5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

ben de geldim ben de geldimm
5 tl ile siftahımı yapıyorummm,Allah bereket versin
işte bu da kumbaram
Aslında benim sistemim "bu günü şu kadarla kapattım" diye yazmaktı ajandama.Sorun olmazsa kumbaraya attığım paranın yanına onu da yazayım ben,düzenimi bozmamış olurum ^^
Bugün hiiç evden çıkmadım,günü sadece 4 tl bakkal alışverişimle kapattım,şenim

Son düzenleme:
günaydın güzeller
çağla gibi bende farkediyoumki paylaşımlar azaldı
tabiii havalar ısındı millet dışarıya attı kendini
sorada harccansın paracıklar
olmaz ama böyle kızlar haydi paralar kumbaralara

Canim istedigin gibi paylasimda bulunabilirsin:)keyfine bak:)

Mrb rkadaslarim bu topic durgunlasti birakmayalim burayi yoksa biriktirme hevesimiz kalmaz hayalleeimiz yikilir:)hadi tam gaz sizi bekliorum hem bildirim yapma vaktimiz yaklasti:)

Bu topicdekiler dayakmi istiyorlar acaba:)

evet canım çok durgun topik sadece birikimi yazıp çıkıyor herkes öyle olunca bende yazıp çıkıyorum canım biraz hareketlendirelim topiği bence

çok güzelmiş kumbaran canım alah arttırsın inşallah kumbarandaki paralarını

ben hafta sonu hariç hep giriyorum canım topiğe ama kimse olmayınca bende çıkıyorum haliyle topikten

merhabalar arkadaşlar nasılsınız??

benden 3 günlük 10 tl atıyorum canlar allah arttırsın inşallah

Kızlar herkese selam,hafta sonundan beri hiç biriktiremiyorum çünkü para yok
İlk fırsatta acısını çıkarıp 20 tl civarı bişey atıcam kumbaraya inşallah.
Bereketli olsun paracıklarınız,öpüyorum hepinizi tutumlu güzeller.

ayın 15 geliyor kızlar az kaldı yaaa ben çok heyecanlayım acaba kaç para olduki kumbaramda

Kızlar maaş almadıkça kumbaram aç kalmaya devam ediyor Ama irademi sağlam tutuyorum, kumbaraya dadanmadım henüz :)
Bugün çanta dibinden 2 lira 30 kuruş çıktı, onu atabiliyorum sadece.

günaydınlar hayırlı sabahlar canlar bugün kumbarama 3 lira 65 kuruş atıyorum allah arttırsın inşallah

Hafta sonundan beri atamadım.
Demin 20 tl attım ,böylelikle telafi etmiş oluyorum.

günaydınlar canlar bugün kumbarama 2 lira 90 kuruş atıyorum allah bereket versin ayın 15 ne az kaldı bu arada çok heyecenlıyım ya bakalım kaç para birikti kumbaramda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…