- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- Konu Sahibi Gitmezamani34
Gelemeden uctu, neyse helva kavuralım adına.. Canım fıstıklı helva cektıYok uzerimdekini sormadi. Icimdeki tutkulu disiyi tanimlasam sıra ona da gelirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelemeden uctu, neyse helva kavuralım adına.. Canım fıstıklı helva cektıYok uzerimdekini sormadi. Icimdeki tutkulu disiyi tanimlasam sıra ona da gelirdi
hahahah direkt konuya girmiş öle üst katmanlarla uğraşmamışYok uzerimdekini sormadi. Icimdeki tutkulu disiyi tanimlasam sıra ona da gelirdi
Bu ne hızlı gundem değişimiGelemeden uctu, neyse helva kavuralım adına.. Canım fıstıklı helva cektı
Hahaahahah o zaman bi tek M MrsDelfino nun analizini tuttururdumTutmaz canım onunki onunkiyle tutması için eltili kvli altınlı konulardan sorması lazım ahbxqusbqush
E sohbetiniz cınsel sekse kaymamıs bıttı.Bu ne hızlı gundem değişimi
Brok cıcegım az once kadın kılıgına gırmıs bir adam geldi, ben cok korktum ozele çağırınca.
Hemen aglamaya basladım, keske burda olsaydın doverdın onu
Hahaahahah o zaman bi tek M MrsDelfino nun analizini tuttururdum
Astımı falan varsa adama kriz gecırtmeyım biber gazı kullanacağım zaman bıle vicdan yapan bir turum ben asdfshsjaAsdgshahavn biber gazını kullan diyorum sana bu tarz durumlarda benim her zaman merdanem hazır olmuyor biliyorsun
Astımı falan varsa adama kriz gecırtmeyım biber gazı kullanacağım zaman bıle vicdan yapan bir turum ben asdfshsja
Hahahahahaha dur aklımdayken yarım limon atayım cantamaPambık kalplim olsunn sen sık biber gazını sıktıktan sonra limon verirsin gözüne basar
Bak yine yiyecek bişiler dedi Hemen de canım çeker b..k boğaz olmakGelemeden uctu, neyse helva kavuralım adına.. Canım fıstıklı helva cektı
Regen hadi izinde aldık.. Kapalı kutu broku anlat bizeEtimi kemigimi ne varsa ahaakhsai
İzmirlisin ama istanbulda oturuyosun. İlk evliliginden yuzun gulmemis kosa kosa ikinciyi deniyorsun. Ha bi de kokoreci tabi ki izmir usulu seviyosunBeni de edin beni deee Kim ediyor?
Garip bi istek gibi oldu analiz edin istiyorum