:) ayy onu bende yaptm hatta gectiğimiz heray test alıp denediğimimde negatif görünce kendime kendime bi yemın ettim şu ikinci çizgiyi bir görim duvara asıcam bunalrıperşembe gittimama görünmedi canım, ayın 15 inden sonra gideceğim artık doktora gitmeyi yasakladım kendime:) Ama bugün adetm geçeli 10 gün falan oldu, idrar testi yapayım hep silik görüyordum bakalım ne çıkacka diye, ilk defa ikinci çizgi koyu gördüm çok sevindim yeni öğrenmiş gibi
İnşallah cnaım ben de saklamak için yaptım, sağ sağlim alalım kucağımıza bebeklerimizi:) Doktora karar veremiyorum her kes birşey söylüyor, burda Amanullah Çağatay bey var çok bilindik bir doktor, adliyede çalışıyorum, neredeyse hemen hemen her kaıdn gitmiş, şimdi bir kaç kişi de doğumu onda yapacak, ben de ona gideyim diyorum, doktor seçmek çok zor:) ayy onu bende yaptm hatta gectiğimiz heray test alıp denediğimimde negatif görünce kendime kendime bi yemın ettim şu ikinci çizgiyi bir görim duvara asıcam bunalrı2 tane pozitif testi saklıyrm şimdi bebişlerimiz gelene kadar dokuz doğurıcaz anlaşılan bende çarşamba günü gidicem bakalım cuma günü beta 1000 cktı çarşamba gunu görünür inşlh
aynen canım bende bir haftadır araştıryorum samsundayım ben 2 seferdir devlet hastanesine gidiyorum ama allah ızın verirse birdaha ki ay liman hastanesinde taşkın bey var ona gidicem kuzenım görümceleri ve birkaç arkdaş ona gitmiş cokta memnun kalmışlar bende ona başlıcam inşallh internetende araştırdım iyi bir hekim bakalım sende iyi araştır doktor cok önemliİnşallah cnaım ben de saklamak için yaptım, sağ sağlim alalım kucağımıza bebeklerimizi:) Doktora karar veremiyorum her kes birşey söylüyor, burda Amanullah Çağatay bey var çok bilindik bir doktor, adliyede çalışıyorum, neredeyse hemen hemen her kaıdn gitmiş, şimdi bir kaç kişi de doğumu onda yapacak, ben de ona gideyim diyorum, doktor seçmek çok zorsen hangi şehirdesin, doktora karar verdin mi?
gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)Ben meleğimi gördüm kalbini duydum darısı sizlerin başına ☺☺☺
Bilemiyorum canım şuan doktorla detaylı hiç görüşme yapmadım hiç, sona det tarihime göre 5+1 falanım.KESEYIMI GOREMEDIN SEN CANIM? DOKTORUN NE DIYO PEKI 5HAFTALIKMI OLUYOSUN SUAN
Benim ilk olacak o yüzden panik yapıyoruz:) Ayın 15 inden sonr ainşallah bende duyarım kalp sesini velediminaynen canım bende bir haftadır araştıryorum samsundayım ben 2 seferdir devlet hastanesine gidiyorum ama allah ızın verirse birdaha ki ay liman hastanesinde taşkın bey var ona gidicem kuzenım görümceleri ve birkaç arkdaş ona gitmiş cokta memnun kalmışlar bende ona başlıcam inşallh internetende araştırdım iyi bir hekim bakalım sende iyi araştır doktor cok önemli
Yani benim adet günü 1.96 idi senin erkenden görünmesi iyi, adetin geçince tekrar yaparsın bence en garantisi o, dikkat et hemen heveslenme kimyasal olmadığındna emin ol öyle canım.Kizlar bende bat ima 5gun kala beta hcg 24, 14 saat arayla tekrar yaptigimda yani bat a 4 gun kala 29 ve dun yani 2 gun kala da 120.5 cikti. Sizce bu degerler normalmi ?
