• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

günaydınlar hanımlar nasılsınız ben bugün kumbarama 10 lira atıyorum allah arttırsın inşallah :nazar:

4,5 tl de bugün benden.
gani gani artsın bereketlensin hepimizin paracıkları

4,5 tl de bugün benden.
gani gani artsın bereketlensin hepimizin paracıkları

ya beni de aranıza alımısınız para biriktirip bireysel emeklilik sigortamı ödemek istiyorum her ay,bir de yatırım yapmak için bilgisi olan var mı ??

günaydın kızlar beni bir dürtün kendime getirim kumbaraya para atamıyorum atamayıncada buraya gelemiyorum :S

Canim ben tabloyu yukleyemedim biliomusun ayrica sanada msj kutun dolu oldugu icin yazamadimda ayrica sende atsan artik ii olacak yoksa seni falakaya yatiracagiz:)

günaydııın
kızlar dün bozuğum çıkmadı atamadım para
bugünde henüz yok ama akşam eşimi tırtıklarım yüksek ihtimal

Canim ben tabloyu yukleyemedim biliomusun ayrica sanada msj kutun dolu oldugu icin yazamadimda ayrica sende atsan artik ii olacak yoksa seni falakaya yatiracagiz:)

tabloyu niye yükleyemedin canım :S bugün atıyorum söz mesaj kutumu boşalıyorm şu anda :)

Günaydın ,bereketli cumalar herkese ,

Dün yazmayı unuttu 5,5 tl kumbaraya attım.

Mrb rkadaslarim bu topic durgunlasti birakmayalim burayi yoksa biriktirme hevesimiz kalmaz hayalleeimiz yikilir:)hadi tam gaz sizi bekliorum hem bildirim yapma vaktimiz yaklasti:)

Mrb rkadaslarim bu topic durgunlasti birakmayalim burayi yoksa biriktirme hevesimiz kalmaz hayalleeimiz yikilir:)hadi tam gaz sizi bekliorum hem bildirim yapma vaktimiz yaklasti:)

çok haklısın gzelim ben yoğunum bu ara ama nişanımızı yapar yapmaz çok çok gelicem topiğe

bu arada dün para atamadım ama bugün benden 5 lira

Bende katılmak istiyoruum belli bir kuralınız var mı kızlar yani her ay şu gün bildirim yapılır vs gibi ?

Back