5 HAFTALIK HAMİŞ ANNE ADAYLARI

bizde 6 haftalık olduk 6+5 iz bakalım pazartesı muaynemız var kalp sesını duyarız ınş..benımde ılk gebelıgım:anneadayı: ben sabah akşam süt içiyorum sabah kahvaltıda hergün iyi haşlanmış yumurta yıyorum peynırı zaten severek yerım...hergun bır avuç cevız fındık badem yıyorum oglen yemeklerınde zaten yogurt yıyorum 2.3 lıtreye yakın suyumuda içerım iş yerınde mutlaka...doktorun onerdıgı şeylerde bunlar zaten ayrıca kızlar yeşillik yerken mutlaka sirkelı suda ıyıce yıkayıp oyle yemek gerekırmış..uzerındekı mıkroplar suyla çıkmıyormuş ve erken doguma düşüge neden olabılırmış doktorum demıştı...ayrıca ılk aylarımızda maydonoz çok fazla yememeye çalışalım oda düşüge yol açabılırmış
Ben hiç dikkat etmiyorum yedikleri më daha yeni belli oldu bende süt içeyim bari peynir ceviz onları ben severim zatenn

Kizlar bende dun gece babeta hcg 714 cikti doktor ultrason la bakti sali gunune gel dedi. Bu durumda kac haftalik oluyorum :KK43: son adet tarihim 10 Şubat

Merhaba bayanlar nen geç yumurtlamayla hamıle kaldım benım hesabıma gore 5 haftalık hamıleyım ama doktorum su kadar hafta demıyor erken daha onu konusuruz dıye erteledı gecen hafta kese gorundu bugunde kalp atısı ıcın cagırdı inşallah duyarım ama erken degılmı kalp atısı ıcın 5 haftalık olsa duyarmıyım ?

Amin Allah isteyen herkese nasip etsin. Icinde bir canin olmasi ve onu duymak cok guzel bir duydu. Ben 6+2 gunluk hamileyim.5 haftalikken hamile oldugumu ogrenmistim ama kalp sesini duymamistik. Bugun duyduk
İnşallah bugun bende duyarım kalp atısını

kızlar adet günü geçip testte negatif gören ama sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı??

Bugun kontrole gittim. Ilk defa bebisin sesini duyduk. Ilk muayenem oldugu icin kan ve idrar tahlili verdim. Birde dr balik yagi verdi.
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkli sihatl
Bugun kontrole gittim. Ilk defa bebisin sesini duyduk. Ilk muayenem oldugu icin kan ve idrar tahlili verdim. Birde dr balik yagi verdi.
Bende seninle aynı aydayim inşallah sonuna kadar sağlıkla gideriz ben daha bu hafta gitcem dr bakalım bende çok merak ediyorum halsizlik ve iştahsizlik var bende kendim eczaneden bugün balıkyagi ve vitamin aldım daha önceki gebelikten hatırladığım nasıl geçti kontrolün hamilelik belirtilerin nasıl benim iki oğlum var kız çocuğu çok istiyorum inşallah rabbim onuda hayırlısiyla tattirir

Nap
Merhaba bayanlar nen geç yumurtlamayla hamıle kaldım benım hesabıma gore 5 haftalık hamıleyım ama doktorum su kadar hafta demıyor erken daha onu konusuruz dıye erteledı gecen hafta kese gorundu bugunde kalp atısı ıcın cagırdı inşallah duyarım ama erken degılmı kalp atısı ıcın 5 haftalık olsa duyarmıyım ?
. Naptin cnm duyuldu mu kalp atışları bnmde Çarşamba gün randevum var cok korkuyorum duymamam diye