Benim ilk olacak o yüzden panik yapıyoruz:) Ayın 15 inden sonr ainşallah bende duyarım kalp sesini veledimin
Beklenen adet tarihim bugun. Ama 4 gundur gunde 2_3 damla pembemsi hafif akintim oluyo. Dun doktor sonuclar normal gorunuyo. Ondan onceki doktorda kimyasal dedmisti ama kimyasal diyen doktor en son yaptgm testi gormemisti yani daha yaptrmamstm. Kafam cok karisti dunku doktor progesteron ve folik asit verdi haftaya gel keseye bakalm dediYani benim adet günü 1.96 idi senin erkenden görünmesi iyi, adetin geçince tekrar yaparsın bence en garantisi o, dikkat et hemen heveslenme kimyasal olmadığındna emin ol öyle canım.
en sağlıklısı 1 hafta gecikince gerçi dayanamıyoruz amaKizlar bende bat ima 5gun kala beta hcg 24, 14 saat arayla tekrar yaptigimda yani bat a 4 gun kala 29 ve dun yani 2 gun kala da 120.5 cikti. Sizce bu degerler normalmi ?
Aslinda normalde 27 gunde 1 adet duzenim var ilk defa gecen ay 30 gun arayla oldu. Normal adet dongume gore su an 3 gunum uzerinden gecmis zaten dunku yaptigim testtede 120.5 cikti yani adetim normal sartlarda 2 gun gecmis oluyoen sağlıklısı 1 hafta gecikince gerçi dayanamıyoruz ama24 saatte bir 2 katına çıkması gerekiyor adet gecikmenden sonra daha rahat takip edebilirsin
canım ümitlendirmek gibi olmim ama ben ilk testimi adetim 2 gun geçtikten sonra yaptırdım 155 cıktı 2 gun arayla 3 kez tekrarladım 2.testte 2 katı 3.testte 3 katına çıktı.senınkı gec döllenme olabilir en sağlıklısı dediğim gibi biraz sabırla bekleyip adet olmaz isen 2 gunde bir testti tekrarlaman.zaten en gec 10 gune durum netleşir.Aslinda normalde 27 gunde 1 adet duzenim var ilk defa gecen ay 30 gun arayla oldu. Normal adet dongume gore su an 3 gunum uzerinden gecmis zaten dunku yaptigim testtede 120.5 cikti yani adetim normal sartlarda 2 gun gecmis oluyo
esekkucanım ümitlendirmek gibi olmim ama ben ilk testimi adetim 2 gun geçtikten sonra yaptırdım 155 cıktı 2 gun arayla 3 kez tekrarladım 2.testte 2 katı 3.testte 3 katına çıktı.senınkı gec döllenme olabilir en sağlıklısı dediğim gibi biraz sabırla bekleyip adet olmaz isen 2 gunde bir testti tekrarlaman.zaten en gec 10 gune durum netleşir.
inşlh hamişsindir.tek doktorla da kalma baska doktorada git
Hayirlisi Olsun. tesekkur ederim...canım ümitlendirmek gibi olmim ama ben ilk testimi adetim 2 gun geçtikten sonra yaptırdım 155 cıktı 2 gun arayla 3 kez tekrarladım 2.testte 2 katı 3.testte 3 katına çıktı.senınkı gec döllenme olabilir en sağlıklısı dediğim gibi biraz sabırla bekleyip adet olmaz isen 2 gunde bir testti tekrarlaman.zaten en gec 10 gune durum netleşir.
inşlh hamişsindir.tek doktorla da kalma baska doktorada git
ben 4 haftlaıkken gittim, doktor kese görünmüyor ama alttan bakmayacağım 15 gün sonra gel demişti.Hanimlar merhaba ben de 3 ay once bir dusuk yaptim suan 5 haftalik hamileyim. Muayene olan bayanlar doktorunuz ilk gormek icin alttan mi muayene etti. ben sirf o yuzden 8 hafta olana kadar gitmek istemiyorum goremeyip hemen alttan baliyorlar diye. Bir de dusuk yapinca tedirgin oluyor insan
tebrıkk ederım canımmmALLAH saglıklı bı sekılde kucagına almayaı nasıp etsın...kaçgun gectı reglınden bende reglım gecelı 5 6.gunde gıtmiştım heralde 6 haftalıktır dedım ama daha 5.haftamızdaymışız o yuzden kesemızı gorduk ama kalp sesı için önumuzdekı pazrtesıye verdı:) inşALLAH duyarız kalp seslerını :)) ben anadolu yakasında oturuyorum..ümranıyede özel tepe tıp merkezi var ümranıye vergı daıresının orda...kadın dogum uzmanı saıme hanım var..benım eltım esımın amca kızı hepsı onda dogum yaptı çokta memnunlar ve hala kontrollerıne saıme hanıma gıderler bnde tabı hiç düşünmeden guvenılır biri tanıdık olmasıda ıyı dıye saime hanıma gıttım çok tatlı ve şeker bı kadın :) tavsıye ederım