5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bendede kahverengi lekelenme vardi hafif bi kanama olmus rahimde onemli bisey degil dedi progestoron ic gecer o dedi
Gecmis olsun cnm bana en basta verdi de ben bir defa tek kullandim fakat bu bana idrar yollariymis gibi geldi :/ 18 ini bekliyorum gitsem idrar yolu tahlili de isticem bi

Kizlar bisi sorcam kahverengi lekelenmeleriniz oldugunda dr progesteron verdiginde kacinci gunde durdu lekelenmeniz? Ben bu aksam baslicam iste dr dedi lekelenme durunca birak ilaci. Mrk ettim sizin ne zaman durdu lekelenmeniz

Ya ben mi abartiyirum bilmiyorum ama hep kalbimden kiz gibi geliyor sağlıklı olsun da farketmez ama kalbim kızdan yana sizinde böyle isteğiniz oldu mu hep kizim diye seviyorum bebegimi ♡♥

Bende deli gibi kiz olsun istiyorum hatta adini bile koydum amma velakin mihrinus arkadasin dedigi dogruymis kizlar eger kiz degilse uzulurmus kendisinin istenmedigini dusunurmus. O yuzden canim yavrum diye sevin:anneadayı:

Ya ben mi abartiyirum bilmiyorum ama hep kalbimden kiz gibi geliyor sağlıklı olsun da farketmez ama kalbim kızdan yana sizinde böyle isteğiniz oldu mu hep kizim diye seviyorum bebegimi ♡♥
Canım ben ilk öğrendiğim andan itibaren erkek doğdu içime. Hala da öyle. Ama abim annem komşularım hep kızın olcak senin diyolar. Kayınvalidem görümcemde erkek olcak gibi geliyo bize diyolar. Benim bebişimde sağ tarafta yerleşmiş, ben hep sağ erkek, sol kız diye duydum ama hayırlısı olsun bakalım. Rabbim sağlıklı versin kucağımızada başka bişi istemem.

Bende deli gibi kiz olsun istiyorum hatta adini bile koydum amma velakin mihrinus arkadasin dedigi dogruymis kizlar eger kiz degilse uzulurmus kendisinin istenmedigini dusunurmus. O yuzden canim yavrum diye sevin:anneadayı:
kızlar bende erkek diye düşünüyordum hep erkek gibi hissedip isim bile koydum ama üzüldüklerini hiç bilmiyordum şuan ben çok üzüldüm uyardığınız için teşekkürlerr eğer kızsa insan hiç yavrusunu üzmek ister mi :KK43:

günaydın kızlar.
özellikle otutrup kalkarken vajinada batma oluyo.. bir iki gündür ara ara oluyo. sizlerdede böyle bi şikayet varmı ve bu batma normal midir?

bende bugün doktora sordum istediğin gibi yatabilirsin dedi hiç bi sıkıntı olmaz dedi
Ben doktora sormadim ama hic bir forumda yada doktor makalelerinde boyle birsey duymamistim canim o yuzden sasirdim.bebek plasentada bir sıvi icinde yasiyor. Kolay kolay zarar gelmez.ben ilk bebegimi kaybettigimde doktor tutunan bebek istersen 5.kattan atla o bebege hicbirsey olmaz demisti.o yuzden yatisin cok etkileyecegini dusunmedim acikcasi canim

günaydın kızlar.
özellikle otutrup kalkarken vajinada batma oluyo.. bir iki gündür ara ara oluyo. sizlerdede böyle bi şikayet varmı ve bu batma normal midir?
Canım rahim büyüdüğü içinmiş o batma ve ağrı gibi şeyler. 2 haftadır sağ kasığım ağrıdı idrar enfeksiyonu çıktı ama dün doktordaydım. Apandisttende şüphelendi. Ağrıyan noktayı gösterdim ultrasonla baktı bebeğin olduğu yer başkada bişey görünmüyo rahmin büyüyo dedi. Bazen ağrı vajina ve makat tarafına da vuruyo. Kaslar yüzünden hep. Normal yani.

Canım rahim büyüdüğü içinmiş o batma ve ağrı gibi şeyler. 2 haftadır sağ kasığım ağrıdı idrar enfeksiyonu çıktı ama dün doktordaydım. Apandisttende şüphelendi. Ağrıyan noktayı gösterdim ultrasonla baktı bebeğin olduğu yer başkada bişey görünmüyo rahmin büyüyo dedi. Bazen ağrı vajina ve makat tarafına da vuruyo. Kaslar yüzünden hep. Normal yani.
çok sağol içimi rahatlattın. doktorumada ulaşamadım kafayı yiecektim:KK200:

Canim bnmde sag kasigimda agri cok ve idrar enfeksiyonu cikti doktorum 3 ay bitene kadar ilac vermicem dedi senin doktorun bu konuda ne dedi

X