• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

bu günden biriktirmeye başlıorum bütün bozuk paraları kumbaraya atiğim bari:D ay sonu sölicem size

oh ohhh ne guzel
bende cuma basladım ama bızımde baya bı borcumuz vs var
bozuk paralarımı sabah aldıgım sımıde sandwıc ejkmegıne fılan ayırıyordum ama 0,50 kurus bıle olsa atacagım bakalım ne kadar bırıkecek bu arada bıldırım 15 mayısta olacak

bende varım şimdi.. nasıl yapcaz aylık biriktirdiğimizi yazcaz buraya:D

cok heycanlı valla

Hoşgeldiniz kızlar,
Günlük kumbaraya attığımız paraları konuya yazıyoruz.
Her ayın 15 inde ise toplam birikimimizi özelden çağla ya yazıyoruz ve daha sonra çağla kimin ne kadar biriktirdiğini liste olarak yayınlıyor.

sabırsızlıkla beklıyoruz bakalım ne kadar bırıktırdıgınız pekı gecen ay ıle bu ay bırlesecekmı yoksa bız bu ay ne kadar bırıktırdıgınızı gorebılcekmıyız lıstede

cok ıyımıs allah bereket versın

amin inşallah canım

kızlar bildirimlerinizi bekliorum:)

ben özel msj attım canım sana

bende varım şimdi.. nasıl yapcaz aylık biriktirdiğimizi yazcaz buraya:D

hoşgeldin canım

cok heycanlı valla

bende çok heyecanlıyım canım

bu günden biriktirmeye başlıorum bütün bozuk paraları kumbaraya atiğim bari:D ay sonu sölicem size

hadi hayırlısı olsun inşallah canım

canlar iki gündür yazamadım ama toplamda 5 lira attım iki gün için
bildirimimde yaptım hadi hayırlı olsun

sabırsızlıkla beklıyoruz bakalım ne kadar bırıktırdıgınız pekı gecen ay ıle bu ay bırlesecekmı yoksa bız bu ay ne kadar bırıktırdıgınızı gorebılcekmıyız lıstede
Bu ikinci ayımız.
Her ayın birikimi o ay yayınlanacak fakat listede önceki ayları görebilecekmiyiz bilemiyorum.
Çağla listeyi yayınlayınca bende görmüş olurum sizlerle beraber.:40:
Aslında listede geçmiş aylarıda görmek iyi fikir.:46:
Konu sahibimiz nasıl uygun görürse bakalım artık

Son düzenleme:
esra1982:120tl
cagla:120tl:)
nurlum:115.75tl
mutlu kız:66.85tl
lenobiaa:1gr
okyonus:50dolar
bana gelenler simdilik bunlar bi kac gün içinde anasayfayıda melikecimin yardımıyla düzenlicez inşallah:)

arkadaslar gelenler hoşgeldi kısa bi bildirimde bulunayım size her ayın 15.günü bana özelden msj atıosunuzz toplam birikiminizi ayrıca günlük 50krş bile kumbişe atsanız buraya yazıosunuz hem daha motive oluosunuz:) hemde biriktirmek içinde insanın hevesi geliyor daha fazla:)

bana gelenler simdilik bunlar bi kac gün içinde anasayfayıda melikecimin yardımıyla düzenlicez inşallah:)

Allah bereket versin paracıklarımıza :34: istikrarlı şekilde katılıma devam eden arkadaşlarımı kutluyorum:46::46::46::46:
Listeye katılacağım diyen çok oluyo ama neden bildirim günü ,birikimlerini yazmıyorlar acaba :44::44::44:
Neyse önümüze bakalım ayın şampiyonu çağla ve esra :32::13: :46::46::46::46: kutluyorum sizleri :27::27::27:

hımmm çağlacım bu ay seninle birikimimiz aynı olmuş canım farkettinmi

canlar iki gündür yazamadım ama toplamda 5 lira attım iki gün için
bildirimimde yaptım hadi hayırlı olsun

canım hoşgeldin nasılsın???

maşallah maşallah baya iyi birikim olmuş en az benim olmuş birikimim ama olsun yinede iyi attım kumbarama ayın 26 sında başlamama rağmen hepinizide tebrik ediyorum canlar allah arttırsın inşallah

Back