5 HAFTALIK HAMİŞ ANNE ADAYLARI

KALP ATIŞI DUYANA KADAR SÖYLEMEMEKTAN YANAYIM BENDE 4 SENE ÖNCE BOŞ GEBELİK YAŞAMIŞTIM İLK HEVES TABİ HERKESE SÖYLEDİK AMA MALESEF ALINDI HERKES BENLE BİRLİKTE ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜ. KENDİM ÜZÜLDÜM AİLEM ÜZÜLMESİN DİYE ÜZÜNTÜMÜ BELLİ EDEMEDİM ONLARDA AYNI ŞEKİLDE Bİ HAYLİ ZOR GEÇMİŞTİ O DÖNEM..SONRA KIZIMI KUCAĞIMA ALDIM 4.5 YAŞINDA ŞİMDİ BU İKİNCİ HAMİLELİĞİM AMA UNUTMUŞUM HERALDE HERŞEYDEN ŞÜPHELENİYORUM..

BENCE ÇOK ERKEN KAN TESTI YAPTIGINIZ İÇİN BETA HCG DÜŞÜK ÇIKIYO BURDA BENIMDE 6 HAFTALIK GORUNUYO ADET TARIHIME GORE AMA DOKTORUM DAHA 5 HAFTALIKDEDI...KESEMIZI GORDUK AMA KUÇUK OLDUGU İÇİN BEBİŞİ GOREMEDIK...1 HAFTA SONRAYA VERDI...

dun gıttık doktora ALLAHA SÜKÜR KESEMIZI GORDUK :) AMA DAHA 5 HAFTALIK OLDUGU İÇİN BEBİŞİ FLN GOREMEDIK BURDAKI HESAPLAMALAR YANLIŞ 6 DEGIL 5.HAFTADAYIM BEN :) DIKKAT ETMEN GEREKTIGINI SOYLEDI 1 AVUC BADEM CEVIZ FINDIK YEMEM GEREKIOMUŞ BOL SU İİÇİLECEK SUT İÇİLECEK ...YEŞİLLİK YERKEN ÇOK IYI BI ŞEKILDE SIRKELI SUDA BEKLETTIKTEN SONRA YENILMESI GEREKIYORMUŞ..DÜŞÜKLERIN EN BUYUK SEBEBI BUYMUŞ ONLARIN USTUNDEKI BI MIKROP...OYLE YANI 16 SINDA RANDEVUMUZ VAR İNŞ. OZAMAN GOREBILIRIM BEBEGIMI KALP SESINI :) SENDE HABER VER CANIMM BUGUNMU GIDIYOSUN ?
GOREBILDINMI BEBİŞİNI NASIL GECTI DOKTORUN

Canim aynı ağrılar suan bendede mevcut ama hamilemıyım bılmıyorm henüz kesmeyi göremedik ve çok yavaş ilerliyormuş doktor ile dedi ister istemez panik yapıyorm bnde

se
Bugun kendi doktorumda gordum keseyi canimm cok sukur insallah kalp seslerinide duyariz :)
sevindim canim...Ins.duyarız kalp sesini 1 hafta kaldi bnimde duymaya ins.:) canim seninde agrilarin fln varmı benim belim karnim surekli bi agri icinde :/ mide bulantisi fln hicbiseyim yok surekli bi idrara cikma gibi biseyde yok

se

sevindim canim...Ins.duyarız kalp sesini 1 hafta kaldi bnimde duymaya ins.:) canim seninde agrilarin fln varmı benim belim karnim surekli bi agri icinde :/ mide bulantisi fln hicbiseyim yok surekli bi idrara cikma gibi biseyde yok
Bugune kadar yoktu bugun kasik agrisi oluyor canim bel agrisida yorulunca oluyor mide bulantisi bendede pek yok bir an once gecsin gunler de duyalim o guzel sesi:KK36:

Merhabalar bu sitede anne ve çocuk gelişimi ile alakalı güzel konular var

Son düzenleyen: Moderatör:
selammm kızlarrr,son adet tarıhıne gore yapılan hesaplamalarda bn de 6. hafta gıbı gorunuyorum :=)hepımız cok yakın tarıhlerdeyızz :) bu hafta pers gunu doktra gıtmeyı dusunuoruzz ınsallah duyarım canımın ıcının kalp atısını

laz4life gittin mi canım doktora merak ettim güzel hbrlerini bekliyrz :)
perşembe gittimama görünmedi canım, ayın 15 inden sonra gideceğim artık doktora gitmeyi yasakladım kendime:) Ama bugün adetm geçeli 10 gün falan oldu, idrar testi yapayım hep silik görüyordum bakalım ne çıkacka diye, ilk defa ikinci çizgi koyu gördüm çok sevindim yeni öğrenmiş gibi:KK70:

perşembe gittimama görünmedi canım, ayın 15 inden sonra gideceğim artık doktora gitmeyi yasakladım kendime:) Ama bugün adetm geçeli 10 gün falan oldu, idrar testi yapayım hep silik görüyordum bakalım ne çıkacka diye, ilk defa ikinci çizgi koyu gördüm çok sevindim yeni öğrenmiş gibi:KK70:
KESEYIMI GOREMEDIN SEN CANIM? DOKTORUN NE DIYO PEKI 5HAFTALIKMI OLUYOSUN SUAN

X