- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
- Konu Sahibi Gitmezamani34
-
Ama merak ettim ozele gidenlere ne dedi de ban yediKek gibi yazsın diye bekliyoruz bizde, benım gozum tutmamıstı zaten ozele cagırınca
Beni analiz eder misiniz acaba?Senin için kabarmış.
Ay fal baktım yanlışlıkla, pardon.
Sende benim analizimi yapsana bebısım
Ben iyi değilim ki böyle şeylerdeSende benim analizimi yapsana bebısım
Heves ettim o kadar
Erkek arkadaşımla buradaki avatarınıza bayılıyoruzBeni analiz eder misiniz acaba?
Gri-Zalim-Bancı
Ben yapcam ikinizede analizSende benim analizimi yapsana bebısım
Heves ettim o kadar
Ama cok oyunbozansinBeni analiz eder misiniz acaba?
Gri-Zalim-Bancı
Verdigin cevaplari detayli inceleyeyimBekliyorum hadi, ilk bana.
1 : aşk mı mantık mı ?
2 :Kırmızı mı mavi mi ?
3 : kendini 3 kelime ile anlat ?
4 : ilişkini 3 kelime ile anlat ?
5 : bir erkekte olmazsa olmaz 3 özellik ?
(Sorulara cevap veren ilk 10 arkadaşıma kişilik testi yapacağım arkadaşlar
aşk1 : aşk mı mantık mı ?
2 :Kırmızı mı mavi mi ?
3 : kendini 3 kelime ile anlat ?
4 : ilişkini 3 kelime ile anlat ?
5 : bir erkekte olmazsa olmaz 3 özellik ?
(Sorulara cevap veren ilk 10 arkadaşıma kişilik testi yapacağım arkadaşlar
Zaten baslıgı burdan yazacakmış gıbı acıp, ortamı ne alakaysa gayrıcıddı bulup ozele cagırmasından belliydiOzelden yazdigi oldu mu bilmiyorum ama konuyu hep cinselliğe yoneltiyor. Buyuk ihtimalle erkek kullanici oldugu icin ban yedi.
Dogrudan cinsellik basligina sacma sapan hikâyeler yazarak siteye giris yapmaktan bir parça daha zekice olmus. Cok ufak bir parça. Eser miktarda.Zaten baslıgı burdan yazacakmış gıbı acıp, ortamı ne alakaysa gayrıcıddı bulup ozele cagırmasından belliydi
Bir tuhaflık oldugunu sezmistim zatenOzelden yazdigi oldu mu bilmiyorum ama konuyu hep cinselliğe yoneltiyor. Buyuk ihtimalle erkek kullanici oldugu icin ban yedi.
5 dk falan surdu Mune hanım ocak dısında fırlattı onu bir ok gıbıDogrudan cinsellik basligina sacma sapan hikâyeler yazarak siteye giris yapmaktan bir parça daha zekice olmus. Cok ufak bir parça. Eser miktarda.
Analiz yapacaksın diye bekliyorumBir tuhaflık oldugunu sezmistim zatenbana cevap bile vermedi
Ilk bi normal analiz yapiyor. Sonra diyor ki hadi bakalim en tutkulu halinle icindeki dişiyi tanimlaBir tuhaflık oldugunu sezmistim zatenbana cevap bile vermedi
Çoooook teşekkür ederim, erkek arkadaşınıza selamlarımı iletinErkek arkadaşımla buradaki avatarınıza bayılıyoruzBu üç kelimenin ikisini sadece o avatara bakarak da çıkarabiliriz zalim yerine adaletli daha uygun olur ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?