- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
Evet cok haklisin cnm yaa ama elde degilki ha kese ha kalp atislari bu surecler cok yorucu canim yaa7 ocak tatlım. dediğim gibi korkma. bu dönemde bize gerginlik, korku, üzüntü vs yok
Insallah saglicakla kucagimiza alırız bebislerimizi be canim. Benimde son adet tarihim 10 ocaktaydi. Yani adetimin ustunden 5 gun gecmis oluyoEvet cok haklisin cnm yaa ama elde degilki ha kese ha kalp atislari bu surecler cok yorucu canim yaa
Insallah saglicakla kucagimiza alırız bebislerimizi be canim. Benimde son adet tarihim 10 ocaktaydi. Yani adetimin ustunden 5 gun gecmis oluyo
Aminn insallah canim yaa. Bende asiri sabirsizlik var biliyonmu bak doktor bana bekle dedi ben dayanamayıp baska doktora gittim her doktorda farkli konusuyo yaa. Seninkii kkarindan gorunmedi dimi sen alttan usg ile baktirdn tatlm ?daha çok yeni tatlım. çok normal görünmemesi. sağlıklı olsunlar da bizi meraklandırsınlar tatlım :) Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin küçük melekleri
Aminn insallah canim yaa. Bende asiri sabirsizlik var biliyonmu bak doktor bana bekle dedi ben dayanamayıp baska doktora gittim her doktorda farkli konusuyo yaa. Seninkii kkarindan gorunmedi dimi sen alttan usg ile baktirdn tatlm ?
Haklisin tatlm. Ben istanbulda yasiyorm. Sen ?evet canım son adet tarihimi söyleyince doktor vajinalk ultrasonla görebiliriz normal ultrasonda çıkmaz dedi. kafanı çok karıştırma. herkes farklı bişey söyler moralin bozulur. nerde yaşıyosun?
Haklisin tatlm. Ben istanbulda yasiyorm. Sen ?
Benimde 5 haftalikken sadece kese gorunuyordu. 6hafta 3 gun olunca gorunduKizlar bana ne olur bi akil verin son adet tarihime gore hesaplattirdigimda 5+1 gunluk hamileyim. Cuma gunu doktora gigittigmde ultrasonla bakti daha kucuk kese simdi gorunmez dedi alttan ultrasonla bakarsak gorulebilir dedi ama bence bakmayalm dedi tamam dedim. Bugun tekrar gittm baska bi doktora o da ultrasonla karindan bakti henuz kese çoook küçük dedi mercimek tanesi kadar dedi moralimi bozdu. Sizce erkenmi gittim anormal bi durum olabilirmi? Doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi. % 75 sorun yoktur ama dedi bide
Ben silivrideyim tatlm. Kolan hastanesine gidiyorm. Sen canim?Bende İstanbuldayım canım. Doktorun nerde peki?
Nasil yani cnm seinkide mi cok kucuktu benimki gibi ?Benimde 5 haftalikken sadece kese gorunuyordu. 6hafta 3 gun olunca gorundu
Vajinal ultrasonlaDarısı benim basıma inşallah peki karından mi duydun vajinal ultrasonlamı
Ben silivrideyim tatlm. Kolan hastanesine gidiyorm. Sen canim?
Anladım tatlm. Ee sende ne gibi belirtiler var simdilik ? Doktor sanada progestan verdimiBen de ataşehirdeyim canım. ümraniyede doktorum :)
Anladım tatlm. Ee sende ne gibi belirtiler var simdilik ? Doktor sanada progestan verdimi
Anladm tatlm. Bendede aynen cok fazla bi belirti yok. Benim doktorum gecen hafta progestan ve folik asit vermisticanım çok bir değişiklik yok bende şimdilik. aradabir kasık sancısı oluyor. onun dışında bir aksilik, sıkıntı yok çok şükür. doktor folik asit dışında bişey vermedi. :)
Tatlm ayni durumdayiz. Banada alttan bakinca gorebilirm dedi ben kalsn demiştim cuma günü baktirdgmda. Bugun tekrar gidip baktrdm. Ama banada doktor herhengi bisey soylemedi kac haftalik oldugumuMerhaba kizlar ya ben de hamileligini yeni ogrenenlerdenim son adet tarihim 8 ocakti.dun dr a gittim beta hcg 3370 cikti.ultrasonda hic birsey gorunmedi, dr suan gorunmemesi cok normal alttan bakmami ister misin dedi hayir dedim.Simdi dr bana kac haftalik oldugna dair bir bilgi vermedi bu ben bu hcg degerine gore nekadarlik hamileyim simdi:)ve ultrasonda gormemem normal mi
Gözun aydın canm aynı ağrılar bnde de var bol bol dinlen iş güç yapma bu aralarKızlar merhaba,
Cuma akşamı pembe akıntı ve kasık ağrılarım başlayınca korkudan cumartesi öğlen Ümraniye'de Zehra Koçer'e gittim. bir sorun olmadığını yerleşme kanaması olduğunu panik yapmamam gerektiğini söyledi. biraz daha rahatım çok şükür :) adet tarihime göre 5 hafta 4 günlük olması gerekiyordu dün. vajinal ultrasonla baktı ve geç döllenme olduğunu 4 hafta 3 günlük hamile olduğumu söyledikese oluşmuş, hatta besin kesesi de hazır. haftaya bebişin kalp sesini duyarız gel dedi. inşallah duyarız ya çok heyecanlandım kasık ağrım arada bir oluyor. sizde de oluyor mu?
Peki senin beta kac cikmisti canim?Tatlm ayni durumdayiz. Banada alttan bakinca gorebilirm dedi ben kalsn demiştim cuma günü baktirdgmda. Bugun tekrar gidip baktrdm. Ama banada doktor herhengi bisey soylemedi kac haftalik oldugumu
Canim ben en son adetm 1 gun gecince beta hcg 719.5 cikmsti dahada uaptrmadm. Senin kac peki ?Peki senin beta kac cikmisti canim?