- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
- Konu Sahibi Gitmezamani34
Evet ozellikle bana ve merveye ciddiyetsiz dedi kalbimizi kirdıTut
Tutkulu dişiliğinizi anlatmamışsınız adam zaten geldiğine pişman olmuştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ozellikle bana ve merveye ciddiyetsiz dedi kalbimizi kirdıTut
Tutkulu dişiliğinizi anlatmamışsınız adam zaten geldiğine pişman olmuştur
Hadı be dedı mı bunu agshsusjajahaha lotus yavas yavas dokulme hepsını anlatsana yaVallahi boyle diyor.
Kiz allah seni napmasin gülmekten yatagi salladım
Hahahah mesaji bizzat kendi iletmeye gelirdiDiriltmek icin mi, hababam sınıfındaki bu da sana Ahmet
Gec kaldin keske senide etiketlesydm Brokolis i de unuttum onuda merak ediyordum analizde ne cıkcak
Yalnız cınsel seksli konularda nasıl mal bulmus magrıp gıbı meraklı meraklı sorular soruyorumKiz allah seni napmasin gülmekten yatagi salladım
Cevaplamicam bu soruyu dedim sonra mune abla uzaklardan bir şut ile kullanıcıyı banladı.
Ahahhah yok yok ettim ama onunkiyle tutcak mi dedim merak ettim ama adamın niyeti baskaymisKız o kadar konuştuk analiz edemedin mi
Yok benim mesaja cvp verdi bunu, yani ilk dedigi mesaja vallahi bunu diyor dedi bence. Di mi pamuk musun nesin nolur evet deHadı be dedı mı bunu agshsusjajahaha lotus yavas yavas dokulme hepsını anlatsana ya
Beni alintiladigi kisma verdim bu cevabi. Iki alinti yapmış ya woman hanimHadı be dedı mı bunu agshsusjajahaha lotus yavas yavas dokulme hepsını anlatsana ya
Kıyamam sizeEvet ozellikle bana ve merveye ciddiyetsiz dedi kalbimizi kirdı
Tuh be bir an ustunde ne vardı yazdı sandım ve sohbet cınsel sekse kaydı sanıp heyecanlandımYok benim mesaja cvp verdi bunu, yani ilk dedigi mesaja vallahi bunu diyor dedi bence. Di mi pamuk musun nesin nolur evet de
Icindeki tutkulu dişi bizlere ömür oldugu icin tabiYalnız cınsel seksli konularda nasıl mal bulmus magrıp gıbı meraklı meraklı sorular soruyorum
Ahahhah yok yok ettim ama onunkiyle tutcak mi dedim merak ettim ama adamın niyeti baskaymis
Ahahhah zaten senin direkt isminden yanıp tutusurduKıyamam size
Öfff ya ben olsam anlatırdım tutkulu dişiliğimi burdan yanarak giderdi
Yok uzerimdekini sormadi. Icimdeki tutkulu disiyi tanimlasam sıra ona da gelirdiTuh be bir an ustunde ne vardı yazdı sandım ve sohbet cınsel sekse kaydı sanıp heyecanlandım
Brok cıcegım az once kadın kılıgına gırmıs bir adam geldi, ben cok korktum ozele çağırınca.Tutmaz canım onunki onunkiyle tutması için eltili kvli altınlı konulardan sorması lazım ahbxqusbqush
Onu da dememistir artik; en azindan firsati olmamistir Ortadogu ve balkanlarin en hizli bancisi Mune kostu yetistiTuh be bir an ustunde ne vardı yazdı sandım ve sohbet cınsel sekse kaydı sanıp heyecanlandım
ahahhahaAhahhah zaten senin direkt isminden yanıp tutusurdu