- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
-
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
hep takmamaya calistim ama gene de her ay acaba hamile miyim gun takibi falan yaptim ilk defa son adetimi takip etmedm unutmustum takvime yazarm hep inatla bakmayacam son adetime dedim en son 30 aralikta kahverengi leke oldu ondan sonrada beyaz yapiskan akinti simdide yumurta aki gibi var hani yumurtlama doneminde gelir ya oyle o bile korkutuyo beni acaba yumurta catladi obur ay gene kirmizilar gelir mi diyeAllah sana hayırlı sağlıklı bir evlat versin canım..herşey gönlünce olsun.burak insanları. Kimse umrunda olmasın.
Anlıyorum. Canım. Seni.ams biraz daha sakin ol.cay iç.derin nefes al..biraz kafanı dağıt. Sonucu bak haber vermeyi unutma.!
insallah canim 2 saate cikar insallah ya dedigin gibi ben bi cay kahve bisey alayim belki stresimi alir :)Anlıyorum. Canım. Seni.ams biraz daha sakin ol.cay iç.derin nefes al..biraz kafanı dağıt. Sonucu bak haber vermeyi unutma.!
Çok inceliyorsun.dusuunme bu tarafları.kurma aklında.sonuca odaklan...hep takmamaya calistim ama gene de her ay acaba hamile miyim gun takibi falan yaptim ilk defa son adetimi takip etmedm unutmustum takvime yazarm hep inatla bakmayacam son adetime dedim en son 30 aralikta kahverengi leke oldu ondan sonrada beyaz yapiskan akinti simdide yumurta aki gibi var hani yumurtlama doneminde gelir ya oyle o bile korkutuyo beni acaba yumurta catladi obur ay gene kirmizilar gelir mi diye
Çok inceliyorsun.dusuunme bu tarafları.kurma aklında.sonuca odaklan...
coook heyecanliyim gecmiyo zaman yaaÇok inceliyorsun.dusuunme bu tarafları.kurma aklında.sonuca odaklan...
Geçmez bilirim...coook heyecanliyim gecmiyo zaman yaa
insallah guzel haberi alirim yaGeçmez bilirim...
Canım. Ne yaptın belli olmadı mı?sonuç çıkmıştır bir sor bakalım.insallah guzel haberi alirim ya
YOK ISTE GENE YOK TARLUSAL YAZIP GONDERDI HCG DEGERIM 0 CIKTI TUM BELIRTILERI DE YASAMISTIM OYSA KI COK UZGUNUM COOKCanım. Ne yaptın belli olmadı mı?sonuç çıkmıştır bir sor bakalım.
E sormadın mi doktora doktor bey niye kağıda öyle yazdınız diye.sıkma canını tedavi görürsün.olur bebeğin.YOK ISTE GENE YOK TARLUSAL YAZIP GONDERDI HCG DEGERIM 0 CIKTI TUM BELIRTILERI DE YASAMISTIM OYSA KI COK UZGUNUM COOK
Hamile misin canım. Hamileyken normal hep gelir.benden de geliyor hep.:)İLK HAFTALARDA KAHVERENGİ LEKELERİN GELMESİ NORMAL Mİ
ilgilenmedi bile kadin pco sun normal dedi ne tedaviden bahsetti ne su gun gel dedi atti basindan beniE sormadın mi doktora doktor bey niye kağıda öyle yazdınız diye.sıkma canını tedavi görürsün.olur bebeğin.
Canım. İyi bir hastaneye gidiyorsun iyi bir doktor buluyorsun ve tedavine başlıyorsun.devlette zaten ilgi yok ki.hemen bunalıma girme sen bu zamanakadar hiç tedavi görmediysen doktora gitmediysen üzülmen çok saçma.tedavi olman gerek üzüntü süreci uzatır.sitres herşeyi tetikler.ilgilenmedi bile kadin pco sun normal dedi ne tedaviden bahsetti ne su gun gel dedi atti basindan beni
esimde dedi maasi aliyim en iyi doktora gidelim aglama diyo o da agladi ben agladim diyeCanım. İyi bir hastaneye gidiyorsun iyi bir doktor buluyorsun ve tedavine başlıyorsun.devlette zaten ilgi yok ki.hemen bunalıma girme sen bu zamanakadar hiç tedavi görmediysen doktora gitmediysen üzülmen çok saçma.tedavi olman gerek üzüntü süreci uzatır.sitres herşeyi tetikler.
Aynen öyle.aglamsk yok. İyi bir doktora gitmeden.sen nasıl. Böyle bunalıma girersin kimlerin çocuğu oluyor hiç ummadiklari anda.guclu ol.sebin için dua edecem.zor ewet biliyorum..ama sen hiç tedavi olmadan böyle hayal kırıklığına kapılıp ağlarsan bebiş hiç gelmek istemez.bebis geleceği zamanı çok iyi bilir.emin ol buna.esimde dedi maasi aliyim en iyi doktora gidelim aglama diyo o da agladi ben agladim diye
Bak anneme de sordum.merak etmesin doktor kistleri eritmek için ilaç verir.eritir kistleri dedi.ve sitres yaparsa beklerse daha çok buyur dedi.tedavisi var dedi canım.esimde dedi maasi aliyim en iyi doktora gidelim aglama diyo o da agladi ben agladim diye
daha once gittigimdede esinin sperm testi ile gel ona gore tedaviye baslayacam demisti baska doktor ama esim de yanasmadi nedense doktora gitmeye aglamaktan basima agrilar girdi 2 saat yattim bana hic vermedi kist icin ilac bile bilmiyorum neden vermediBak anneme de sordum.merak etmesin doktor kistleri eritmek için ilaç verir.eritir kistleri dedi.ve sitres yaparsa beklerse daha çok buyur dedi.tedavisi var dedi canım.
Canım. Böyle şeyler çok normal eşine de bakmak zorundalar benim.esim çok normal karşıladı.tipta ayıp olmaz onların otomatikman bakmaları gerekiyor zaten bunu konuşup halledin.aglamayi bırak.ciddi anlamda tedaviden bahsediyorum ağlamayı bırak doktor araştır. Annem örnek verdi.tanidigi birinde öyle olmuş.daha once gittigimdede esinin sperm testi ile gel ona gore tedaviye baslayacam demisti baska doktor ama esim de yanasmadi nedense doktora gitmeye aglamaktan basima agrilar girdi 2 saat yattim bana hic vermedi kist icin ilac bile bilmiyorum neden vermedi