- Konu Sahibi incilideniz
-
- #1.561
İmdaaatt yarın oğlumun d.günü partisi var evde. Az önce ıspanaklı börek , z.yağlı barbunya ve kek pişirdim , yarın gündüz de hazırlıklara devam edeceğim . Resmen kokular gelip burnumu zorluyor çizgi filmlerdeki gibi3 kg gitti ama ne yapayım da geri gelmesin offff
valla medusacım tartılmadım bugüne kadar çünkü 5.ci günün ertesi tartılmak istedim.şimdi tartılırsam ve az kilo kaybettiğimi görürsem motivasyonum düşecek bırakıcam dieti.o yüzden pazar sabahı tartılıp yazıcam mutlaka buraya.yerimseniben
sude nazz bu arada hemşehriyiz bende çorumluyum anca gördüm nikini
canım sen de güzel kilo vermişsin tebrikler alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
komik ama aynı kahvaltıyı yapmışız ben de aynı şeyleri yedim:içelim:
bu arada canım çorumlu değilim çoruma atandım mesleğimden dolayı ama çorumu seviyorum özellikle de çikolatalı leblebilerini sırnaşık şey
canım sana çok önemli bir tavsiye diyet bitinceye kadar asla tartılma bunu unutma sebze gününe gelince bol bol domates salatalık yeşillik ve haşlanmış karnıbahar yedim ben meyve gününde sadece 2 çeşit meyve yedim elma ve de portakal ama ne kadar yediğimi sormayın söylemeye utanırım çok abarttım çünkü elmakolik bi insanım neyseki kalori sınırlaması yok çok güzel de bi sonuç aldım sana da başarılar dilerim canımcımkaydirigubbakcemile5Kızlar meyve ve sebze günü neler yediniz yapanlar bilgi verirse sevinirim boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?