Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım benim:)
ben gelmesem olmazzdı bende geldimm iştee aslında bi öğrenci olarak hepimizin öyle bi işe ihtiyacı var
hoşgeldin aramıza :)
hoşbuldum ablacıım :)
birlikte diyetten sonra simdide para biriktirelim bakalım canım bunda başarılı olabilecekmiyiz:)
hoşgeldin canım benim:)
istedikten sonra herşeyi başarırız bizzzz dimi kızlarr
ozelden bu forumda yazismak benim icin olum, her on dakikada sadece bir mesaj gonderebiliyorum. yazdin 10 dakika bekle bakalim
bende istiyorumm ama parayı nakit olarak alabiliyor muyuz ben internetten alış veriş yapamıyorumda pek :)
nakte cevirebiliyosun tabi, ama alisveris sitelerinde degerlendirmek benim icin daha cazip:)
Onun icin internet bankaciliginin falan olmasi lazim, bi de bir iki kurali esnetmen lazim, o zaman paraya donusturebiliyosun.
maşallah sen baya ilerlemişsin arkadaşım :)
yok ben amator olaark ugrasiyorum, ama profesyonelleri gordum, peynir ekmek satar gibi para kazaniyolar isten,
benimki sadece alisveris icin.
aslında güzel bişey öğrenciler için
yok ben amator olaark ugrasiyorum, ama profesyonelleri gordum, peynir ekmek satar gibi para kazaniyolar isten,
benimki sadece alisveris icin.
evet ogrencilik falan diye basladim ama, heralde ise girince de devam etcem ben:)) buyuk ihtimalle o zaman vaktim olmaz, simdi de tezden falan vakit bulunca ugrasiyorum boyle seylerle.
abla bende aradım böyle bi yer hatta makale yazıp para kazanıyosun ama ben güvenemedim kivalla allah seni inandırsın hiç anlamadım anlasaydım denerdim:)ama sen becerebiliosun madem iş hayatında başarılar dilerim:)
valla allah seni inandırsın hiç anlamadım anlasaydım denerdim:)ama sen becerebiliosun madem iş hayatında başarılar dilerim:)
nakte cevirebiliyosun tabi, ama alisveris sitelerinde degerlendirmek benim icin daha cazip:)
Onun icin internet bankaciliginin falan olmasi lazim, bi de bir iki kurali esnetmen lazim, o zaman paraya donusturebiliyosun.