- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 36
-
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
teşekkür ederimm,, meraktan çatlıyorum desem yeridir :) siz gidip duydunuz mu kalp atışını? ilk gebeliğiniz mi? doğrum tarihlerimiz yakın gözüküyorBenim doktorum 6. Hafta da çağırdı kalp atışı için bence gidebilirsin normal zaman
Canım ben 5hafta 5 günlükken gittim kalp atışı yoktu 2 hafta sonra yeniden gel dedikızlar kalp atışlarını duydunuz mu bebeğin? benim doktorum 7. hafta çağırdı duymak için ama bu hafta gitsem olmaz mı???
canım ben 4+4te keseyi gördüm ama kalp atışı için 7. haftada çağırdı doktorum, demek seninki de 7. haftada çağırdı.. kullanılan cihazlarla da ilgili zannedersem, ankarada yaşıyorum bildiğim bi doktor var çok kaliteli ultrasonu var ona gitsem hemen görünür herhalde ama muayenesi 650 tl olunca insan bir hafta daha sabrederim diyor...Canım ben 5hafta 5 günlükken gittim kalp atışı yoktu 2 hafta sonra yeniden gel dedi
benim de sat 5 aralık canım, ben de merakla bekliyorum.. ben de 16sında gidebilirim kalp atışı duymak için..Daha duymadık ayın 16snda gideceğiz nasip olursa 1 Aralık canım son adet tarihim daha ilk gebeliğim benimde bende çok heycanliyim
hadi perşembe günü güzel haberlerle gel inşallah ben de çok heyecanlıyım :)benim doktorum 8. haftada gel dedi bakalm persembe gununu bekliyrz. persembe gunu insallah duyariz bebisimin kalp sesini. cok heyecanliyim. ilk bebegim cunku.
ben de triod hastasıyım canım levitiron 125 mg kullanıyorum.. TSH değerinin 3'ün altında olması gerekiyor, gebelik döneminde tsh yükseliyor mutlaka kontrol altında tutmanı tavsiye ederimmrblar ben de 5 haftalık hamişim ama tiroid hastasıyım aynı zamanda çok korkuyorum o yüzden. Benim durumda olanlarınız var mı acaba nasıl bir yol izlediniz ?? 75 mg levitiron kullanıyorum şimdilik.
günaydın.. ben de 5+4 günlük hamileyim canım ve günde 3 tane progestan fitil kullanıyorum.. bu haftalarda ufak tefek kanamalar olabiliyor hiç canını sıkma, progestan kullanmaya başlaman da iyi olmuş, bebiş sıkı sıkı yerleşir rahmine inşallah... gönlünü ferah tut..Kızlar merhaba ben yeni üye oldum.5 hafta 4 gunluk hamileyim.düşük tehlikem var.yürüyüş yaptıkan sonra benden açık kahverengi ile kan karışık bir leke geldi.doktora yürüyüş yapmamı önermişti.ne olur ne olmaz diye progestan da kullanıyordum.dün gittik doktora proluton depot iğne yaptılar düşük için.kese büyümüş bir sıkıntı yok dedi bir buçuk hafta sonra kalp atışını duyacacaz.birşey olmaz dimi endişeleniyorum...?yürümek yasak yatıyorum ufak.tefek ev işleri sadece...yorumlarınızı bekliyorum kızlar...
hadi hayırlı güzel mutlu haberler ver bize yarın o zaman :) ben de çok merak ediyorum ama daha erken, haftaya gideceğim kalp sesi duymak için...bebislerin kalp atislarini duyanlar bilgilendirirlermi. kacinci haftada duydunz ben yarin gidecegm 8+1 oldu benm bebism mrktan ölüyrm insallah duyarim. bi sıkıntı yoktur insallah.
Çok teşekkür ederim canım beni çok rahatlattın..inşallah bebislerimizi saglikla kucağımıza alırız.canını
Amin canım. İnşallah bizde 7 haftalikken görecez.şu an 5 hafta 5 günlük hamileyim...inşallah duyarız canım ya bir sorun çıkmaz...doktorum
çok sevindim canmmm maşallahhhh... Allahım sağsalim kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah çok mutlu oldumkizlarr napiyorsunuz. cok mutluyum bebisimin kalp atislarini duydum. masallah cok iyi dedi doktorum. 8 haftalik ama 9 hafta olarak gorunuyor dedi. cok sevindim. Allahim bekleyen herkeze nasip eder insallah =)
Bende 5 hafta 5 günlüğüm.. 7. Haftada bende pit pitlari duymaya gidicem inşallah.. Allah bebişlerimizi saha salim kucağımıza almayı nasip etsinAmin canım. İnşallah bizde 7 haftalikken görecez.şu an 5 hafta 5 günlük hamileyim...inşallah duyarız canım ya bir sorun çıkmaz...
Bende 5 hafta bir günlük hamileyim canım aynrn bebdr senin gibi keseyi görmeyi ve kalp atisini duymayi istiyorum sen keseyi görebildin mimerhgibuar, ben 5 hafa 1 günlük hamileyim 3 gün sonra doktor kontrolüm var. Bebeğimin kalp atışlarını duyabilir miyim acaba çok merak ediyorum. kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek hiç