• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

abla bende aradım böyle bi yer hatta makale yazıp para kazanıyosun ama ben güvenemedim ki :(

evet oyle yerlerin cogu sahte oluyor. ya da emegine degmicek ucret oduyorlar.

ben bi ara ptc sitelerine merak sarmistim, online sure cok olunca, ama gercektencok bosa emek.10-20 dolar kazaniyosun, bir ay ugrasip, hergun reklamlara tiklayarak falan.

elance diye bi yer vardi, orda mesela is teklif ediyolar, onu yapip verirsen odemeni aliyosun, anlasman lazim tabi, bilgisayar muhendislerine falan cok is var,

ama data entry tarzinda islere cok az oduyolar, cinliler calisir o kadar az ucrete, ben endustri muhendisiyim, benim alanimda az is oluyodu teklif edilen. ama ordan bir kac kurus kazanmistim.

onu da paypal olarak oduyolar, bankalar dolari tlye cevirirkne bi kismini yokediyo falan. yani baya macerali isler.

evet oyle yerlerin cogu sahte oluyor. ya da emegine degmicek ucret oduyorlar.

ben bi ara ptc sitelerine merak sarmistim, online sure cok olunca, ama gercektencok bosa emek.10-20 dolar kazaniyosun, bir ay ugrasip, hergun reklamlara tiklayarak falan.

elance diye bi yer vardi, orda mesela is teklif ediyolar, onu yapip verirsen odemeni aliyosun, anlasman lazim tabi, bilgisayar muhendislerine falan cok is var,

ama data entry tarzinda islere cok az oduyolar, cinliler calisir o kadar az ucrete, ben endustri muhendisiyim, benim alanimda az is oluyodu teklif edilen. ama ordan bir kac kurus kazanmistim.

onu da paypal olarak oduyolar, bankalar dolari tlye cevirirkne bi kismini yokediyo falan. yani baya macerali isler.

geneel olarak aylık ne kadar kazanıyosun

geneel olarak aylık ne kadar kazanıyosun

ek is olarak mi 700-800 civarinda tl olarak, ama alisveris sitelerinde yapilan indirimler daha cok kar getiriyor tabi, yani alisveris sitesine verecegim parayi yari yariya, bazen daha cok indiriyor, o para haric.

Ama bu isle ugrasan herkes benim kadar kazaniyo mudur tabi bilemem, benden cok kazna da vardir, benden az da.

benim bu is icin artilarim var, bilgisayar falan iyi biliyorum, ama ayirabildigim vakit cok degil. yani herkesin kendi artilarini iyi belirlemesi lazim ondan sonra,

bazilari var inanilmaz saticilar mesela. ben bir sey veriyorum ellerine deli gibi satip para kazaniyolar ben ancak %10 unu faaln aliyorum, kendi urettigim seyler oldugu halde.

ek is olarak mi 700-800 civarinda tl olarak, ama alisveris sitelerinde yapilan indirimler daha cok kar getiriyor tabi, yani alisveris sitesine verecegim parayi yari yariya, bazen daha cok indiriyor, o para haric.

Ama bu isle ugrasan herkes benim kadar kazaniyo mudur tabi bilemem, benden cok kazna da vardir, benden az da.

benim bu is icin artilarim var, bilgisayar falan iyi biliyorum, ama ayirabildigim vakit cok degil. yani herkesin kendi artilarini iyi belirlemesi lazim ondan sonra,

bazilari var inanilmaz saticilar mesela. ben bir sey veriyorum ellerine deli gibi satip para kazaniyolar ben ancak %10 unu faaln aliyorum, kendi urettigim seyler oldugu halde.

yabancı bi site mi bu ? parasıda iyimiş ben yapabilir miyim ki :D

bende geldimm :3:

basta diğer topiğe yazıodum ama sonra bi ara giremedi sonrada kaldı gitti şimdi burda hergün yazıcam öle çok büyük paralar olmayabilir ama olsun damlaya damlaya göl olurrr:49:

Kızlar ben de geldimmm:13:
Ben 4.sınıf üniversite öğrencisi olarak -amaçsız- bi'şekilde harçlıklarımı biriktiriyorum. Amaçsız diyorum çünkü kafamda biriksin şunu yapacağım dediğim tek bi'şey yok:9:
Benim ki biraz kötü gün parası kıvamında kafamda "mezun oldun hemen iş bulamadın, ailenden devamlı dışarı çıkacağım para verir misiniz deyip isteyemezsin. En iyisi lazım olur bi'gün deyip biriktir sen bu parayı" mantığı var:9:

Şuan sanırım 485 falan var bu geçtiğimiz dönem biriktirdiğim:68: 500 yapmıştım ama geçen dışarı çıkarken yanımda fazladan bulunsun diye içinden aldım:ssz:

Şimdi hedefim bu dönem de bi'500 daha biriktirebilmek inşallah birlikte biriktirebiliriz böyle:16:

Son düzenleme:
Günyadın kuruşçular,bugün 3.5 tl attım kumbarama.

Herkes ne yapacağını söylemiş galiba biriktirdiği parayla, ben ana birikimlerimi kirli çıkılarda yapıyorum, kumbara birikimlerim burada gram altın olarak biriktiriyorum iki yıldır. Üyelik tarihime bakmayın 5 yıldrır forumdayım.:9:

Evleneceğim bu parayla inşallah, artık evin neye ihtiyacı olursa onu alırım bilmiyorum ne olur. Birikimsen sayılırsa yüklü bir çeyizim de var.:52:

Altın 89lu fiyatlara düştü elinde para olan kaçırmasın derim kuruşçular bilginiz olsun:53:

Arkadaşlar aranıza bende geldim:)))
Herhafta bildirim yapacaksak daha motive oluruz diye düşünüyorum.
Kendi çapımda birikim yaparak altın aldım bugüne kadar.
Eşimin cebinde bozukluk tutmayıp hergün bir kenara bırakması ilham verdi bana diyebilirim:)))

Baya bir birikim yaptım geçen yazdan beri, üzerine bende ekledim tabii.
Amacım altın yaparak devam etmek.
Bugün itibariyle başlıyorum mutfaktaki kumbarama atmaya.
Haftabaşı bildirim yapıcam.

Allah kumbaralarımızın bereketini arttırsın bakalım:7:

Gram altın bozarken daha fazla kayıp yapıyor gibi geldi bana.
Ben çeyrek, yarım yapıcam.
Bugüne kadar öyle biriktirdim.

Gunaydin canlarik bakiyorum baya kalabalik olmaya baslamisiz:) ayin son gunu birikimlerimizi yazmayi unutmayin:)

Back