Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozunuz aydin canim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun masallahKızlar dünyalar güzeli bi bebeğim oldu çok şükür. İyiyiz ikimizde. Ameliyat çok güzel geçti spınal anestezi aldım çooook memnun kaldım. Her anını gördüm bebeğimin. Sadece ağrım var şimdi tek sıkıntımız bu. Çok şükür..
Canim korkma hic sezeryanda bazen bunyeye gore 3. Gun ayaga kalkan oluyor insallah senin de oyle olur. Hayirlisi neyse o olsun bebisle ikiniz icin kendim icin de hep boyle dua ediyorum ben tek olacagim dogumdan sonra 2 ay sonra da ise baslamam gerekecek. Allah yardimcimiz olsunKızlar bende hafif hafif doğum korkusu sardı nasıl olacak sonrasında nasıl toparlanırım yarım insan olmaktan çok korkuyorum zorunlu sezeryan olucam
Olabilir canim internette okumustumKizlar bu arada bugun bende bel ve sirt agrisi basladi gecmiyor. Dogumun habercisi mi acaba bu ya
Ben bugun ayrıldım 33 de pes ettim doğum sonrası işe başlama olayının stresini saymıyorum bile Allah hepimizin yardımcısı olsun genel anestezi olayım diyorum bele iğne vurulma olayı benı fena yapıyor kuyruk sokumumdan fizik tedavi gördüm ben normalde yapamıyorum kalacak sanki böyle içimde çıkaramıcsm genelde bebeğimi göremicem saçma gelecek herkese biliyorum ya bebeğimi ben uyurken çalarlarsa diyorum böyle mod düşürecek seylerden bahsetmek istemiyorum ama içimden gelen buCanim korkma hic sezeryanda bazen bunyeye gore 3. Gun ayaga kalkan oluyor insallah senin de oyle olur. Hayirlisi neyse o olsun bebisle ikiniz icin kendim icin de hep boyle dua ediyorum ben tek olacagim dogumdan sonra 2 ay sonra da ise baslamam gerekecek. Allah yardimcimiz olsun
Bunlar hep normal korkularmis canim her hamilede olan. Sacma degil tabi ki bebisler icin endiselenmemiz normal. Gececek hepsi dogumdan sonra. Bu arada eger kuyruk sokumu problemi falan varsa genel anestezi en mantiklisi. Hem dogum esnasi korkusu da olmaz bence o açıdan da rahat olurBen bugun ayrıldım 33 de pes ettim doğum sonrası işe başlama olayının stresini saymıyorum bile Allah hepimizin yardımcısı olsun genel anestezi olayım diyorum bele iğne vurulma olayı benı fena yapıyor kuyruk sokumumdan fizik tedavi gördüm ben normalde yapamıyorum kalacak sanki böyle içimde çıkaramıcsm genelde bebeğimi göremicem saçma gelecek herkese biliyorum ya bebeğimi ben uyurken çalarlarsa diyorum böyle mod düşürecek seylerden bahsetmek istemiyorum ama içimden gelen bu
Benim dr da oyle canim hatta bu aralar ikide bir oglum gel gell diyorum benimkinin de gelecegi yok henüz 40a kadar yolu var aslinda da beklemekten yoruldum. Perine masaji kolaylastiriyor diyorlar ama ben nasil yapildigini anlamamakla beraber korkuyorum yapmayaKızlar beni doktorum ısrarla normal doğurtmakta kararlı açılma olması için ya da kolay normal doğum yapılması için hurma yemekten sıcak suya oturmaktan yürüyüş ve merdiven çıkmaktan başka bildiğiniz ve önerebileceğiniz bişeyler var mı suni sancı almak istemiyorum kendinden olsun istiyorum ama tık yok
Kızlar dünyalar güzeli bi bebeğim oldu çok şükür. İyiyiz ikimizde. Ameliyat çok güzel geçti spınal anestezi aldım çooook memnun kaldım. Her anını gördüm bebeğimin. Sadece ağrım var şimdi tek sıkıntımız bu. Çok şükür..
Ben videolarını izledim hiç yapamam ben onu ya bilinen herşeyi yapıyorum bakalım inşallah ikimizde çok kolay doğururuzBenim dr da oyle canim hatta bu aralar ikide bir oglum gel gell diyorum benimkinin de gelecegi yok henüz 40a kadar yolu var aslinda da beklemekten yoruldum. Perine masaji kolaylastiriyor diyorlar ama ben nasil yapildigini anlamamakla beraber korkuyorum yapmaya
Tüm bildiklerim bunlar başka bi forumda yere çömelerek yer silmeyi yazmışlardı bide eşle yakınlaşmakKızlar beni doktorum ısrarla normal doğurtmakta kararlı açılma olması için ya da kolay normal doğum yapılması için hurma yemekten sıcak suya oturmaktan yürüyüş ve merdiven çıkmaktan başka bildiğiniz ve önerebileceğiniz bişeyler var mı suni sancı almak istemiyorum kendinden olsun istiyorum ama tık yok
Bende geceleri hep ayaktayım ya kaşıntım yada bebek rahat vermiyor kaşıntım geçse bnmki çoşuyor bebek uyusa kaşıntıl başlıyor allah yardımcımız olsun sabırr az kaldıııBebek karnimda acayip gergin ya sag kaburgama dayandi nefes bile almakta kucluk cekiyorum yatsam belim agriyor sanki uykusuz degilmisim gibi evde fort dolaniyorum.
Iyice sinirlerim bozuldu
Bende geceleri hep ayaktayım ya kaşıntım yada bebek rahat vermiyor kaşıntım geçse bnmki çoşuyor bebek uyusa kaşıntıl başlıyor allah yardımcımız olsun sabırr az kaldııı