5 HAFTALIK HAMİŞ ANNE ADAYLARI

bence alıp başla bile ben hamıle kalmadan kullanmaya başlamıştım ıstıyodum zaten kalmayı saıme hanım başla şimdıden dıte vermiştı bı zararı olmaz faydası olur :)) ücretleri bende bılmıyorum şuan için :)

bence alıp başla bile ben hamıle kalmadan kullanmaya başlamıştım ıstıyodum zaten kalmayı saıme hanım başla şimdıden dıte vermiştı bı zararı olmaz faydası olur :)) ücretleri bende bılmıyorum şuan için :)

öyle mi diyosun :) dur o zaman eşime aldırayım. sen hangisini kullanıyosun?

PREGNIO MARKASI FOLİK ASİT SAIME HANIM VERMIŞTI GTTGINDE ZATEN HEMEN KULLANMAYA BAŞLA DİCETİR HANGI DOKTOR OLURSA OLSUN :)

kızlar dün sonunda kesemizi gördük şükürler olsun 10 gun sonra tekrar randevumuz var .yanlız ıkı gundur bana bir ateş basıyor sonra üşüyorum grip felanda değilim dikkatte ediyorum ama hamilelikle alakası varmı ki :KK43:

KAÇ HAFTALIKSIN CANIM =)) OLABILIR CANIM ASLINDA ŞÖYLE BI DÜŞÜNÜNCE ŞUAN İÇİMİZDE BİR CANLI YETİŞİYOR VE BUTUN ORGANLARIMIZ YER DEGİŞTIRICEK :) BOYLE DÜŞÜNUNE HERŞEY OLABILIR GIBIME GELIYOR :) KALP SESI DUYMAK İÇİNMİ BIRDAHAKI RANDEVU

KAÇ HAFTALIKSIN CANIM =)) OLABILIR CANIM ASLINDA ŞÖYLE BI DÜŞÜNÜNCE ŞUAN İÇİMİZDE BİR CANLI YETİŞİYOR VE BUTUN ORGANLARIMIZ YER DEGİŞTIRICEK :) BOYLE DÜŞÜNUNE HERŞEY OLABILIR GIBIME GELIYOR :) KALP SESI DUYMAK İÇİNMİ BIRDAHAKI RANDEVU
4,5 5 HAFTA GİBİ DEDİ DOKTOR PEK KONUŞMUYOR ASLINDA BENDE HEYECANDAN BİŞEY SORAMADIM :KK43: 10 GUN SONRA BEBEK OLUŞMUŞ OLUR DEDİ SADECE CANIM

BEBEGI GORENE KADAR PEK KONUŞMUYOLAR SANIRIM BENIMKIDE GECEN HAFTA 5 HAFTALIKTI BIZDE KESEMIZI GORDUK ŞİMDI BEKLIYORUZ Kİ KALBIMIZI DINLEYELIM:anneadayı::emir_bebek:

4,5 5 HAFTA GİBİ DEDİ DOKTOR PEK KONUŞMUYOR ASLINDA BENDE HEYECANDAN BİŞEY SORAMADIM :KK43: 10 GUN SONRA BEBEK OLUŞMUŞ OLUR DEDİ SADECE CANIM
Canım gözün aydın ya çok sevindim, kalp atışınıda duyacaksın inşallah en yakın zamanda:)

Bugun kontrole gittim. Ilk defa bebisin sesini duyduk. Ilk muayenem oldugu icin kan ve idrar tahlili verdim. Birde dr balik yagi verdi.

hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :) benim de 5 haftalık. haftaya gideceğiz inşallah doktora. sence kalp atışını duyarmıyızz ? :KK68:

Hayırlı olsunnn :) ne kadar heyecan vericiii :) Allah bize de nasip etsin inşallah :)
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin. Icinde bir canin olmasi ve onu duymak cok guzel bir duydu. Ben 6+2 gunluk hamileyim.5 haftalikken hamile oldugumu ogrenmistim ama kalp sesini duymamistik. Bugun duyduk

hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :) benim de 5 haftalık. haftaya gideceğiz inşallah doktora. sence kalp atışını duyarmıyızz ? :KK68:
AMİN CNM İNLŞLH 6-7 HAFTALARDA GENELDE DUYULURMUŞ CANIM :) İNŞLH SENDE DUYARSIN

Kızlar bende internetten hesapladim 4+1 günlük hamileyim doktor 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için. ..peki yeme içme nelere dikkat ediyosunuz benim ilk gebeligim

Kızlar bende internetten hesapladim 4+1 günlük hamileyim doktor 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için. ..peki yeme içme nelere dikkat ediyosunuz benim ilk gebeligim
Dr folik asit ve balikyagi verdi onlari kullaniyorum. Kalsiyum demir agirlikli beslenmeye calisiyorum.

bizde 6 haftalık olduk 6+5 iz bakalım pazartesı muaynemız var kalp sesını duyarız ınş..benımde ılk gebelıgım:anneadayı: ben sabah akşam süt içiyorum sabah kahvaltıda hergün iyi haşlanmış yumurta yıyorum peynırı zaten severek yerım...hergun bır avuç cevız fındık badem yıyorum oglen yemeklerınde zaten yogurt yıyorum 2.3 lıtreye yakın suyumuda içerım iş yerınde mutlaka...doktorun onerdıgı şeylerde bunlar zaten ayrıca kızlar yeşillik yerken mutlaka sirkelı suda ıyıce yıkayıp oyle yemek gerekırmış..uzerındekı mıkroplar suyla çıkmıyormuş ve erken doguma düşüge neden olabılırmış doktorum demıştı...ayrıca ılk aylarımızda maydonoz çok fazla yememeye çalışalım oda düşüge yol açabılırmış

X