- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
- Konu Sahibi Gitmezamani34
Ama merak ettim ozele gidenlere ne dedi de ban yediKek gibi yazsın diye bekliyoruz bizde, benım gozum tutmamıstı zaten ozele cagırınca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama merak ettim ozele gidenlere ne dedi de ban yediKek gibi yazsın diye bekliyoruz bizde, benım gozum tutmamıstı zaten ozele cagırınca
Beni analiz eder misiniz acaba?Senin için kabarmış.
Ay fal baktım yanlışlıkla, pardon.
Sende benim analizimi yapsana bebısımKonu sahibi banlanmış merve sen yap bari analizimi
Ben iyi değilim ki böyle şeylerde merve “bu bilgilerle ben de yaparım” dedi o yüzden ondan istiyoruz analizSende benim analizimi yapsana bebısım
Heves ettim o kadar
Erkek arkadaşımla buradaki avatarınıza bayılıyoruz Bu üç kelimenin ikisini sadece o avatara bakarak da çıkarabiliriz zalim yerine adaletli daha uygun olur amaBeni analiz eder misiniz acaba?
Gri-Zalim-Bancı
Ben yapcam ikinizede analizSende benim analizimi yapsana bebısım
Heves ettim o kadar
Bekliyorum hadi, ilk bana.Ben yapcam ikinizede analiz
Ama cok oyunbozansin tam analiz edilcez bi gulme geliyor ahahahahaBeni analiz eder misiniz acaba?
Gri-Zalim-Bancı
Verdigin cevaplari detayli inceleyeyimBekliyorum hadi, ilk bana.
1 : aşk mı mantık mı ?
2 :Kırmızı mı mavi mi ?
3 : kendini 3 kelime ile anlat ?
4 : ilişkini 3 kelime ile anlat ?
5 : bir erkekte olmazsa olmaz 3 özellik ?
(Sorulara cevap veren ilk 10 arkadaşıma kişilik testi yapacağım arkadaşlar
aşk1 : aşk mı mantık mı ?
2 :Kırmızı mı mavi mi ?
3 : kendini 3 kelime ile anlat ?
4 : ilişkini 3 kelime ile anlat ?
5 : bir erkekte olmazsa olmaz 3 özellik ?
(Sorulara cevap veren ilk 10 arkadaşıma kişilik testi yapacağım arkadaşlar
Zaten baslıgı burdan yazacakmış gıbı acıp, ortamı ne alakaysa gayrıcıddı bulup ozele cagırmasından belliydiOzelden yazdigi oldu mu bilmiyorum ama konuyu hep cinselliğe yoneltiyor. Buyuk ihtimalle erkek kullanici oldugu icin ban yedi.
Dogrudan cinsellik basligina sacma sapan hikâyeler yazarak siteye giris yapmaktan bir parça daha zekice olmus. Cok ufak bir parça. Eser miktarda.Zaten baslıgı burdan yazacakmış gıbı acıp, ortamı ne alakaysa gayrıcıddı bulup ozele cagırmasından belliydi
Bir tuhaflık oldugunu sezmistim zaten bana cevap bile vermediOzelden yazdigi oldu mu bilmiyorum ama konuyu hep cinselliğe yoneltiyor. Buyuk ihtimalle erkek kullanici oldugu icin ban yedi.
5 dk falan surdu Mune hanım ocak dısında fırlattı onu bir ok gıbıDogrudan cinsellik basligina sacma sapan hikâyeler yazarak siteye giris yapmaktan bir parça daha zekice olmus. Cok ufak bir parça. Eser miktarda.
Analiz yapacaksın diye bekliyorumBir tuhaflık oldugunu sezmistim zaten bana cevap bile vermedi
Ilk bi normal analiz yapiyor. Sonra diyor ki hadi bakalim en tutkulu halinle icindeki dişiyi tanimlaBir tuhaflık oldugunu sezmistim zaten bana cevap bile vermedi
Çoooook teşekkür ederim, erkek arkadaşınıza selamlarımı iletin Adalet ağır bir sorumluluk onun yerine kuralları uygulamakta tereddüt etmeyen mi desek ne desek:)Erkek arkadaşımla buradaki avatarınıza bayılıyoruz Bu üç kelimenin ikisini sadece o avatara bakarak da çıkarabiliriz zalim yerine adaletli daha uygun olur ama