- 20 Aralık 2015
- 99
- 35
- 30
Ben 2 ci kez akintim oldugunda sanki adet olacakmiwim gibi oldum.akwana kadar yatdim.wukur gecdiBoyle adet olacakmjssin gibide hissettin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2 ci kez akintim oldugunda sanki adet olacakmiwim gibi oldum.akwana kadar yatdim.wukur gecdiBoyle adet olacakmjssin gibide hissettin mi?
Hissettim canım zaten döllenmeden sonra hergün hissettim onu sık sık hatta şuan da arada oluyorBoyle adet olacakmjssin gibide hissettin mi?
Aynen canım Malesef benim de öyleBenimde oyle saga zaten hic kabul etmiyo sola 10 dk izin verio sona agri baslio bende hep sirt ustuyum ki hic de sevmem sirt ustu yatmayi hamilelikten once hep yuzustu yatardim cok zor oldu alismak benim icin
Kahverengi lekeden korkmayin diolar genelde Rabbim meleklerimizi bize bagislasin büyük ihtimal progestan verir benimki gectiydi ama idrarda yanma olunca geri başladı malesefBenim suan kahverengi lekelenmem var idrar kulturum temiz cikti 3 de dr a gidicem buyuk ihtimal progestoron ilac verir. Dusuk yapmiyorumdur umarim
Benim oldu arada bi silince az birşey gelio kahverengi akintiStres yapma kendine.sakin ol lutfen.inwallah bir wey olmaz canim.sadece peceteyle silince mi oluyor ?yani azalma oldumu akintida?
Bende hep yuzustu yatiyorum.gebeligin ilk aylarinda yuz ustu yatmanin ne gibi bhir sıkıntısi varmis hic boyle birseyi doktorlardanda duymadimBenimde oyle saga zaten hic kabul etmiyo sola 10 dk izin verio sona agri baslio bende hep sirt ustuyum ki hic de sevmem sirt ustu yatmayi hamilelikten once hep yuzustu yatardim cok zor oldu alismak benim icin
Bende var canim, 2 haftadir gecmeyen bir agri hemdeKızlar karın ağrısı olan varmi? 7+5 karnımın sağında sancı gibi oluyor
bende bugün doktora sordum istediğin gibi yatabilirsin dedi hiç bi sıkıntı olmaz dediBende hep yuzustu yatiyorum.gebeligin ilk aylarinda yuz ustu yatmanin ne gibi bhir sıkıntısi varmis hic boyle birseyi doktorlardanda duymadim
Cok değişik bişey ya hiç böle olmamıştıBende var canim, 2 haftadir gecmeyen bir agri hemde
canım aynen bende öyle oldum diyete girmeyi düşünüyorum ama yararlı besinlerin oldugu ama kalorisi az besinlerdenKizlar hamilelik bahanesiyle cok istahim acildi kendinizi nasıl engelliyorsunuz simdiden 3 kilo aldım
kızlar nasıl yatmak gerekiyor ben bilmiyorum sırt üstümü uyumak gerekiyor ben sag sol yatıyorum genelde yanlış mı yapıyorumBenim de agrım oluyor. Bazen yanlışlıkla sağa veya sola yatıyorum. Sonra hemen sırt üstü dönüyorum tekrar.
benim sol canım kız diyorlar bakalım ne olacakKizlar sizin bebe sağa mi yerleşti sola mi ... buna göre cinsiyet tahmini yapanlar var ..b konuda bilginiz varmı benim sağda
ahh canım sorma bazı yerlerde bu deger 15000 ile sınırlı bazı yerlerde 1000 ile sınırlı o yüzden 15000 üsttü ama kaç oldugu yazmıyor korkma bende telaşlara girip kriz geçirmiştim sonra o büyüktür işaretinin ne oldugunu ögrendim rahatladım :)Arkadaslar su sira b hcg olcturen varmi ? Bende sonuc > 15000.00 diye bisey cikti saglik ocaginda. Bu nedenek anlamadim 1 hafta once olcturdugumde 14.688 di ve buyuktir isareti yoktu. Yorumlayabilecek arkadas var mi ?
canım ne dedi doktor merak ettimRandevum saat 3 de bugun gecmiyo zaman ölcem korkudan yaa gecen sefer ki dusugumde boyle kahverengi lekeyle baslayip sona dusuge donmustu allahim geene mi aynisi olcak yaa
İyi diyetisyen bulmakta önemli ben geçen sene 18 kilo vermiştim diyetisyenle ama kan değerlerim çok düşmüştü. Bu sene hamile kaldım ve daha 11 Haftada 4 kilo aldım diyetisyene gitmeye de korkuyorum. Beslenmem yetmeyecek diye ama ilk üç ayda kilo almak vermekten daha kötü diyorlar hem bebek hem de annenin sağlığı için ozellikle hamilelwr ile calisan iyi bir diyetisyen bilen var mı?bende çok kilo almaya başladım. doktorum beni diyetisyene yollamaya karar verdi. çünkü çok kilo almakta iyi birşey değilmiş. istersen hamileler için iyi diyetisyenler varmış sende bi git
Stres yapma hic bişi olmaz allahın izniyle ne dedi doktor bu aradaRandevum saat 3 de bugun gecmiyo zaman ölcem korkudan yaa gecen sefer ki dusugumde boyle kahverengi lekeyle baslayip sona dusuge donmustu allahim geene mi aynisi olcak yaa