5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

günaydın kızlar ben pek uğrayamıyorum ama nasılsınız keyifler nasıl

hoşgeldin canım nerelerdesin?

hoşgeldin canım göremeyince merak ettim seni allah hayırlı uğurlu etsin nişanınızı kim nişanlanıyor?

benım kumbaram demır kızlar acılmıyor sız nasıl sayıyorsunuzkı paraları?

keşke açılabilir bir kumbara alsaydın canım ben uğur böcekli bi kumbara aldım altından açılıyo canım

selam kızlar beni de alın aranıza. bende doğacak bebeklerim için bişeyler biriktirmek istiyorum.sizi okudum gaza geldim bende hergün üç beş koyacam kenara

selam kızlar topic devam ediyor mu? ben bozukluklarımı biriktirmeye basladım geçen sene yapmıştım üç ayda 150 lira kadar arttı..bazılarına göre azdır belki ama bir öğrenci için baya iyi bir para bilen bilir ve kredi kartımın acil ödemesini yaptım nasıl rahatladım kime ne zaman haber veriyoruz biriktirdiğimiz paraları?

Son düzenleme:

çok çok sağol canım amin
kaynım canım nişanlanıyor yarın akşam nasipse
bu arada bugün 2 lira attım onuda yazayım bari

Canim her ayin 15i biriktirdiginiz parayi bana ozelden msj atiosun canim.

selam kızlar beni de alın aranıza. bende doğacak bebeklerim için bişeyler biriktirmek istiyorum.sizi okudum gaza geldim bende hergün üç beş koyacam kenara

Canim hosgeldin devam ediyoruz tabiki her gun buraya kumbarana attigin miktari yaziosun ayin 15.gunude birikmis parani bana ozeldwn msj tiosun:)

5,5 tl bugün bende kumbaraya,
iyi geceler herkese.
Sayım günü yaklaştı kızlar

3,5 tl attım kumbaraya.

Yarın sayım günü kızlar,hasılat vakti geldi
Bakalım kumbişlerde kaç para biriktirdik. :44:

Benim bu ayki birikimim belli o yüzden şimdi yazayım buradan çağla özel mesaj atamıyorum henüz bu ayki birikimim 1 gr altın :)

Son düzenleme:
Teşekkür ederimm ilk maaşımla aldım bunu her ay alacağım aksilik olmazsa tabi öyle bir lira iki lira biriktiremiyorum ben pek :26:

Biriktirisin hiç merak etme,sen bir başla bak nasıl eline geçen bozulukları harcamaya kıyamayıp hepsini kumbaraya atıyorsun şaşıracaksın.Hatta bir kaç gün para atmayınca rahatsız hissediyor insan kendini emin ol.

Tabi bunun için düzenli bildirimde önemli,kesinlikle bildirim yaptıkça motivasyon artıyor.:126:

Tabi sen aynı zaman da altınını da almayı ihmal etme bence.

Son düzenleme:
ben bugunkı sayıma katılmayacagım
malum duzenlkı atmamıstık azdı
vs
cuma gununden berı 5.25 tl attım ıcıne :)

esımde attıgını soyluyor ama gormedıgım ıcın bısey dıyemıcem

günaydınlar herkese hayırlı sabahlar nasılsınız arkadaşlar ben çok heyecanlıyım bugün sayım günü çünkü ayın 26 sından bu tarafa biriktiriyorum bende bakalım ne kadar olmuş kumbaramda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…