- 12 Ekim 2011
- 1.873
- 567
- 163
ben de okula gidip gelirken kardesimin arabasini bekliyorum:) bazen sabahin 7 sinde cikiyolar, hic insaf yok yani, yine de yakalayabildigim zaman yakaliyorum.
git gel gunde 4 tl- kar yapiyorum:)
Supermis canim benim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de okula gidip gelirken kardesimin arabasini bekliyorum:) bazen sabahin 7 sinde cikiyolar, hic insaf yok yani, yine de yakalayabildigim zaman yakaliyorum.
kızlar bende 2.5 TL attım ah şu sigarayı bıraksam ne paralar biriktiririmde :)
Supermis canim benim:)
ee tabi dikkat etmek lazim tabi,
konuya abone oldum bakalim. yeni mesajlari takip ederim.
Ne iyi ettin de açtın,böyle olunca biriktirmek için kendini zorluyor insan,ben bu ay başladım fakat bildirim yapmayınca çok önemsemiyor insan, bugün su parasını kumbaramdan verdim mesela,ters işledi
Birikim yapmış olanlar mevcut kumbaranın üzerine devam ediyor değil mi yoksa sıfırlayıp öyle mi başlayalım.
günaydııııınnn
oh be ne güzel oldu ya en azından topicte ses seda var
ben bugün 2 tl cik atabildm
ama akşam eşimi tırtıklarsam dahada yazarım
Bereket versin Bende pek bozuk para olmuyor . Minubüslere verdiğim için kalmıyor . Bende ay sonunda ya gram altın ya da çeyrek altın alıyorum .
ben de para lazim oldu mu butun ceplerime cantalarima bakiyorum ama bes kurus bozuk para olmuyor:)
benim maas bankaya yatiyo, otomatik likit fon aliyo onunla, ama getirisi az. 3 aylik falan yatirmak iyi.
is bankasinda benim ama son zamanlarda enpara'yi duyuyorum. faiz orani daha yuksek gibi. bir iki puan daha yuksek.
siz altin biriktirdiginize gore altin hesabi falan da actirabilirsiniz heralde.
Kızzz nerelerdesın sen özledım senınişanlanmıssın hayırlı ugurlu olsun Allah tamamına erdırsın canımcımmben kumbara yaptım gecen ay 50 dolar aldım kumbaradan cıkan paralarla
olsun canım yaa sonucta sen toplu olarak atıosun biz parça parça atıoruz:)
Bu gün 5 lira daha atıyorum.
Ay başına az kaldı bakalım ne kadar toplanacak.
şöyle azcık öteye kayında bende geleyim
Ayy ne guzel herkes toplanmis:) 6tl de benden bugun:)