bence alıp başla bile ben hamıle kalmadan kullanmaya başlamıştım ıstıyodum zaten kalmayı saıme hanım başla şimdıden dıte vermiştı bı zararı olmaz faydası olur :)) ücretleri bende bılmıyorum şuan için :)
4,5 5 HAFTA GİBİ DEDİ DOKTOR PEK KONUŞMUYOR ASLINDA BENDE HEYECANDAN BİŞEY SORAMADIMKAÇ HAFTALIKSIN CANIM =)) OLABILIR CANIM ASLINDA ŞÖYLE BI DÜŞÜNÜNCE ŞUAN İÇİMİZDE BİR CANLI YETİŞİYOR VE BUTUN ORGANLARIMIZ YER DEGİŞTIRICEK :) BOYLE DÜŞÜNUNE HERŞEY OLABILIR GIBIME GELIYOR :) KALP SESI DUYMAK İÇİNMİ BIRDAHAKI RANDEVU
Canım gözün aydın ya çok sevindim, kalp atışınıda duyacaksın inşallah en yakın zamanda:)4,5 5 HAFTA GİBİ DEDİ DOKTOR PEK KONUŞMUYOR ASLINDA BENDE HEYECANDAN BİŞEY SORAMADIM10 GUN SONRA BEBEK OLUŞMUŞ OLUR DEDİ SADECE CANIM
sabırsızlıkla bekliyorum zaten:) keseyi gördüğümzde kalbim yerinden cıkcaktı kalbını duydugumda naparım bilmiyrm:)Canım gözün aydın ya çok sevindim, kalp atışınıda duyacaksın inşallah en yakın zamanda:)
hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :) benim de 5 haftalık. haftaya gideceğiz inşallah doktora. sence kalp atışını duyarmıyızz ?4,5 5 HAFTA GİBİ DEDİ DOKTOR PEK KONUŞMUYOR ASLINDA BENDE HEYECANDAN BİŞEY SORAMADIM10 GUN SONRA BEBEK OLUŞMUŞ OLUR DEDİ SADECE CANIM
Hayırlı olsunnn :) ne kadar heyecan vericiii :) Allah bize de nasip etsin inşallah :)Bugun kontrole gittim. Ilk defa bebisin sesini duyduk. Ilk muayenem oldugu icin kan ve idrar tahlili verdim. Birde dr balik yagi verdi.
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin. Icinde bir canin olmasi ve onu duymak cok guzel bir duydu. Ben 6+2 gunluk hamileyim.5 haftalikken hamile oldugumu ogrenmistim ama kalp sesini duymamistik. Bugun duydukHayırlı olsunnn :) ne kadar heyecan vericiii :) Allah bize de nasip etsin inşallah :)
AMİN CNM İNLŞLH 6-7 HAFTALARDA GENELDE DUYULURMUŞ CANIM :) İNŞLH SENDE DUYARSINhayırlı olsun canım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :) benim de 5 haftalık. haftaya gideceğiz inşallah doktora. sence kalp atışını duyarmıyızz ?
Dr folik asit ve balikyagi verdi onlari kullaniyorum. Kalsiyum demir agirlikli beslenmeye calisiyorum.Kızlar bende internetten hesapladim 4+1 günlük hamileyim doktor 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için. ..peki yeme içme nelere dikkat ediyosunuz benim ilk gebeligim
Folik asit bana da verdi..Balıkları yerine balık yesek olmazmikiDr folik asit ve balikyagi verdi onlari kullaniyorum. Kalsiyum demir agirlikli beslenmeye calisiyorum.
bizde 6 haftalık olduk 6+5 iz bakalım pazartesı muaynemız var kalp sesını duyarız ınş..benımde ılk gebelıgımKızlar bende internetten hesapladim 4+1 günlük hamileyim doktor 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için. ..peki yeme içme nelere dikkat ediyosunuz benim ilk gebeligim