• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

merhaba bende geldim canlar
her ne kadar çok müsait olamasamda övünmek gibi olmasın her akşam ne kadar attığımı istikrarlı yazan nadir kişilerdenim
ve bu yeni topiktede öyle olmaya devam edeceğim

hayırlı olsun yeni topic canlar
bugün ben 4 lira atıyorum o zaman

Ortadaki bozuklukları toplayım , ceplerimi, çantalarımın diplerine bir bakıyım akşama bildiricem attığımı:))

Bende geldim . Hali hazırda birikim yapıyorum . Buradan da paylaşabilirim . Birikimlerimi tl , gram ve çeyrek altın olarak yapıyorum :16: Evde kumbaramda var :16:

slm kızlar benimde şimdilik bir gelirim yok lakin her ay 50 lira alıyorum nişanlımdan ve vadesiz bir hesaba atıyorum . 2. aydan gidiyorum bu ay bakalım kafamda bir şey de yok almak için biraz biriksin mutlaka bi yaraya derman olur .....

Bende debugun kumraya 5 tl:65:

okim senin o 5 tl lerini 5 kuruşlarını yerim ben :54: ...... maşallah çok hoşuma gitti ne güzel ... kuruş kuruş biriktirmek böyle bir şey olsa gerek ...

slm kızlar benimde şimdilik bir gelirim yok lakin her ay 50 lira alıyorum nişanlımdan ve vadesiz bir hesaba atıyorum . 2. aydan gidiyorum bu ay bakalım kafamda bir şey de yok almak için biraz biriksin mutlaka bi yaraya derman olur .....

okim senin o 5 tl lerini 5 kuruşlarını yerim ben :54: ...... maşallah çok hoşuma gitti ne güzel ... kuruş kuruş biriktirmek böyle bir şey olsa gerek ...

Kızzz nerelerdesın sen özledım senı:29:nişanlanmıssın hayırlı ugurlu olsun Allah tamamına erdırsın canımcımm:16:ben kumbara yaptım gecen ay 50 dolar aldım kumbaradan cıkan paralarla:32:

olsun canım yaa sonucta sen toplu olarak atıosun biz parça parça atıoruz:)

ben annemgilede dedim bozuk paralarınızı sorun etmenize gerek yok diye ki en çok ben sorun ederim atarım masanın üstüne alan alır :D annem şaşırdı bi :D

bende mesela otobüse binioz annm para veriyor yaa ben hemen koşuom paranın üstünü ben aliim die markette yine aynı annemden önce ben uzatıom elimi kasiyere çok komik oldu:) bugün montlarımın birinin cebinde iki lira buldum diomki anne ben zengin oldum:) dioki 5 lira verim de daha cok zengin ol:):52:

bende mesela otobüse binioz annm para veriyor yaa ben hemen koşuom paranın üstünü ben aliim die markette yine aynı annemden önce ben uzatıom elimi kasiyere çok komik oldu:) bugün montlarımın birinin cebinde iki lira buldum diomki anne ben zengin oldum:) dioki 5 lira verim de daha cok zengin ol:):52:

ahaha iyi demiş bak ne güzel :D ben kumbara bile almadım daha en son kumbaramı taşınırken kaybetmiştim

Evet kızlar kumbaramda sayım yaptım.
Demiştim ben epeydir birikim yapıyorum diye

Şu anda 150 tl var kumbaramda.
8 lira topladım çanta+ cep
Hedefim ay başına 2 çeyrek.
Hadi bakalım Allah bereketimizi arttırsın.

ahaha iyi demiş bak ne güzel :D ben kumbara bile almadım daha en son kumbaramı taşınırken kaybetmiştim

Benim çok cici bir kumbaram var ama el altından kaldırdım
Mutfakta sakladım onu.
Sonra bozuk lazım oldu mu hooop benim kumbaraya eller:))€

Son düzenleme:

ben de okula gidip gelirken kardesimin arabasini bekliyorum:) bazen sabahin 7 sinde cikiyolar, hic insaf yok yani, yine de yakalayabildigim zaman yakaliyorum.

git gel gunde 4 tl- kar yapiyorum:)

Back