filmleri izlemeden önce ne tür ne anlatıyo bileyim diye bir iki bişi okuyorum, önyargılı yaklaşmadığımdan eminim ama işte daha önce de konuştuğumuz şeyler, öznel şeyler devreye giriyor. kötü film demedim zaten hatta yoğun aşk sahnelerinden dolayı izleyenin pişman olmayacağından eminim. müzikleri de pek güzeldi ama konusunun orjinal olduğunu savunmak doğru olmaz aslında, aynı konuyu işleyen filmler yapılmıştı daha önce. ben daha iyisini bekliyodum yalnızca o kadar. tamam gittim.
evet hemen arastirmistim filmi.. hollywood filmi olabilicegini hic dusunmemistim, ki belcika olmasida bana farkli geldi..belcikayi severim, farkli bulurum hep..hos ben bi cok yer hakkinda farkli farkli garip duygusalliklar beslerim.
o filmede baktip not almistim(ismini yazmiyorum yeniden :) önerebilirim belki siramda)..yorumlar oldukca güzel
bi tane lynch filmi önermeyi dusunuyordum vazgectim :)
tamda bu sebeblerden filmi begendim..öyle yogun ki anlatilmak istenen, kalabalik,asiribelki çok yoğun düşünceleri aynı potada eritmeye çalışırken kopukluk yaşadı ama onu da düşüncelerin devinimine bağlıyorumD
aaaa prensesim sen "Kayıp Otoban"ı izlemedin mi? Kesinlikle izlemelisin, sevmeyecek olsan da Lynch filmlerini en azından bu film üzerinden değerlendirirsin.
Epey sarsıldım arkadaşlarharbiden buz gibi bir film .
Noi'nin hayata tutunmasını sağlayan son umutlarıyla birlikte ,sevdiği 10 insanı doğal bir felaket sonucu kaybetmesinden daha kötü birşey olmaz .Güneşi görebildiğim için tekrar tekrar tanrıma şükrettim.
İzlediğim filmleri unutmamak için yanıma kişisel not defterimi alıp can alıcı sahneleri ,replikleri oraya yazarım .Sadece film için değil çoğu zaman yaptığım birşey bunot defterime yazdığımda daha da aklımda kalıyor ama bu sefer resmen buz kesildim hiçbirşey çizittiremedim
Benim bu gece komedi filmi patlatmam lazım yoksa kendime gelemeyeceğim
şimdi düşünüp filmi tekrardan gözden geçirince , detaylar daha bir anlam ve trajik oluyor . belki şimdi değil ama bir süre sonra tekrar açıp izlemeyi düşündüğüm bir film.
bu arada atlantisim sözüm sana
internet sonunda iflas etti
ben yatmaya gideyim en iyisi