- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Uzulme ya vallah daha cok yeni evlisin gene olur insallahHayırlısı olsun inşallah canım üzülsem de kendim için hayırlısı böyleymiş diyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzulme ya vallah daha cok yeni evlisin gene olur insallahHayırlısı olsun inşallah canım üzülsem de kendim için hayırlısı böyleymiş diyeceğim
Vallah varsa bile nazara geliyor bu islerde soylememek en temiziEşim akrabalarına heyacandan söyledi beni aradıklarında da belli değil bebek görmedik diyorum
Beta Hcg 2 gün önce 90.60 bugün tekrarladım 207 çıktiAmin inşallah önemli olan stres sıkıntı yapmaman burda biri olumsuz birşey diyebilir canınız sıkılır gerek yok
Gayet güzel çıkmışBeta Hcg 2 gün önce 90.60 bugün tekrarladım 207 çıkti
Maşallah Takipteyim başlığınızi, hayırlısıyla güzel haberlerinizi duymak dileğiyleMerhabalar hanımlar bişey sormak istiyorum sizlere;
En son 5 Temmuz’da regl oldum 2 hafta önce doktora gittik doktor 6 haftalıkken keseyi gördü, ertesi gün mide bulantım çok olunca bidaha gittim doktora kese sayısı 3 e çıkmıştı. Bugün bidaha gittim doktora ve doktor kese sayısının 5 e çıktığını söyledi ama bu keselerin içleri boş daha bebek oluşmamış. Adet bitimine göre 8+2 haftalık hamileyim. Keselerimin ilk üçünün boyu 1.20 cm,1.30cm ve 1.50cm. 1.50 cm olan kesem 5+5 haftalıkmış. Ultrason görüntümü paylaşıyorum kaç tane kese olduğuna siz de bakabilirsiniz.
İlk hamileliğim. Böyle bişey yaşayan var mı?
Çok sağolun Allah razı olsunMaşallah Takipteyim başlığınızi, hayırlısıyla güzel haberlerinizi duymak dileğiyle
2 ye katlamadı önemliMerhaba adetim 7 gün geçti dün test verdim 90.60 çıktı yarın yeniden kan vericem 90.60 mı önemli yoksa 48 saat dolunca ikiye katlamasımı
Bu daha çok yumurtalık görüntüsüne benziyo başka bir doktora gidin benceMerhabalar hanımlar bişey sormak istiyorum sizlere;
En son 5 Temmuz’da regl oldum 2 hafta önce doktora gittik doktor 6 haftalıkken keseyi gördü, ertesi gün mide bulantım çok olunca bidaha gittim doktora kese sayısı 3 e çıkmıştı. Bugün bidaha gittim doktora ve doktor kese sayısının 5 e çıktığını söyledi ama bu keselerin içleri boş daha bebek oluşmamış. Adet bitimine göre 8+2 haftalık hamileyim. Keselerimin ilk üçünün boyu 1.20 cm,1.30cm ve 1.50cm. 1.50 cm olan kesem 5+5 haftalıkmış. Ultrason görüntümü paylaşıyorum kaç tane kese olduğuna siz de bakabilirsiniz.
İlk hamileliğim. Böyle bişey yaşayan var mı?
O nasıl oluyor canım anlayamadımBu daha çok yumurtalık görüntüsüne benziyo başka bir doktora gidin bence
O durum daha farklı ona benzemiyorMol gebelik diye bir şey duymuştum, o olabilir mi acaba. Ne kadar benzer durumlar bilmiyorum ama
Durumunuz nasıl şuan ? Gittiniz mi doktoraO durum daha farklı ona benzemiyor
Yarın gideceğimDurumunuz nasıl şuan ? Gittiniz mi doktora
Yarın belli olacak canım rabbim nasip ederse inşallah görürüz bebişleri5 kese miii
Maşallah
Yarın durumları belli olacak sanırım. Heyecanla bekliyorum:) İnşallah sağlıkla devam eden bebişler vardır
Çok gecmiş olsun.Keseler büyümüyormuş kürtaja alacaklar
Bebek yok mu icinde cok üzüldüm ama bence baska doktora da gorunmelisinKeseler büyümüyormuş kürtaja alacaklar
Bebek yok canım bugğn hemen kürtaja alıyorlardı eşim kabul etmedi şu an yarın başka bi doktora gideceğiz ama değişen bişey olmayacakBebek yok mu icinde cok üzüldüm ama bence baska doktora da gorunmelisin
Geçmiş olsun da iğne ve hap ile düşmüyor mu bu durumda onun için büyük mü dediler?Keseler büyümüyormuş kürtaja alacaklar