• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

merhaba kızlar uzun zamandır gelemiyorum aranıza farkındayım bu aralar çok boşladım ama aklımdasınız hepinizi çok özledim kızlar

canım nerelerdesin bizde seni çok özledik

valla canım ev arıyorum hala eylüle kadar bulup çıksam iyi olacak canım çünkü şimdi durduğum eve doğalgaz döşenecek 12 ağustostan sonra ve evde büyük bi temizlik gerekecek canım onun için hayırlısıyla bi bulsakta hayırlısıyla alsak canım bu durduğum ev 150 m2 ve çok güneş almıyo o yüzden kaloriferli olduğu halde ısınmıyo doğalgazlı olsa hiç ısınmaz canım bunları düşünüp duruyorum

Kizlar gelemiorum bu hafta finallerim var cok yogunum.hergun sabhlara kdar ders calisiorum hepnizi kocaman optum:)

valla canım ev arıyorum hala eylüle kadar bulup çıksam iyi olacak canım çünkü şimdi durduğum eve doğalgaz döşenecek 12 ağustostan sonra ve evde büyük bi temizlik gerekecek canım onun için hayırlısıyla bi bulsakta hayırlısıyla alsak canım bu durduğum ev 150 m2 ve çok güneş almıyo o yüzden kaloriferli olduğu halde ısınmıyo doğalgazlı olsa hiç ısınmaz canım bunları düşünüp duruyorum

cidden canım zor ya ne diyim
bizde bulduk evi ama eksper raporu çıkmak bilmedi bekliyoruz işte
kredimiz çıkarsa pazartesiye kadar alacağız inşallah
daha sonrada içi yapılacak
inşallah hayırlı gönlüne göre biyer bulursun

Kizlar gelemiorum bu hafta finallerim var cok yogunum.hergun sabhlara kdar ders calisiorum hepnizi kocaman optum:)

canım sen sınavlarına yoğunlaş
sınavlar bitince biz yine buralardayız muhabbet ederiz
Allah yardım etsin

canım benim sen sınavlarına çalış allah yardımcın olsun inşallah

cidden canım zor ya ne diyim
bizde bulduk evi ama eksper raporu çıkmak bilmedi bekliyoruz işte
kredimiz çıkarsa pazartesiye kadar alacağız inşallah
daha sonrada içi yapılacak
inşallah hayırlı gönlüne göre biyer bulursun

canım sen sınavlarına yoğunlaş
sınavlar bitince biz yine buralardayız muhabbet ederiz
Allah yardım etsin

hayırlısı olusun canım sıfırmı alıyorsunuz canım herşey gönlünüze olsun inşallah...

canım benim sen sınavlarına çalış allah yardımcın olsun inşallah

hayırlısı olusun canım sıfırmı alıyorsunuz canım herşey gönlünüze olsun inşallah...

yok canım daire sıfır değil ama geniş bir ev
yaptıracaktık
ama eksper evin fiyatını çok düşük yazdı kredi az alabiliyoruz o yüzden kalacak bu ev galiba
bende bişey anlamadım hayırlısı

yok canım daire sıfır değil ama geniş bir ev
yaptıracaktık
ama eksper evin fiyatını çok düşük yazdı kredi az alabiliyoruz o yüzden kalacak bu ev galiba
bende bişey anlamadım hayırlısı

canım eksper genelde düşük yazıyo evin fiyatını bizim 108.000 tl ye baktığımız eve bile 80.000 tl kredi çıkarabilirim demişti canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sizin içinde bizim içinde canım

canım eksper genelde düşük yazıyo evin fiyatını bizim 108.000 tl ye baktığımız eve bile 80.000 tl kredi çıkarabilirim demişti canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sizin içinde bizim içinde canım

evet canım benimde 90000 lik eve 70000 yazınca kredi 50000 lira çıktı birde içinin tadilatına lazım para zaten
o yüzdn bizim işler karıştı canım

Kızlar sınavlarımı bitirip geldim artık daha çok buradayım:)

hoşgeldin güzellik nasıl geçti sınavlar

bugün ayın 15 i sahi kızlar bir an unutmusum
herkes birikiminii çağlaya özelden yazsın ok.
ben b ay çok azimle biriktiremedim ya nedense
işlerim çoktu
ama birdahaki ay daha iyi olacağını düşünüyorum

Merhaba hanımlar..
Ben de birikim yapmak isteyen ama pek yapamayanlardanım.
Burada sanırım daha kontrollü biriktirebilir insan.
Ne yapmalıyım her gün biriktirdiğimizi mi yazıyoruz?

Merhaba hanımlar..
Ben de birikim yapmak isteyen ama pek yapamayanlardanım.
Burada sanırım daha kontrollü biriktirebilir insan.
Ne yapmalıyım her gün biriktirdiğimizi mi yazıyoruz?

Merhaba :3:
Hoş geldin , günlük biriktirdiğimiz paraları,tutarı farketmeksizin buraya yazıyoruz , her ayın 15 inde kumbaramızda biriktirdiğimiz
o ay ki toplam tutarı konu sahibine özelden yazıyoruz.
Hepsi bu :34:

Bereketi bol birikimler.

Back