• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 soruda kişilik analizi ! Denemeye değer

Eee ama sen de 😂 at bi beslik de falina bakayim be ablamin ya
Çarşamba İzmirdeyim koordinat ver atayım sana bi beşlik😀😀

Bu arada İzmir şu an cehennemden bir parça gibi dimi? Olsun bee yanar gideriz😍 Psikolojimi kavrulmaya hazırlıyorum da😀😀

Shhahah edeyim
Brokolis Brokolis icin tam aşk kadini diyemiyorum mantigini kullanan adalet savasçisi biri... iliskisinde olmazsa olmazı dürüstlük ve hoşgörü... hmm bide iliskide dominant taraf olur kendileri 🔮

Kendine saygı duyan ask kadiniyim ❤️ saygı, ask, dostluk ilişkide olmazsa olmazim ama dürüstlük, hoşgörü, saygı tüm ilişki türlerinde önemli kesinlikle. Dominant taraf değilim pek değilim sadece arada tırnaklarım çıkar o da çok gerekliyse 😂😂😂 teşekkürler müneccim hanımcım❤️

Bu arada İzmir şu an cehennemden bir parça gibi dimi? Olsun bee yanar gideriz😍 Psikolojimi kavrulmaya hazırlıyorum da😀😀
Yok valla pufur pufur esiyor izmir suan klima kullanmıyorum o kadar serin :21:

Valla heralde oyledir, ben de ist’da yasiyorum cunku 😂 ama senin icin havadurumuna bakip soyleyebilirim 🤓

Kendine saygı duyan ask kadiniyim ❤ saygı, ask, dostluk ilişkide olmazsa olmazim ama dürüstlük, hoşgörü, saygı tüm ilişki türlerinde önemli kesinlikle. Dominant taraf değilim pek değilim sadece arada tırnaklarım çıkar o da çok gerekliyse 😂😂😂 teşekkürler müneccim hanımcım❤
Ahhahah bilemedim mi yanii ama hala dominantlık hissediyorum :dondurma: :dondurma:

Back