Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende debugun kumraya 5 tl
slm kızlar benimde şimdilik bir gelirim yok lakin her ay 50 lira alıyorum nişanlımdan ve vadesiz bir hesaba atıyorum . 2. aydan gidiyorum bu ay bakalım kafamda bir şey de yok almak için biraz biriksin mutlaka bi yaraya derman olur .....
okim senin o 5 tl lerini 5 kuruşlarını yerim ben ...... maşallah çok hoşuma gitti ne güzel ... kuruş kuruş biriktirmek böyle bir şey olsa gerek ...
slm kızlar benimde şimdilik bir gelirim yok lakin her ay 50 lira alıyorum nişanlımdan ve vadesiz bir hesaba atıyorum . 2. aydan gidiyorum bu ay bakalım kafamda bir şey de yok almak için biraz biriksin mutlaka bi yaraya derman olur .....
okim senin o 5 tl lerini 5 kuruşlarını yerim ben ...... maşallah çok hoşuma gitti ne güzel ... kuruş kuruş biriktirmek böyle bir şey olsa gerek ...
Bende geldim . Hali hazırda birikim yapıyorum . Buradan da paylaşabilirim . Birikimlerimi tl , gram ve çeyrek altın olarak yapıyorum Evde kumbaramda var
maşallah canım benim biz daha yeni yeni biriktirioruz:)
maşallah canım benim biz daha yeni yeni biriktirioruz:)
ben annemgilede dedim bozuk paralarınızı sorun etmenize gerek yok diye ki en çok ben sorun ederim atarım masanın üstüne alan alır annem şaşırdı bi
bende mesela otobüse binioz annm para veriyor yaa ben hemen koşuom paranın üstünü ben aliim die markette yine aynı annemden önce ben uzatıom elimi kasiyere çok komik oldu:) bugün montlarımın birinin cebinde iki lira buldum diomki anne ben zengin oldum:) dioki 5 lira verim de daha cok zengin ol:)
ahaha iyi demiş bak ne güzel ben kumbara bile almadım daha en son kumbaramı taşınırken kaybetmiştim
Benim çok cici bir kumbaram var ama el altından kaldırdım
Mutfakta sakladım onu.
Sonra bozuk lazım oldu mu hooop benim kumbaraya eller:))
yabancı bi site mi bu ? parasıda iyimiş ben yapabilir miyim ki
bende mesela otobüse binioz annm para veriyor yaa ben hemen koşuom paranın üstünü ben aliim die markette yine aynı annemden önce ben uzatıom elimi kasiyere çok komik oldu:) bugün montlarımın birinin cebinde iki lira buldum diomki anne ben zengin oldum:) dioki 5 lira verim de daha cok zengin ol:)