- 20 Aralık 2016
- 303
- 243
-
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
Kızlar bende 5 hafta 1 günlük hamileyim size bişey sorcam benim ara ara karnim ariyor 2 saniye sürüyor sonra geçiyor karnimjn alt kismi agriyor sizdede oluyor mu cok korkuyorum bi aksilik yoktur demi boyle benim gibi olan var mi
Bende 5 hafta bir günlük hamileyim canım aynrn bebdr senin gibi keseyi görmeyi ve kalp atisini duymayi istiyorum sen keseyi görebildin mi
Bende 5 hafta 5 günlüğüm.. 7. Haftada bende pit pitlari duymaya gidicem inşallah.. Allah bebişlerimizi saha salim kucağımıza almayı nasip etsin
Korkma canım. Çok. NormalKızlar bende 5 hafta 1 günlük hamileyim size bişey sorcam benim ara ara karnim ariyor 2 saniye sürüyor sonra geçiyor karnimjn alt kismi agriyor sizdede oluyor mu cok korkuyorum bi aksilik yoktur demi boyle benim gibi olan var mi
Bu gün doktora gittik keseyi gördük çok şükür 15 gün sonra kalp atışlarını duyacağız inşallah
6 hafta 6 günlük. Hamilesin. Canım. Anlamadın mı:)kizlar yardim edin bekleyemiyorum kan sonucunu gebelik suphesiyle geldim karnimdan ultrasona soktu bisey demedi beta hcg ne bakalim dedi kagida da 6+6 hf ? yazmis bu ne demek soru isareti olayini anlamadim kese gormesr boyle bisey yazar miydi nolur bisey yazin sabahtan beri agliyorum millet bile garip garip bakiyo
Canım. Nasıl doktor kan testi yapmadan ultrasona sokuyor.keseyi görmüştür.sana hiç mi birşey söylemedi.kizlar yardim edin bekleyemiyorum kan sonucunu gebelik suphesiyle geldim karnimdan ultrasona soktu bisey demedi beta hcg ne bakalim dedi kagida da 6+6 hf ? yazmis bu ne demek soru isareti olayini anlamadim kese gormesr boyle bisey yazar miydi nolur bisey yazin sabahtan beri agliyorum millet bile garip garip bakiyo
ama demedi bisey pco falan da yaziyo ben agliyordum bakarken acaba iyice uzulurum diye mi emin olmadan soylemedi soru isareti koymus ya bi de cok korkuyorum sonuc saat 2 de nolur dua edin bana 2.5 senedir bekliyorum bu haberi almayi6 hafta 6 günlük. Hamilesin. Canım. Anlamadın mı:)
yok hic bisey demedi beta hcg ne bakalim bi dedi suphem var deyince karnimdan bakti burda hep boyle once ultrasona sokuyorlar kayseri devlette muayene oluyorum cok agladim kagida niye 6+6 hf?? yazdi onu da anlayamadm hicCanım. Nasıl doktor kan testi yapmadan ultrasona sokuyor.keseyi görmüştür.sana hiç mi birşey söylemedi.
Sakin.ol bakalım önce ...Neden sana birşey söylemedi söyleyim o zaman.dıs gebelik yada kimyasal gebelik var mı diye istemiştir.doktorlar ilk olarak gebeligin gerçek olup olmadığına bakar bana da baktılar.aglamak yok sakin.haber ver merak ettim.bende.ama sakın ol.bskslim.bir.soruu işareti o yüzden canım .:)yok hic bisey demedi beta hcg ne bakalim bi dedi suphem var deyince karnimdan bakti burda hep boyle once ultrasona sokuyorlar kayseri devlette muayene oluyorum cok agladim kagida niye 6+6 hf?? yazdi onu da anlayamadm hic
insallah vardir belkide o yuzden bende aglayinca kesin olmadan umut vermek istemedi belkide moralimi duzelttin Allah senden razi olsun canim gormese yazmazdi sonucta oyle demiSakin.ol bakalım önce ...Neden sana birşey söylemedi söyleyim o zaman.dıs gebelik yada kimyasal gebelik var mı diye istemiştir.doktorlar ilk olarak gebeligin gerçek olup olmadığına bakar bana da baktılar.aglamak yok sakin.haber ver merak ettim.bende.ama sakın ol.bskslim.bir.soruu işareti o yüzden canım .:)
Ayrıca 6 hafta 6 günlük gözüküyordur keseyok hic bisey demedi beta hcg ne bakalim bi dedi suphem var deyince karnimdan bakti burda hep boyle once ultrasona sokuyorlar kayseri devlette muayene oluyorum cok agladim kagida niye 6+6 hf?? yazdi onu da anlayamadm hic
Tabiki de canım görmese yazmazdı.nedemek her zamsn yardim.etmeliyiz birbirimize.iyi dusun iyi olsun...insallah vardir belkide o yuzden bende aglayinca kesin olmadan umut vermek istemedi belkide moralimi duzelttin Allah senden razi olsun canim gormese yazmazdi sonucta oyle demi
insallah vardir melegim karnimda bekliyordur beni 2.5 senedir ugrasiyorum insanlar laf sokuyorlar acimadan inatla hani daha yok mu diyorlar strese gire gire pco iyice tetikledi onlarin yuzunden ne olur dua edin bu sefer hayal kirikligina ugramayim ne olurAyrıca 6 hafta 6 günlük gözüküyordur kese
Bhcg değerine bakacak değerin 6 haftalik falan sa herşey yolunda demektir.sakin ol allah yardımcın olsun.
bakalim son 2.5 saat kanin cikmasina stresten mideme kramp girdi valla icimdeki ses gunlerdir var diyo oyle garip bir his ama hep olumsuz sonuc aldigim icin o korkuya da engel olamiyorumTabiki de canım görmese yazmazdı.nedemek her zamsn yardim.etmeliyiz birbirimize.iyi dusun iyi olsun...bunlar herkeste yapılan kontroller.hsmile olduğumu.ogrendigim de doktoruma sorduğum. İlk. Soru şuydu gerçek Mı gebeligim? o da üç gün sonra değer artınca belli oldu.
Allah sana hayırlı sağlıklı bir evlat versin canım..herşey gönlünce olsun.burak insanları. Kimse umrunda olmasın.insallah vardir melegim karnimda bekliyordur beni 2.5 senedir ugrasiyorum insanlar laf sokuyorlar acimadan inatla hani daha yok mu diyorlar strese gire gire pco iyice tetikledi onlarin yuzunden ne olur dua edin bu sefer hayal kirikligina ugramayim ne olur
Anlıyorum. Canım. Seni.ams biraz daha sakin ol.cay iç.derin nefes al..biraz kafanı dağıt. Sonucu bak haber vermeyi unutma.!bakalim son 2.5 saat kanin cikmasina stresten mideme kramp girdi valla icimdeki ses gunlerdir var diyo oyle garip bir his ama hep olumsuz sonuc aldigim icin o korkuya da engel olamiyorum