- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
- Konu Sahibi Safransari
Kızlar selam bugün 1 ayım bitti benim. 4.6 kg vermişim. Ama artık biraz salmaya başladım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdesin sen yavrucuğum, bıraktınız burda bravo sanaKızlar selam bugün 1 ayım bitti benim. 4.6 kg vermişim. Ama artık biraz salmaya başladım :)
Yediğim şeyler artık iştah açmayınca yazasım gelmediNerdesin sen yavrucuğum, bıraktınız burda bravo sana
Yaz yaz ,başkaları ilham alsınYediğim şeyler artık iştah açmayınca yazasım gelmedi
Artık geçti ben bozdum bileYaz yaz ,başkaları ilham alsın
NeyyyyyArtık geçti ben bozdum bile
Yani bozdum demeyim de eskisi kadar dikkat etmiyorum diyelim miiii:)))))Neyyyyy
Ben bu düzene gelebilmek için uğraştım.baya.Öğleni birşey yemeden nasıl geçiriyorsunuz ya
Ya saçma sapan bir hafta geçiriyorum.Hu huuuuu
Olsun kuzum bunun için sıkma canını , strese girme. Hepsi düzelir, önce sağlığın iyi olsun. Sen çok güçlü bir insansın, toparlarsinYa saçma sapan bir hafta geçiriyorum.
Regl olmam gerek geçen ay kullandığım tüp bebek ilaclarinyuzunden sokulemedi, sisligim çok. Diyetisyenle görüştüm. Bu hafta iş yerinde yanlız olduğum için gidemiyecem, sonraki hafta başlıyacak diyetisyene
ay ben bu yazımdan sonra bıı hırslandım aralıklı oruca başladım kılolarım yagdan gıtmeye basladı şekeri kestim 2 haftadır bu sekılde 2 kılo verdım 61 e dustum ama ınanılmaz fit gözüküyorum herkes kılo verdgımı fark etti. Böyle beslenmeye de devam . ilk basta yapamam gıbı gelıyordu ama youtubedan bi çok dr dınledım.ay ben de öyle 63 direnç kilom ilaçlarla hızlı kılo aldım aynı hızla verırım dıye umit ediyorum :)
sizinle bırlıkte ben de deneyeyım dıyecegıma ama sabahı 9a çekmem gerekecek
Canım instigramda Dr rengin börekçi var, onun da yazılarını okuyabilirsin, bende onla ikna olmuştum aralıklı orucaay ben bu yazımdan sonra bıı hırslandım aralıklı oruca başladım kılolarım yagdan gıtmeye basladı şekeri kestim 2 haftadır bu sekılde 2 kılo verdım 61 e dustum ama ınanılmaz fit gözüküyorum herkes kılo verdgımı fark etti. Böyle beslenmeye de devam . ilk basta yapamam gıbı gelıyordu ama youtubedan bi çok dr dınledım.
saglıklı bı yaşam ıcın once açlıkla barısmaktan bahsedıyordu once açlık ıle barıstım.
acıktıkça vucudumun otafaji yaptıgını dusunup bu açlık sürelerinden keyıf aldım ilk öğüm 12de en son öğünüm işten geç çıktıgım ıcın 8de .
dr eger yanlıs beslenmezsen aç kalabılırsın dıyordu yanı ekmek makarna pılav agır karbonhıdrat alıp şeker ıle vucudu uyusturursan sadece aralıklı oruç yapmıs olursun saglıklı olmak ıstyorsan karbonhıd. kes şekerden uzak dur demişıtı bunu ilke edındım resmen zaten yedgımız her seyde karbonıhıdrat ve seker eser mıktarda da olsa var. bu sebeple ılave olmaması açısından ekstra tuketmedım. buna ragmen saglıklı her seyden yedım kırmızı mercımekten ekmek bıle yaptım.
yulaftan pızza yaptım sabahları zınde uyandım cok mutluydum algım açıktı. şekeri bırakınca sisli beyın de gıttı. algım açıldı vs vs bu beslenme şekli belkı sıze de faydası olur dıye yazmak istedim