5 HAFTALIK HAMİŞ ANNE ADAYLARI

Ben de kendi doktorumun dün söylediğini paylaşmak istedim sizlerle, belki rahatlatıcı olur. Sadece adet kanaması gibi yoğun ve kırmızı kanamaların tehlikeli olduğunu söyledi. Ve bir ay sonrasına randevu verdi.
Benim dun gittigim cok bilmis doktor da tam tersini soyledi :KK43:

Benim dun gittigim cok bilmis doktor da tam tersini soyledi :KK43:

canım dün ben de doktoruma gittim. 4 progestana rağmen hala akıntım bitmedi, bunu söylemeye gittim. doktor kesede de bebekte de sorun yok dedi çok şükür. kanama alanı da görmedi. panik yapmamam gerektiğini 18. haftaya kadar progestan verdiği hastalarının olduğunu, parlak kırmızı ve yoğun bir kanama olmadığı sürece bir sıkıntı yaratmayacagını söyledi. ama tabi ben emin olmayınca 2 haftadabir gel bakayım, kontrol altında ol dedi. hakkımızda hayırlısı olsun :KK16:

merhaba arkadaşlar. Bende 5. haftamın içindeyim. benim kasık ve bel ağrılarım oluyor.bazen 1 gün boyunca hiç olmuyor bazen de oldukça artıyor.bugun mesela belim cok ağrıyor ve kasık ağrım da var hafif. çok şükür kanama gibi bir durum yok sadece beyaz akıntım var haftalardır. sizlerde bu durumu yaşıyormusunuz normalmi bel ve karın ağrısı.doktorum rahmin büyümesinden dolayı baskı olustuğunu normal olduğunu söyledi ama evham yapıyorum yinede. önümüzdeki hafta 2. kontrolum var 6.haftada olacağım ozaman kalp atısı duyabıleceğıımızı soylemisti doktorum.inşallah hepimiz için sağlıkla ilerlesin bu heyecanlı süreç:)

canım dün ben de doktoruma gittim. 4 progestana rağmen hala akıntım bitmedi, bunu söylemeye gittim. doktor kesede de bebekte de sorun yok dedi çok şükür. kanama alanı da görmedi. panik yapmamam gerektiğini 18. haftaya kadar progestan verdiği hastalarının olduğunu, parlak kırmızı ve yoğun bir kanama olmadığı sürece bir sıkıntı yaratmayacagını söyledi. ama tabi ben emin olmayınca 2 haftadabir gel bakayım, kontrol altında ol dedi. hakkımızda hayırlısı olsun :KK16:
Ahhh cqnim bendede pembe lekeler var progeetani doktor 3 e cikartti. 1 hafta sonra kontrolüm var doktor bana dusuk riskim var dedi yaa :KK43:

Bendede kanama alani yoktu ama dusuk riski var dedi canimi sikti manyak doktor. Halbuki kendi doktorum hic riskten felan bahsetmemisti rahat ol demisti :KK43:

kızlarrr öncelikle herkese hayırlı olsun ben de dün öğrendimm hayırlısı ile ama aklımda bir soru var cumartesi gitcem doktora da size bir danısayım dedim..
dün 4 gün gecikmem vardı yaptım testi çıkınca ikinci cizgi kan verdim 219 çıktı g gün gecikme de normal mi sonuç sizecee??

kızlarrr öncelikle herkese hayırlı olsun ben de dün öğrendimm hayırlısı ile ama aklımda bir soru var cumartesi gitcem doktora da size bir danısayım dedim..
dün 4 gün gecikmem vardı yaptım testi çıkınca ikinci cizgi kan verdim 219 çıktı g gün gecikme de normal mi sonuç sizecee??

Merhaba Canım

Bende senin gibi 3 gün gecikince yaptırdım ve 179 çıktı bugün tam sat a göre 5+6 günlük ama doktora gittim kese yok dedi çok moralim bozuldu dış gebelikte olabilir dedi daha erkende olabilir haftaya gene gideceğim, sen ne yaptın gittin mi doktora? görebildiniz mi keseyi?

Merhaba Canım

Bende senin gibi 3 gün gecikince yaptırdım ve 179 çıktı bugün tam sat a göre 5+6 günlük ama doktora gittim kese yok dedi çok moralim bozuldu dış gebelikte olabilir dedi daha erkende olabilir haftaya gene gideceğim, sen ne yaptın gittin mi doktora? görebildiniz mi keseyi?
Canim üzülme bişi yoktur inşallah doktorlara güven olmuyo kan verdin mi tekrar kese herkeste erken gorunmeyebiliyo .. Doktorlar insanları strese sokuyorlar.. ben şu an 5+1 Günlüğüm kanda ikinci bakıldığında 863 çıktı kese için erken dedi iki hafta sonra falan gitcem

Canim üzülme bişi yoktur inşallah doktorlara güven olmuyo kan verdin mi tekrar kese herkeste erken gorunmeyebiliyo .. Doktorlar insanları strese sokuyorlar.. ben şu an 5+1 Günlüğüm kanda ikinci bakıldığında 863 çıktı kese için erken dedi iki hafta sonra falan gitcem

