• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Ne iyi ettin de açtın,böyle olunca biriktirmek için kendini zorluyor insan,ben bu ay başladım fakat bildirim yapmayınca çok önemsemiyor insan, bugün su parasını kumbaramdan verdim mesela,ters işledi :43::43::43:
Birikim yapmış olanlar mevcut kumbaranın üzerine devam ediyor değil mi yoksa sıfırlayıp öyle mi başlayalım.

Ne iyi ettin de açtın,böyle olunca biriktirmek için kendini zorluyor insan,ben bu ay başladım fakat bildirim yapmayınca çok önemsemiyor insan, bugün su parasını kumbaramdan verdim mesela,ters işledi :43::43::43:
Birikim yapmış olanlar mevcut kumbaranın üzerine devam ediyor değil mi yoksa sıfırlayıp öyle mi başlayalım.

Uzerine devam et canim bu ay boyle oldu bi dahaki aya bir ay icerisinde mevcut paramiza ne kadar ekledigimize bakariz:)

günaydııııınnn
oh be ne güzel oldu ya en azından topicte ses seda var
ben bugün 2 tl cik atabildm
ama akşam eşimi tırtıklarsam dahada yazarım

günaydııııınnn
oh be ne güzel oldu ya en azından topicte ses seda var
ben bugün 2 tl cik atabildm
ama akşam eşimi tırtıklarsam dahada yazarım

Bereket versin :16: Bende pek bozuk para olmuyor . Minubüslere verdiğim için kalmıyor . Bende ay sonunda ya gram altın ya da çeyrek altın alıyorum . :16:

Bereket versin :16: Bende pek bozuk para olmuyor . Minubüslere verdiğim için kalmıyor . Bende ay sonunda ya gram altın ya da çeyrek altın alıyorum . :16:

ben de para lazim oldu mu butun ceplerime cantalarima bakiyorum ama bes kurus bozuk para olmuyor:)

benim maas bankaya yatiyo, otomatik likit fon aliyo onunla, ama getirisi az. 3 aylik falan yatirmak iyi.

is bankasinda benim ama son zamanlarda enpara'yi duyuyorum. faiz orani daha yuksek gibi. bir iki puan daha yuksek.

siz altin biriktirdiginize gore altin hesabi falan da actirabilirsiniz heralde.

ben de para lazim oldu mu butun ceplerime cantalarima bakiyorum ama bes kurus bozuk para olmuyor:)

benim maas bankaya yatiyo, otomatik likit fon aliyo onunla, ama getirisi az. 3 aylik falan yatirmak iyi.

is bankasinda benim ama son zamanlarda enpara'yi duyuyorum. faiz orani daha yuksek gibi. bir iki puan daha yuksek.

siz altin biriktirdiginize gore altin hesabi falan da actirabilirsiniz heralde.

Benim maaşımda bankaya yatıyor . Bankada altın hesabım var . Bu şekilde istediğim zaman alım yapabiliyorum . :nazar:

Kızzz nerelerdesın sen özledım senı:29:nişanlanmıssın hayırlı ugurlu olsun Allah tamamına erdırsın canımcımm:16:ben kumbara yaptım gecen ay 50 dolar aldım kumbaradan cıkan paralarla:32:

teşekkürler okim ... inşallah allah hayırlısıysa tamamına erdirsin ...
bende özledim cnm seni artık kpss hazırlığı yok ya pek uğramıyorum foruma arada bir açıyorum öle, 50 dolar yaptın demek maşallah ya baksana 50 kuruşlar 50 dolar yapıyo yani ... damlaya damlaya işte azimle ...

olsun canım yaa sonucta sen toplu olarak atıosun biz parça parça atıoruz:)

evet cnm banka hesabı bana göre daha uygun çünkü bir iki kendim evde biriktirmeye kalktım yok harcıyorum ama bankada dokunamıyorsun ...
bu arada hedefimide belirledim kızlar kurutma makinesi alıcam inşallah bu 50 liralarla bakalım ...
benimki hayatta yanaşmıyo çünkü kurutma makinesi almaya, bulunduğumuz yer çok nemli çamaşır kurumuyo kolay kolay ve çamaşırlarda kururken kirleniyo bence ortalarda hele hele yazın balkonda ... artık çamaşırı balkonda kurutacak kadar temiz değil bence atmosfer, giyiyoruz çamaşırı bi toz kokusu oluyo bilmem siz alıyo musunuz o kokuyu :2::2::2::2:

ben de okula gidip gelirken kardesimin arabasini bekliyorum:) bazen sabahin 7 sinde cikiyolar, hic insaf yok yani, yine de yakalayabildigim zaman yakaliyorum.

git gel gunde 4 tl- kar yapiyorum:)

süpersin cnm ...

bende geldim!!!! ama ne yazık ki pazartesiye kadar giremicem kk'ne :( pazartesi buralardayım nasipse :16: herkese ii bir haftasonu ve bereketli bol kazanç diliyorum :nazar:

Topik değişmiş... Bende izinden döndüm ama 10 günlük sadece 5 lira atabildim
Gezip dolaşmaktan alışveriş yapmaktan para kalmadı
Ama döndüm ya şimdi artık rahat rahat atarım paracıklarımı :52:

Back