- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
- Konu Sahibi Safransari
Kızlar selam. Şimdi tartıldım 2400gr vermişim bu hafta :) 64.1 im
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MuhtesemmmKızlar selam. Şimdi tartıldım 2400gr vermişim bu hafta :) 64.1 im
Ya çok güzel. Lütfen menülerini bizimle paylaş.Kızlar selam. Şimdi tartıldım 2400gr vermişim bu hafta :) 64.1 im
Yazıyordum zaten canım sanırım son iki gün yazmadım :)Ya çok güzel. Lütfen menülerini bizimle paylaş.
Bunlar bizim ara öğünümüz ya107. Gün
Sabah
1 kase yoğurt
Öğlen
1 kase yoğurt
10 badem
10 fındık
Ara öğün
1 elma
Akşam
1 büyük kase salata
3 ceviz
Canım ben hem doyuyorum yetiyor bana hem de bazı günler et sebze de oluyor tek öğün yapıyorum o günlerde. Birde ben çok sabırsız biriyim kişilik olarak tez canlıyim. Biseyi hemen olsun isterim felan :))) yani demem o ki haftada 1 kilo civarı verecek şekilde ayarlıyorum kendimi. Hedefe ulaşıp korumaya geçince nasılsa yicem az az.Yazıyordum zaten canım sanırım son iki gün yazmadım :)
Bunlar bizim ara öğünümüz ya
Harikasın ya maşallah iradeneCanım ben hem doyuyorum yetiyor bana hem de bazı günler et sebze de oluyor tek öğün yapıyorum o günlerde. Birde ben çok sabırsız biriyim kişilik olarak tez canlıyim. Biseyi hemen olsun isterim felan :))) yani demem o ki haftada 1 kilo civarı verecek şekilde ayarlıyorum kendimi. Hedefe ulaşıp korumaya geçince nasılsa yicem az az.
Yaaa masalah cok iyi. Bence sen ders vermelisin bizeSelam kızlar 92 den başlayıp 60 kadar geldim ama son vermek istediğim 5 kiloyu vermeye çalışıyorum ama cakildim kaldım az ittiverin kımıldasin yol alsın bir 5 kilocuk da ben vereceğim
Canım teşekkür ederim estagfurullah öneride bulabilirim sadece çok emek verdim ama değdi her zaman sormak istedigin olursa memnuniyetle yardımcı olmak isterimYaaa masalah cok iyi. Bence sen ders vermelisin bize
Canım yulaflı tariflerin nelerdi ?Slm kizlar zayiflayanlari tebrik ediyorum tektek bende Yulaf ağırlıklı bir beslenme ile 9 kilo verdim arada kaçaklar oldutabiki benimde son 4kilom kaldi takildim onuda werebilsem rahatliycam ama bu işte çok istikrarlı olmak lazım ha gayret başarabiliriz !