bende öyle düşünüyorum işte ya.. aslında kabarık şeyleri çok sevmem ama 5 şirin geldi bir de 1 2 3 ten birini giyersem hakikaten konuklar arasından zor seçilirim
5 kötü canım yaÇizgifilm kahramanı gibi. Prenses gibi diyemiyorum biraz çocuksu bence. Benim 3e dibim düştü. aşırı güzel, asil, zarif harikaaaa! Mutluluklar.
bende öyle düşünüyorum işte ya.. aslında kabarık şeyleri çok sevmem ama 5 şirin geldi bir de 1 2 3 ten birini giyersem hakikaten konuklar arasından zor seçilirim
artık kimse nişanda kınada kabarık tuvalet giymiyo onun için sorun olmaz bence ben olsam 3.yü alırdım çok hoş 2.de güzel ama 3 daha güzel
Canım aynen,sakın 1 2 3 tarzında bir elbise düşünme. Onlar da çok şık ama senin gelin olduğun belli olmalı orda.Kaldıki 4. ve 5. modeller çok kabarık değil gördüğüm kadarıyla,hafif kabarık.Gayet ölçülü ve iyi yani.
Hayırlı olsun
hiçbirini alamıyorum işte. hepsi dikim olmak zorunda1 ve 5 hariç diğerlerinin hangi marka olduğunu bile bulamadım o yüzden 5te dikim konusunda korkuyorum. en zoru o çünkü.
ya o kabarık yapan şeyin adı neydi unuttum5te onu da çıkarttırcam zaten. öyle çok kabarık olmayacak yani. öyle düşündüm...
2. ve 3. modelin benzerini gördüm ben bugün hatta çok beğenmiştim
Tarlatan canım onun ismi.
Bu arada eğer dikim olucaksa gerçektende 5. model riskli :26:
nerde gördüüün3te sherri hill'di pardon :) ama o markayı nişantaşında bi butik satıyormuş. orayı da aradım yok dediler o yüzden o da dikim olmak zorunda
valla markasını bilmiyorum :26: içeri girip sormadım ama yalovada gördüm
Arkadaşlar daha önce de konu açtım ama kafamda birden fazla model var. Sizlerinde fikirleriyle aklım iyice karıştı.Mesajımı da değiştirip hepsini ilk mesaja ekleyemedim resimlerin. O yüzden tekrar konu açıyorum :|
150-200 kişilik bir nişanım olacak. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. Tabi hiçbiri diyenin de fikri önemli
1. Eki Görüntüle 388063
2. Eki Görüntüle 388066
3. Eki Görüntüle 388067
4. Eki Görüntüle 388068
5.Eki Görüntüle 388070
Canım bu senin kişiliğin karakterin kendini nasıl iyi hissettiğinle de alakalı
daha zarif ,kuğu gibi görünmek istiyorsan 3 numara (benim tercihim bu olurdu)
Daha kadınsı ve dikkat çekici olmak istiyorsan 1 numara
Canlı, kıpır kıpı,enerjik bir görüntüde olmak istiyorsan sarı olan yani 4 numara
Prensesler gibi olmak istiyorsan 5 numara diyorum
ve 2 numarayı sevmedim diyorum.. Tabi bunları seçerken kendi fiziğine de en uygun olanı seç..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?