• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

kızlar bu arada bu benim iş yerindeki kumbaram eşimin haberi yok burdaki kumbaradan salı günü eşimle karar aldık evde kumbara koyduk 1 tane salı günü 5 lira dünde 5 lira attık ne kadar atabilirsek atacağız bakalım birikenide altın yapıp koyalım dedik inşallah uygulayabiliriz bu kumbara işini

kızlar bu arada bu benim iş yerindeki kumbaram eşimin haberi yok burdaki kumbaradan salı günü eşimle karar aldık evde kumbara koyduk 1 tane salı günü 5 lira dünde 5 lira attık ne kadar atabilirsek atacağız bakalım birikenide altın yapıp koyalım dedik inşallah uygulayabiliriz bu kumbara işini

Esin destek veriyorsa super canim iki kiso daha cok.para biriktirirsiniz:)

amin inşallah canım okuyomusun sen?

Evet canim hic sorma universite 3. sinifta okuyorum fen bilgisi ogretmeni olacagim:) ayni andada acik ogretimden aciktam isletme okuyorum :)bi yandanda hafta sonlari kpss sinavi icin dershaneye gidiyorum cok yogunum ck:)

Esin destek veriyorsa super canim iki kiso daha cok.para biriktirirsiniz:)

burdaki kumbaradan haberi yok canım eşimin ondan habersiz yaptım bu kumbarayı
evdekine eşim atıyo günlük 5 lira bakalım inşallah devamı gelir hayırlısı ile...

Evet canim hic sorma universite 3. sinifta okuyorum fen bilgisi ogretmeni olacagim:) ayni andada acik ogretimden aciktam isletme okuyorum :)bi yandanda hafta sonlari kpss sinavi icin dershaneye gidiyorum cok yogunum ck:)

allah yardımcın olsun canım rabbim güç kuvvet versin okumak çok zor yaaa

burdaki kumbaradan haberi yok canım eşimin ondan habersiz yaptım bu kumbarayı
evdekine eşim atıyo günlük 5 lira bakalım inşallah devamı gelir hayırlısı ile...

allah yardımcın olsun canım rabbim güç kuvvet versin okumak çok zor yaaa

saol canım benim yaa iyiki varsınız arada burda nefes alıyorum seviyorum sizi:)

bende hepinizi çok ama çok seviyorum iyiki varsınız sizin sayenizde bi kumbaram oldu benimde çok mutluyum...

Merhabaa konuyu okudum benide listenize ekleyebilir misin ? :61:
Bildirimimi şimdi yapabilirim bu ay için 1 gram altın :)
Hadi hayırlısı 1 gr altın ile başladım birikime :)

Kızlar meraba aksam abım gdı cebınde bı avuc bozuk para vardı 8-9lıra falan hepsını kumbıse attık:-)

bende varım kızlar:) bende her gun ne kadar attıgımızı yazacagım

Kızlar meraba aksam abım gdı cebınde bı avuc bozuk para vardı 8-9lıra falan hepsını kumbıse attık:-)

oh ne güzel canım allah arttırsın inşallah

Merhabaa konuyu okudum benide listenize ekleyebilir misin ? :61:
Bildirimimi şimdi yapabilirim bu ay için 1 gram altın :)
Hadi hayırlısı 1 gr altın ile başladım birikime :)

hoşgeldin canım aramıza

bende varım kızlar:) bende her gun ne kadar attıgımızı yazacagım

hoşgeldin canım

günaydınlar canlar hayırlı cumalar hayırlı sabahlar nasılsınız inşallah herkes iyidir ben kumbarama 2,5 lira atıyorum bugün allah arttırsın inşallah eşimle olan kumbarayada 5 lira attık dün

bu arada esra gelmiyo 2 gündür bişey mi oldu acaba merak ettim:26:

günaydınlar canlar hayırlı cumalar hayırlı sabahlar nasılsınız inşallah herkes iyidir ben kumbarama 2,5 lira atıyorum bugün allah arttırsın inşallah eşimle olan kumbarayada 5 lira attık dün

bu arada esra gelmiyo 2 gündür bişey mi oldu acaba merak ettim:26:

burdayım canım
merak etmişsin beni güzel arkadaşım teşekkür ederim
çok yoğunum ya yarın nişanımız var
o yüzden uğrayamadım
dün 3 lira atmıştım kumbarama
ilerleyen saatlerde çarşıdan gelince bugün içinde atarım inşallah

benım kumbaram demır kızlar acılmıyor sız nasıl sayıyorsunuzkı paraları?

Peki saymak isteyince yada icinden almak o zaman ne yapiosun?

yanı topıc acıldıgında bende bı 10 gun sonra edındım de cok uzerıne dusemedım
yanı ıcınden hıc para almam gerekmedı
acılıyor olsa alırdım ehrhalde henuz saymadımda bu ay gec kaldım 15 mayısta saymayı dusunuyorum bugunden ıtıbaren duzenlı olarka atacagım ne bulursam

Back