- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
saol,:) ee iyi bakalim madem birikim yapcaksiniz, neye yatirmayi dusunuyorsunuz.
bi onceki topice baktim insanlar altin falan aliyolarmis.
eee biz ne alıcaz var mı aklınızda bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol,:) ee iyi bakalim madem birikim yapcaksiniz, neye yatirmayi dusunuyorsunuz.
canım bi kaç yıla kadar evlenirim heralde biriktirip takı seti falan alırım:)
aslında benim aklımdakide diplomamı aldıktan sonra 2 milyarlık nikon fotoğraf makinesi almak yani şimdilik aklımdaki bu benim
canım biraz dikkatli harcarsak alırız:)
abla bende aradım böyle bi yer hatta makale yazıp para kazanıyosun ama ben güvenemedim ki
evet oyle yerlerin cogu sahte oluyor. ya da emegine degmicek ucret oduyorlar.
ben bi ara ptc sitelerine merak sarmistim, online sure cok olunca, ama gercektencok bosa emek.10-20 dolar kazaniyosun, bir ay ugrasip, hergun reklamlara tiklayarak falan.
elance diye bi yer vardi, orda mesela is teklif ediyolar, onu yapip verirsen odemeni aliyosun, anlasman lazim tabi, bilgisayar muhendislerine falan cok is var,
ama data entry tarzinda islere cok az oduyolar, cinliler calisir o kadar az ucrete, ben endustri muhendisiyim, benim alanimda az is oluyodu teklif edilen. ama ordan bir kac kurus kazanmistim.
onu da paypal olarak oduyolar, bankalar dolari tlye cevirirkne bi kismini yokediyo falan. yani baya macerali isler.
ben çıkıyorum kızlr iyi gecelerr
geneel olarak aylık ne kadar kazanıyosun
ek is olarak mi 700-800 civarinda tl olarak, ama alisveris sitelerinde yapilan indirimler daha cok kar getiriyor tabi, yani alisveris sitesine verecegim parayi yari yariya, bazen daha cok indiriyor, o para haric.
Ama bu isle ugrasan herkes benim kadar kazaniyo mudur tabi bilemem, benden cok kazna da vardir, benden az da.
benim bu is icin artilarim var, bilgisayar falan iyi biliyorum, ama ayirabildigim vakit cok degil. yani herkesin kendi artilarini iyi belirlemesi lazim ondan sonra,
bazilari var inanilmaz saticilar mesela. ben bir sey veriyorum ellerine deli gibi satip para kazaniyolar ben ancak %10 unu faaln aliyorum, kendi urettigim seyler oldugu halde.