- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
hoş geldin cnm bu topik çok iyi olcak bizim içinn ay sonu zor geliyor yoksa
dimi kuzum bencde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin cnm bu topik çok iyi olcak bizim içinn ay sonu zor geliyor yoksa
merhaba kızlar uzun zamandır gelemiyorum aranıza farkındayım bu aralar çok boşladım ama aklımdasınız hepinizi çok özledim kızlar
canım nerelerdesin bizde seni çok özledik
valla canım ev arıyorum hala eylüle kadar bulup çıksam iyi olacak canım çünkü şimdi durduğum eve doğalgaz döşenecek 12 ağustostan sonra ve evde büyük bi temizlik gerekecek canım onun için hayırlısıyla bi bulsakta hayırlısıyla alsak canım bu durduğum ev 150 m2 ve çok güneş almıyo o yüzden kaloriferli olduğu halde ısınmıyo doğalgazlı olsa hiç ısınmaz canım bunları düşünüp duruyorum
Kizlar gelemiorum bu hafta finallerim var cok yogunum.hergun sabhlara kdar ders calisiorum hepnizi kocaman optum:)
Kizlar gelemiorum bu hafta finallerim var cok yogunum.hergun sabhlara kdar ders calisiorum hepnizi kocaman optum:)
cidden canım zor ya ne diyim
bizde bulduk evi ama eksper raporu çıkmak bilmedi bekliyoruz işte
kredimiz çıkarsa pazartesiye kadar alacağız inşallah
daha sonrada içi yapılacak
inşallah hayırlı gönlüne göre biyer bulursun
canım sen sınavlarına yoğunlaş
sınavlar bitince biz yine buralardayız muhabbet ederiz
Allah yardım etsin
canım benim sen sınavlarına çalış allah yardımcın olsun inşallah
hayırlısı olusun canım sıfırmı alıyorsunuz canım herşey gönlünüze olsun inşallah...
yok canım daire sıfır değil ama geniş bir ev
yaptıracaktık
ama eksper evin fiyatını çok düşük yazdı kredi az alabiliyoruz o yüzden kalacak bu ev galiba
bende bişey anlamadım hayırlısı
canım eksper genelde düşük yazıyo evin fiyatını bizim 108.000 tl ye baktığımız eve bile 80.000 tl kredi çıkarabilirim demişti canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sizin içinde bizim içinde canım
Kızlar sınavlarımı bitirip geldim artık daha çok buradayım:)
Kızlar sınavlarımı bitirip geldim artık daha çok buradayım:)
Merhaba hanımlar..
Ben de birikim yapmak isteyen ama pek yapamayanlardanım.
Burada sanırım daha kontrollü biriktirebilir insan.
Ne yapmalıyım her gün biriktirdiğimizi mi yazıyoruz?