• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

kızlar bu ay 28 gun perşembe günü bildirim yapmayı unutmayın bu ay kimseden büyük paralar beklemiorum ama önümüzdeki ay daha dinamiik paralar bekliorum hepimizden:)

Canım ben ay basından beri biriktiriyorum diğer topıkten gelenler ay basından beri olan bırıkımı bıldırırler dıgerlerı burada nekadar biriktirebildilerse onu soylerler

kızlar bu ay 28 gun perşembe günü bildirim yapmayı unutmayın bu ay kimseden büyük paralar beklemiorum ama önümüzdeki ay daha dinamiik paralar bekliorum hepimizden:)

Diğer topicte söylemiştim ama ben kumbaramı 15ten 15e açarım,tüm hesaplarım da öyledi o yüzden ocak 15-şubat 15 arası birikimim ay sonu paylaşımım oluyor. Problem olur mu???

Ben de birikim yapmak istiyorum ama alışveriş yapmaya bayılırken çok zor gibi:1: Beni de biriktirmeye alıştırın yaaa:34:

Ben de birikim yapmak istiyorum ama alışveriş yapmaya bayılırken çok zor gibi:1: Beni de biriktirmeye alıştırın yaaa:34:

Canim gun sonunda cantandaki fazla paralari evde bi yere koy sonra alisverise cikarken oari evde unut aksamda alisveristen kalanlari yine oraya at:)

farketmez kızlar 15.inde açsakta olur sorun yok bencede
bi karar verelim ama ona göre hareket edelim
şimdi ne zaman bildrim yapıcaz mesela

Ayin 15i olsun cunku kimse birikim ypamadi gec actigimi icin konuyu ayin 15inden 15ine kumbislerimiZi sayalim:)

Bu ayın 15 ini benim için değiştirmiyorsunuz umarım:26:

Çoğunluk ay sonu açıyorsa ben size uyayım,tek başıma düzeni bozmayayım.

Back