Merhaba kızlar

akşam dayanamadım başka bi doktora gittim alttan muayene yaptı ve gördü yani dış gebelik kesinlikle değil dedi ama gördüğü keseye de çok düzgün değil dedi :KK43: on gün önce beta hcg 196 dün yaptırdım 1882 çıktı normalde 6000 lerde olması gerekiyordu, dış gebelik olmadığı için sevindim ama kese düzgün değil dediği içinde moralim bozuldu haftaya kadar bekliycez ne kadar stresli bir süreçmiş 9 ay böyle mi oluyor acaba sürekli ağlamak geliyor içinden bebeğimi kaybedicem korkusuyla :KK43::KK43::KK43:

Merhaba kızlar

akşam dayanamadım başka bi doktora gittim alttan muayene yaptı ve gördü yani dış gebelik kesinlikle değil dedi ama gördüğü keseye de çok düzgün değil dedi :KK43: on gün önce beta hcg 196 dün yaptırdım 1882 çıktı normalde 6000 lerde olması gerekiyordu, dış gebelik olmadığı için sevindim ama kese düzgün değil dediği içinde moralim bozuldu haftaya kadar bekliycez ne kadar stresli bir süreçmiş 9 ay böyle mi oluyor acaba sürekli ağlamak geliyor içinden bebeğimi kaybedicem korkusuyla :KK43::KK43::KK43:
canım benim kıyaamam sana Rabbim herseyin hayırlısı nasip etsin bizlere dua et hayırlısı sağlıklısı diye.. Rabbim zaten sağlıksızsa nasip etmiyor düsük oluyor ama sen kendini strese sokmamalısın hiç stres yapma hayırlısını dile insallah hakkımızda hayırlısı olsun... Üzülme oluur mu iyi düsün iyi olsun..

Merhaba kızlar

Kendini gercekten hic strese sokma Rabbim e dua et inan doktordan doktora da degisiyo hersey bana daha besnci haftamdayken pat dye kan degerne gore bebk olmasi lazm bebek yok kalp atmi yok demsti iki hafta snrasnda baska dktra gttm hersym ck sukur gayet net gzktu sabir cok onemli sabret hemen canini skma bde nette yazili herseyo okuyp kafani da bulandrma derim ben Allah in takdirine birak sen icindekini dusun smdi 10. Haftamdaym inan sunu anladm sadece dua et ve ne bi tek doktra takili kal ne de nette yazili olanlara

[QUOTielbux, post: 39845192, member: 621247"]Merhaba Canım

Bende senin gibi 3 gün gecikince yaptırdım ve 179 çıktı bugün tam sat a göre 5+6 günlük ama doktora gittim kese yok dedi çok moralim bozuldu dış gebelikte olabilir dedi daha erkende olabilir haftaya gene gideceğim, sen ne yaptın gittin mi doktora? görebildiniz mi keseyi?[/QUOTE]
Adet gununuze gore daha erken hemen canini skma bende de adet gckmesnden dört GN sonra 246 ydi bi hafta snrasnda gttk gorememsti hemen saçma sapan şeyler söyleyip moral bzmstu inan yersz Rabbim e inan dua et bi de en önemlisi içini rahat tut herşeye takilma iki haftaya herşeyin netlesir sabir önemli olan iki hafta sonraya herseyni gorrsn ben 8.haftamda kalp atsni duydm mesela adet SAT a gore

Merhaba arkadaşlar şuan muhtemelen 5.haftamın içindeyım vee sankı heran adert olucakmışım gıbı bel agrısı ve kasık agrım var...normalmı bu durumu yaşaıyan arkadaşlar yardımcı olabılırmı acaba..perşembe gunu ılk randevumuz var ınş saglıklı bı şekılde gorebılırım...kafamda bırsuru şeyler kuruyorum kotu kotu şeyler gelıyo :S çok okumakta ıstemıyorum ama şuan karnımda neler olup bıttıgını merak edıyorum neler olabılecegını....ayrıca bel karın agrısından başka agrım yok mıde bulantısı baş agrısı fln hıçbişeyım yok herkeste olmıyabılır degılmı...problem bend degıl yanı

bende kasık ağrısı, adet olacak hissi var canım. mide bulantım çok az daha hiç kusmadım. başağrım ve bel ağrım var.. dün kesemizi gördük. inş. sende göreceksin. stres yapma.
arkadaşım önerdi. sürekli karnımı ovup evladımla konuşuyorum.

bende kasık ağrısı, adet olacak hissi var canım. mide bulantım çok az daha hiç kusmadım. başağrım ve bel ağrım var.. dün kesemizi gördük. inş. sende göreceksin. stres yapma.
arkadaşım önerdi. sürekli karnımı ovup evladımla konuşuyorum.
tesekku ederım canım :)) çok şukur bebişimle 10.haftamıza girmiş bulunuyoruz her dönem bı endişeyle gecıyor valla ılk haftalarımda ha keseyı gordum haa kalp sesını duyabılecekmıyım şmdıkı haftalarımdada 15.haftaya kadar dayan bebeyım sıkı sıkı tutun bana bırakma benı dıye düşüncelerdeyım:))vallahı heray herhafta kaygılarla gecıyor...ALLAHIN ıznıyle şu haftalarımızda sorunsuz gecırısek çok ıyı olucak ...ALLAHIM saglıkla kucagımıza alırz inş.guzel düşünmek lazım

X