kızlar bu arada bu benim iş yerindeki kumbaram eşimin haberi yok burdaki kumbaradan salı günü eşimle karar aldık evde kumbara koyduk 1 tane salı günü 5 lira dünde 5 lira attık ne kadar atabilirsek atacağız bakalım birikenide altın yapıp koyalım dedik inşallah uygulayabiliriz bu kumbara işini
amin inşallah canım okuyomusun sen?
Esin destek veriyorsa super canim iki kiso daha cok.para biriktirirsiniz:)
Evet canim hic sorma universite 3. sinifta okuyorum fen bilgisi ogretmeni olacagim:) ayni andada acik ogretimden aciktam isletme okuyorum :)bi yandanda hafta sonlari kpss sinavi icin dershaneye gidiyorum cok yogunum ck:)
burdaki kumbaradan haberi yok canım eşimin ondan habersiz yaptım bu kumbarayı
evdekine eşim atıyo günlük 5 lira bakalım inşallah devamı gelir hayırlısı ile...
allah yardımcın olsun canım rabbim güç kuvvet versin okumak çok zor yaaa
Kızlar meraba aksam abım gdı cebınde bı avuc bozuk para vardı 8-9lıra falan hepsını kumbıse attık
Bana bir şey söylemedin ? :)
Canim gorememisim yazdigini 15inde herkes bildirim yapsin sende surekli katilacaksan o zamab senide listeye ekleyelim canim olurmu:)
Kızlar meraba aksam abım gdı cebınde bı avuc bozuk para vardı 8-9lıra falan hepsını kumbıse attık
Merhabaa konuyu okudum benide listenize ekleyebilir misin ?
Bildirimimi şimdi yapabilirim bu ay için 1 gram altın :)
Hadi hayırlısı 1 gr altın ile başladım birikime :)
bende varım kızlar:) bende her gun ne kadar attıgımızı yazacagım
günaydınlar canlar hayırlı cumalar hayırlı sabahlar nasılsınız inşallah herkes iyidir ben kumbarama 2,5 lira atıyorum bugün allah arttırsın inşallah eşimle olan kumbarayada 5 lira attık dün
bu arada esra gelmiyo 2 gündür bişey mi oldu acaba merak ettim:26:
benım kumbaram demır kızlar acılmıyor sız nasıl sayıyorsunuzkı paraları?
günaydın kızlar ben pek uğrayamıyorum ama nasılsınız keyifler nasıl
Peki saymak isteyince yada icinden almak o zaman ne yapiosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?