Canım ben 4+3 teyim sana yakınım, benim de sol kasığım ağrıyor, heleki sol bacağım kopacak gibi ağrıdı dün gece. Hamilelik belirtisi pek yaşamıyorum, çünkü birde grip oldum. Kan değerin kaç çıktı en son? ben dün gece yaptırdım 987 çıktı, ama kese görünmedi, 1500lerde olması laızmmış, 2 gün sonra görünür dedi ama ben 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum:)
Canim bende seninle ayniyim sanirim regl gunu 290di kan degerim carsamba guju 3701 olmustu ama kese gozukmedi ya haftaya gel 6000 olunca gozukur dedi bende cok korkuyorum ya dis gebelikse diye Allahim yardim et.. :KK43:

Kızlar merhaba,
Cuma akşamı pembe akıntı ve kasık ağrılarım başlayınca korkudan cumartesi öğlen Ümraniye'de Zehra Koçer'e gittim. bir sorun olmadığını yerleşme kanaması olduğunu panik yapmamam gerektiğini söyledi. biraz daha rahatım çok şükür :) adet tarihime göre 5 hafta 4 günlük olması gerekiyordu dün. vajinal ultrasonla baktı ve geç döllenme olduğunu 4 hafta 3 günlük hamile olduğumu söyledi :KK39:kese oluşmuş, hatta besin kesesi de hazır. haftaya bebişin kalp sesini duyarız gel dedi. inşallah duyarız ya çok heyecanlandım :oops: kasık ağrım arada bir oluyor. sizde de oluyor mu?

Kizlar bana ne olur bi akil verin son adet tarihime gore hesaplattirdigimda 5+1 gunluk hamileyim. Cuma gunu doktora gigittigmde ultrasonla bakti daha kucuk kese simdi gorunmez dedi alttan ultrasonla bakarsak gorulebilir dedi ama bence bakmayalm dedi tamam dedim. Bugun tekrar gittm baska bi doktora o da ultrasonla karindan bakti henuz kese çoook küçük dedi mercimek tanesi kadar dedi moralimi bozdu. Sizce erkenmi gittim anormal bi durum olabilirmi? Doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi. % 75 sorun yoktur ama dedi bide :KK43:

Kizlar bana ne olur bi akil verin son adet tarihime gore hesaplattirdigimda 5+1 gunluk hamileyim. Cuma gunu doktora gigittigmde ultrasonla bakti daha kucuk kese simdi gorunmez dedi alttan ultrasonla bakarsak gorulebilir dedi ama bence bakmayalm dedi tamam dedim. Bugun tekrar gittm baska bi doktora o da ultrasonla karindan bakti henuz kese çoook küçük dedi mercimek tanesi kadar dedi moralimi bozdu. Sizce erkenmi gittim anormal bi durum olabilirmi? Doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi. % 75 sorun yoktur ama dedi bide :KK43:
Korkma canım. ben de dün 5+3 günlük diye gittim. doktorum geç döllenme olduğunu 4+4 olduğunu söyledi. bende de kese çok küçüktü besin kesesi oluşmuştu fakat bebiş yoktu :) haftaya yine bakalım dedi. bir sorun olmaz yani. kese daha çok küçük olduğu için vajinal ultrason demiştir. benimki de vajinal ultrasonla çıktı. gönlünü feraht tut olur mu :KK68: bir de rahim içinde mi görmüş keseyi bişey söyledi mi?

Korkma canım. ben de dün 5+3 günlük diye gittim. doktorum geç döllenme olduğunu 4+4 olduğunu söyledi. bende de kese çok küçüktü besin kesesi oluşmuştu fakat bebiş yoktu :) haftaya yine bakalım dedi. bir sorun olmaz yani. kese daha çok küçük olduğu için vajinal ultrason demiştir. benimki de vajinal ultrasonla çıktı. gönlünü feraht tut olur mu :KK68: bir de rahim içinde mi görmüş keseyi bişey söyledi mi?
Karindan bakinca gordu cnm mercimek tanesi buyuklugunde cok küçük dedi. Senin son adet tarigtarihin ne zaman ?

X