- 6 Eylül 2009
- 103
- 278
Kızlar merhaba... Bende 5+1 deyim. Hafta sonu gideceğiz doktora. Kötü kötü şeyler geliyor aklıma , atmaya çalışıyorum ama offf kalp atışını duyana kadar rahat yok. Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah .
Hanimlar merhaba ben de 3 ay once bir dusuk yaptim suan 5 haftalik hamileyim. Muayene olan bayanlar doktorunuz ilk gormek icin alttan mi muayene etti. ben sirf o yuzden 8 hafta olana kadar gitmek istemiyorum goremeyip hemen alttan baliyorlar diye. Bir de dusuk yapinca tedirgin oluyor insan
Merhaba arkadaşlar şuan muhtemelen 5.haftamın içindeyım vee sankı heran adert olucakmışım gıbı bel agrısı ve kasık agrım var...normalmı bu durumu yaşaıyan arkadaşlar yardımcı olabılırmı acaba..perşembe gunu ılk randevumuz var ınş saglıklı bı şekılde gorebılırım...kafamda bırsuru şeyler kuruyorum kotu kotu şeyler gelıyo :S çok okumakta ıstemıyorum ama şuan karnımda neler olup bıttıgını merak edıyorum neler olabılecegını....ayrıca bel karın agrısından başka agrım yok mıde bulantısı baş agrısı fln hıçbişeyım yok herkeste olmıyabılır degılmı...problem bend degıl yanı
ayni duygular icindeyiz canimm kotu seyler dusunmemeye calisalim bugun gidiyorum doktora bakalim neler oluyomus icimizde :))Kızlar merhaba... Bende 5+1 deyim. Hafta sonu gideceğiz doktora. Kötü kötü şeyler geliyor aklıma , atmaya çalışıyorum ama offf kalp atışını duyana kadar rahat yok. Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah .
Canimm bugun gorebildinmi keseyi bende ilk kez yarin gidicem cok merak ediyorum nasil gecti srnin kontrolunayni duygular icindeyiz canimm kotu seyler dusunmemeye calisalim bugun gidiyorum doktora bakalim neler oluyomus icimizde :))
dun gıttık doktora ALLAHA SÜKÜR KESEMIZI GORDUK :) AMA DAHA 5 HAFTALIK OLDUGU İÇİN BEBİŞİ FLN GOREMEDIK BURDAKI HESAPLAMALAR YANLIŞ 6 DEGIL 5.HAFTADAYIM BEN :) DIKKAT ETMEN GEREKTIGINI SOYLEDI 1 AVUC BADEM CEVIZ FINDIK YEMEM GEREKIOMUŞ BOL SU İİÇİLECEK SUT İÇİLECEK ...YEŞİLLİK YERKEN ÇOK IYI BI ŞEKILDE SIRKELI SUDA BEKLETTIKTEN SONRA YENILMESI GEREKIYORMUŞ..DÜŞÜKLERIN EN BUYUK SEBEBI BUYMUŞ ONLARIN USTUNDEKI BI MIKROP...OYLE YANI 16 SINDA RANDEVUMUZ VAR İNŞ. OZAMAN GOREBILIRIM BEBEGIMI KALP SESINI :) SENDE HABER VER CANIMM BUGUNMU GIDIYOSUN ?Canimm bugun gorebildinmi keseyi bende ilk kez yarin gidicem cok merak ediyorum nasil gecti srnin kontrolun
AYNEN CANIM BENIMDE OYLE BENDE 6 HAFLIK FLN DIYODUM AMA DUN GITTIM KONTROLE 5 HAFTALIK DAHA DEDI USTTEN BAKTIK KESEYI GORDUK BENIDE 16.SNDA CAGIRDI KALP SESI FLN İÇİN ÇOK KÜÇÜKMÜŞ ŞUAN:))) KALP SESINI DYMADAN OHH ÇEKEMICEZ HERALDE=)) AMA YINEDE O KESEDE BI CANLI BUYUCEGINI BİLMEK İYİ HİSSETTIRIYO INSANI ...SENINDE AGRILARIN VARMI ? KASIKLARIM GUN İÇİNDE SUREKLI AGRIYO ARA ARA BATIYO VE AKŞAM 10 DEDIM MI UYUYORUM =)) EŞİM DE OHOOO DAHA ILK BAŞLARDAN MODA GIRDIN SEN SUREKLI UYUYOSUN DIO AMA ANLAMIYOKI NELER YAŞADIGIMI =))))Bende son adet tarihine gore 6+2 fakat dün doktor daha 5 haftalık olduğunu söyledi.
Keseyi gördük kalp atışları içinde 2 hafta sonra çağırdı inş duyarız
sen izin vermedikten sonra alttan bakamaz doktor.baktırmayabilirsinHanimlar merhaba ben de 3 ay once bir dusuk yaptim suan 5 haftalik hamileyim. Muayene olan bayanlar doktorunuz ilk gormek icin alttan mi muayene etti. ben sirf o yuzden 8 hafta olana kadar gitmek istemiyorum goremeyip hemen alttan baliyorlar diye. Bir de dusuk yapinca tedirgin oluyor insan