- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
- Konu Sahibi Safransari
Ne kadar sürede verdin pekii. Ben nedense çok sabırsızım 1 ayda istediğim kiloya düşeyim istiyorum70 lerden geldim buralara. Sen kaç kilosun ki ne kadar var vereceğin kilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar sürede verdin pekii. Ben nedense çok sabırsızım 1 ayda istediğim kiloya düşeyim istiyorum70 lerden geldim buralara. Sen kaç kilosun ki ne kadar var vereceğin kilo
15 Nisanda başladım canim.Ne kadar sürede verdin pekii. Ben nedense çok sabırsızım 1 ayda istediğim kiloya düşeyim istiyorum
Paylaşırım düzenli olarak. Benim en çok dikkat ettiğim şey 1000 kaloriyi geçmemek. 2.5-3 lt su içiyorum günde. Birde 5 adet tane karabiber yutuyorum sabahları.Menülerini paylassana canım.
Seni örnek alalım
Ooo maşallah canım,bende çok değilim yaa az kaldı. Bugün 54,4 çıktım. İlk hedefim 54 sonra 53 sonra 52 böyle gidecek70 lerden geldim buralara. Sen kaç kilosun ki ne kadar var vereceğin kilo
Yaa 3ay olmuş sürekli diyet yapmak sıkıcı değil mi. Yada arada kaçamak yapıp sonra dengelemeye mi çalışıyorsun15 Nisanda başladım canim.
Bu ne işe yarıyor acabaPaylaşırım düzenli olarak. Benim en çok dikkat ettiğim şey 1000 kaloriyi geçmemek. 2.5-3 lt su içiyorum günde. Birde 5 adet tane karabiber yutuyorum sabahları.
Tane karabiber yutmak, mideyi ve bağırsakları temizleyici bir etkisi vardır. Tane karabiberi yutma işlemini hızlı kilo vermek isteyenler de yapabilirler yağ yakımını hızlandırıcı bir etkisi de vardır. sigara içme isteğini azaltır. Cilt sağlığı için son derece önemli bir baharattır karabiberYaa 3ay olmuş sürekli diyet yapmak sıkıcı değil mi. Yada arada kaçamak yapıp sonra dengelemeye mi çalışıyorsun
Bu ne işe yarıyor acaba
Midende rahatsızlık vermedi mi peki hiç. Bende deneyeyimTane karabiber yutmak, mideyi ve bağırsakları temizleyici bir etkisi vardır. Tane karabiberi yutma işlemini hızlı kilo vermek isteyenler de yapabilirler yağ yakımını hızlandırıcı bir etkisi de vardır. sigara içme isteğini azaltır. Cilt sağlığı için son derece önemli bir baharattır karabiber
bu haberi görmüştüm o günden beri yutuyorum valla :)
Pazar günleri off gün yapıyorum ama kaloriyi abartmadan yine kontrollü yasak şeylerden yiyorum meselaYaa 3ay olmuş sürekli diyet yapmak sıkıcı değil mi. Yada arada kaçamak yapıp sonra dengelemeye mi çalışıyorsun
Bu ne işe yarıyor acaba
Yok hiç rahatsız etmedi beni.Midende rahatsızlık vermedi mi peki hiç. Bende deneyeyim
Yaaa sen benim de hedefimsinOoo maşallah canım,bende çok değilim yaa az kaldı. Bugün 54,4 çıktım. İlk hedefim 54 sonra 53 sonra 52 böyle gidecek
Yaaa sen benim de hedefimsinOoo maşallah canım,bende çok değilim yaa az kaldı. Bugün 54,4 çıktım. İlk hedefim 54 sonra 53 sonra 52 böyle gidecek
Anladım bende 1-2 ay sonra bu şekil yaparım olmadı:)Pazar günleri off gün yapıyorum ama kaloriyi abartmadan yine kontrollü yasak şeylerden yiyorum mesela
Sıkıcı gelmiyor bana, hedefime kitlendim o yüzden çok konsantre ilerliyorum valla :)
60.04 hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm, kpss beni mahvetti 1 hazirandan beri devam,bozmaya niyetim yok valla sen kesin yaparsın kuzu,neler yapmadın kiYaaa sen benim de hedefimsin
Sen kaç kilodan düştün ?
Biz yine başarırız kuzu magnezyum ne için kullanmıştımBende 60 tan 55 e geldiğim dönem magnezyum da kullanmıştım. Bir süredir bebek tedavisinde kullanmaya ara vermiştim. Bugün tekrar sipariş ettim
Canım aslında uyku düzeni için kullanmıştım. Gece çok uyaniyorum, ona iyi geliyor diye. Zayıflamada da yardımcıydi iştah kontrolündeBiz yine başarırız kuzu magnezyum ne için kullanmıştım
D vitamini eksikliği de zayıflamayı yavaşlatırmış bu arada :)Canım aslında uyku düzeni için kullanmıştım. Gece çok uyaniyorum, ona iyi geliyor diye. Zayıflamada da yardımcıydi iştah kontrolünde
Onu da kullaniyorum. Ama duzensizdi. Daha dikkat ederimD vitamini eksikliği de zayıflamayı yavaşlatırmış bu arada :)