5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar biz de doktordan geldik kızımın gelmeye niyeti yokmuş henüz . Çatı muayenesi de yapıldı bi sorun görünmüyor dedi. Perşembe tekrar çağırdı. Normal doğum yapabilirsin ya da yapamazsın diyemem tam ortasındasın bekleyip görücez dedi. 3450 gr olmuş sıpam :)
Oww maşallah bebişe :KK66:

Kızlar biz de doktordan geldik kızımın gelmeye niyeti yokmuş henüz . Çatı muayenesi de yapıldı bi sorun görünmüyor dedi. Perşembe tekrar çağırdı. Normal doğum yapabilirsin ya da yapamazsın diyemem tam ortasındasın bekleyip görücez dedi. 3450 gr olmuş sıpam :)
Maşallah prensese :) sağlıklı olsun da normal sezeryan gerçekten önemli olmuyo. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.

Canım benim iyiym çok şükür, dikiş ağrılarım var hala fazla ayakta duramıyorum, oturamıyorum. Bebişimin maşallahı var çok şükür, 3 günlüklen gece 3ü çeyrwk geçe kalkıp sabahı 8 yaptık çok çok yordu ve bebek için gaz giderici rezene, anason çayı veriyoruz gazı kalmadı gibi bişi. Bende yemeklere muskat rendeliyorum oda iyi geliyo bebeğime. Sizinde aklınızda bulunsun. Göğüs çatlaklarıyla başım belada :KK70: :KK70: emzirirken çok canım yanıyo ama dayanmaya çalışıyorum.
Ama bunların hiç biri sorun olmuyo onun bakışını gülüşünü kokusunu duyunca ağrım sızım kalmıyo, hergün şükrediyorum rabbime. Allahım sizlerede yaşatsın bunları.
Geceyi gündüzü ayırır ettikçe rahatlarsın zor gunler bıttı gıbı senın darısı bizim başımıza

Maşallah kuzuya dursun içerde daha demek ki keyfı yerinde

Maşallah harikasiniz Allah korusun.. normal mi düşünüyorsun?

Kızlar ben çok ağırlaştım. dönemiyorum, yana yatanıyorum :KK43:
Ay bende nasıl ayırt edecegimi düşünüyorum sürekli yalancımı gerçek sancımı nasıl ayırt edilecek acaba okıyorum değişiklik yaptıgınızda gecmez diyor sancı ama uzun süre devam eden sancım oluyor keza sen gibi bende yana yatamıyprum bazı geceler

Ben epidural normal ile başlamak istiyorum beceremezsem sezeryan olsun istiyorum :) Eşimm direk sezeryan istiyor Allah ım sonumuzu hayır etsin :KK66:
aynen canım ben de sırf sezeryana dönme ihtimali için epidural alıcam. senin çatı muayenen oldu mu? benimki daha olmadı belki 25inde olur

Ay cok heyecanlı :) bende bazen düşünüyorum beklemesem sezeryan mı yaptırsam biran önce kavuşsam die :KK66:
Doktor normal doğum istemediği için gün verir diye hazırladım hep kendimi bekleyelim deyince kalakaldım öyle. Perşembe tekrar kontrol var bakalım ne diyecek. Küçük hanım daha inmemiş öyle dedi doktor

aynen canım ben de sırf sezeryana dönme ihtimali için epidural alıcam. senin çatı muayenen oldu mu? benimki daha olmadı belki 25inde olur
Oldum canım çatı muayenesi keşke olmasaydım cok canım yandı ve doktor bebek 3.5 kiloyu gecerse o kafa ordan cıkmaz dedi moralimi bozdu :KK43: salı günü 2. Doktoruma randevum var eger oda aynı şeyi söylerse sezeryan için gün alacagım hiç riske atmamak için bebeği yok rahat doğum olur derse epidural yaptırıcam hem normal hem ağrısız :)

X