- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
bana da tarlusal yazdi adet olana kadar mi iccem onu yoksa kutu bitene kadar mi geru kontrol falan hic bisey demedi ben daha hic kullanmadim klomen ya da adet sokturucu en iyisi o ilaci icip sonra adetin 3 gunu iyi bi doktora hormon falan baktirmak sadece beta hcg ustedi obur hormonlarima bile bakmadi en cok canimi sikan bana ultrasonda hic bisey demeyip muayene kagidina 6+6? yazmasi oldu umutlandm ve sonrasi malum aglaya aglaya ciktim hastaneden bayilacaktim az daha uzuntudenMerhaba..ben iki ay once devlette doktora gittim adet olmadigim icin..doktor bana pco lumusun sen dedi..hayir dedim hic daha once soylenmedi..cok canim sıkıldı ozelde bir prof a gittim..bakti ve guldu yumurta bunlar dedi..buyuyup catlayamamis okadar dedi..tarlusal verdi adet olmam icin..adet oluncada yumurta gelistirici klomen kullandim..kontrole gittigimde yumurtam buyumus ve catlamaya hazirdi..su an 8haftalik hamileyim..bir dusugum var..allahim isteyen herkese saglikli evlatlar versin..tek bir doktora guvenme lutfen