam bu soruyu dedim sonra mune abla uzaklardan bir şut ile kullanıcıyı banladı.Zuhahahahahaha tipi kest
Bunu yiyip ıcımdekı tutkulu dısıyı anlatan cıktı mı acaba hıc
Tabiki5 dk falan surdu Mune hanım ocak dısında fırlattı onu bir ok gıbı
Neyse ki regen analızleyecek bızı
Hahahahahaha cıddı cıddı yazıstın mı ozeldenCevaplamicam bu soruyu dedim sonra mune abla uzaklardan bir şut ile kullanıcıyı banladı.
Ellerine saglık cukulatam@bennetabi
Tabiki
Tam bir aşk kadınısin... gurur, sadakat, saygı iliskinde olmazsa olmazlarından eger gururun kırıldıysa aşkından ölsende geri dönmeyenlerdensin
Ahhahahahha ne hallere dusuyorlar 2 sohbet etcekler diye su tiplerIlk bi normal analiz yapiyor. Sonra diyor ki hadi bakalim en tutkulu halinle icindeki dişiyi tanimla
Yazistik sayilmaz ya dogrudan analizini yazdi ozelden. Yazdiklari dogruydu. Dogru diye Onayladım. Sonrada en tutkulu dişiyi tanimla sorusu geldi sonra anladim sikayet ettim ve ban yedi. Bu kadarHahahahahaha cıddı cıddı yazıstın mı ozelden
Saka yapiyosun sandım ben ya Hahahahahahahaha Allah iyiliğini versin
Neler anlattı yazsana
Ahhabah sonraki soruyu merak ettimZuhahahahahaha tipi kest
Bunu yiyip ıcındekı tutkulu dısıyı anlatan cıktı mı acaba hıc
Yazarım da ardından ban yemek istemem asgshshahajaAhhabah sonraki soruyu merak ettim
Ilk bi normal analiz yapiyor. Sonra diyor ki hadi bakalim en tutkulu halinle icindeki dişiyi tanimla
Ahhabah sonraki soruyu merak ettim
Gec kaldin keske senide etiketlesydmÜffff yine eğlenceli bişilet olmuş ve kaçırmışım
Bosver kuzum bir küçük erkek kullanıcı meselesiydi. Mune komiserim ban vurdu kendisineÜffff yine eğlenceli bişilet olmuş ve kaçırmışım
Icımdekı en tutkulu dişi sizlere ömüray sakaaaa
uzerinde ne var?
Vallahi boyle diyor.ay sakaaaa
uzerinde ne var?
Tutkulu dişiliğinizi anlatmamışsınız adam zaten geldiğine pişman olmuşturBosver kuzum bir küçük erkek kullanıcı meselesiydi. Mune komiserim ban vurdu kendisine
Ahhaha bu cevabi verseydin kosarak gelirdi vallaIcımdekı en tutkulu dişi sizlere ömür
Diriltmek icin mi, hababam sınıfındaki bu da sana AhmetAhhaha bu cevabi verseydin kosarak gelirdi valla
Kiz allah seni napmasin gülmekten yatagi salladımIcımdekı en tutkulu dişi sizlere ömür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?