Canim en sonunda sana ceza vericez haberin olsun biz iyiyizde sen nerdesin?
günaydın kızlar ben pek uğrayamıyorum ama nasılsınız keyifler nasıl
burdayım canım
merak etmişsin beni güzel arkadaşım teşekkür ederim
çok yoğunum ya yarın nişanımız var
o yüzden uğrayamadım
dün 3 lira atmıştım kumbarama
ilerleyen saatlerde çarşıdan gelince bugün içinde atarım inşallah
benım kumbaram demır kızlar acılmıyor sız nasıl sayıyorsunuzkı paraları?
oh ne güzel canım allah arttırsın inşallah
hoşgeldin canım aramıza
hoşgeldin canım
hoşgeldin canım nerelerdesin?
hoşgeldin canım göremeyince merak ettim seni allah hayırlı uğurlu etsin nişanınızı kim nişanlanıyor?
keşke açılabilir bir kumbara alsaydın canım ben uğur böcekli bi kumbara aldım altından açılıyo canım
selam kızlar topic devam ediyor mu? ben bozukluklarımı biriktirmeye basladım geçen sene yapmıştım üç ayda 150 lira kadar arttı..bazılarına göre azdır belki ama bir öğrenci için baya iyi bir para bilen bilir ve kredi kartımın acil ödemesini yaptım nasıl rahatladımkime ne zaman haber veriyoruz biriktirdiğimiz paraları?
selam kızlar beni de alın aranıza. bende doğacak bebeklerim için bişeyler biriktirmek istiyorum.sizi okudum gaza geldim bende hergün üç beş koyacam kenara
para atamıyordum sabah lira attım geldim burayaistediğiniz cezayı veri boynum kıldan ince
Benim bu ayki birikimim belli o yüzden şimdi yazayım buradan çağla özel mesaj atamıyorum henüz bu ayki birikimim 1 gr altın :)
Benim bu ayki birikimim belli o yüzden şimdi yazayım buradan çağla özel mesaj atamıyorum henüz bu ayki birikimim 1 gr altın :)
Çok iyiymiş lenobiaa Bereketi bol olsun
Teşekkür ederimm ilk maaşımla aldım bunu her ay alacağım aksilik olmazsa tabi öyle bir lira iki lira biriktiremiyorum ben pek :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?